Header

Hej!

Igår så hade jag en julmyskväll med Emilia och Maja. Först så kom jag hem från skolan och jag och Maja gick och köpte skumtomtar, pepparkakor, ischoklad och pepparkaksdumle, som jag rekommenderar starkt btw. Sen gick vi hem till mig och pratade massa, spelade Mario Kart och lite gitarr. Sen fick vi pizza och Emilia kom och vi hade det väldigt mysigt tillsammans helt enkelt. Vi försökte titta på Polarexpressen men vi hade för mycket att prata om.

Idag är jag med Sanna och vi åkte in till donken, åt där och sen nu ska hon sova här. Det är väldigt mysigt och jag har saknat henne väldigt mycket, då vi inte har setts på två veckor, vilket är rekord för oss, då hon nästan bor här annars.


Likes

Comments

Jag tänkte berätta lite om mig själv så du får lite koll.

Jag heter Amanda och är född i december 2000, vilket just nu gör mig 15 år gammal.

I skolan läser jag estetiska programmet på musikergymnasiet Rytmus i Göteborg. Det är nog någon av de bästa valen jag har gjort. Att få spela musik nästan varje dag gör skolan lite mindre tråkig, vilket gör att jag faktiskt tycker skolan är rolig.

Förutom musik så tycker jag att det är väldigt roligt med media, alltså foto och film, och har även nu det senaste halvåret blivit mer intresserad av kläder och smink. Såklart så tycker jag även sjukt mycket om att vara med dom jag tycker om, alltså mina vänner.

Det är väl det du behöver veta om mig just nu, och det är ungefär det jag kommer lägga upp om. Jag kommer även skriva om olika saker som händer och har hänt i mitt liv som kanske kan hjälpa dig.

Hoppas vi ses i nästa inlägg!

Likes

Comments