Header

Slitna gråa jeans, en vit skjorta med volanger, päls & ett par snygga loafers eller en stövlett med spetsig då.. Kan det bli mer nice? Tror inte det! ​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Äntligen har jag hittat de perfekta jeansen! Jag tycker det är ruskigt svårt att hitta jeans som sitter bra & framförallt på längden, när jag har testat andra jeans med hål på knäna så har hålet liksom hamnat på smalbenet haha men dessa sitter precis där de ska! Lär bli flera Anine Bing jeans framöver för de är verkligen GRYMMA. Köpte dem på La Rami (skräll haha), det är riktigt farligt att praktisera/jobba där.. Gäller att hålla i pengarna! ;)

Likes

Comments

​Alltså wow, blir så fascinerad när jag kollar på bilder av dessa slag. Dessa är tagna av fotografen Mathias Nordgren och är tagna på Stockholm Fashion week! Vi har fått in massa fint från Ida Sjöstedt på LaRami, dock är ju det hösten/vinterns men det är verkligen något extra med hennes kläder. Längtar galet mycket tills vi får in vår/sommarkollektionen, har en känsla av att min studentklänning kommer kommer finnas där någonstans... Ihh!

Likes

Comments

<3 Varje dag, dag ut & dag in.

  • 2403 readers

Likes

Comments

Blus ​H&M | ​Byxa ​H&M | ​Jacka ​PELLOBELLO | ​Skor ​SIXTYSEVEN | ​Väska ​HERMÉS

Likes

Comments


I'm in love, alltså hur snygga är inte mina nya örhängen som jag köpte igår!? Såg på instagram att vi hade fått in dem på LaRami så skyndade mig ner till stan för att köpa mig ett par, de kommer från WOS & finns som sagt på LaRami för 399 kr & de finns även i rosa!

- Klicka på bilderna för att komma till återförsäljaren -

Likes

Comments

​- Jag är helt obsessed av Aloe Vera dryck, dricker säkert en varannan dag iaf? Och det MÅSTE vara med smak av mango, bästa som finns<3

​- När jag festar är jag den som alltid sätter på norsk musik, gärna Tix (tackar August för det) eller Katastrofe.
 

- Jag älskar blommor och lär mig gärna nya saker om dem, jag ville bli florist under väldigt många år men nu känner jag att det endast får vara på hobbynivå. Jag lär garanterat ha massa fina blommor i hemmet när jag flyttar hemifrån!

- Jag är nästan helt säker på vad jag vill läsa efter gymnasiet. Jag tycker det är så otroligt roligt att få exponera varor så de säljs bra därav lutar det mot att läsa till Visual merchandiser, det låter sååå kul och intressant!

- Jag har bloggat konstant i sju år snart, hur galet är inte det? Att jag endast var 11 år då!? Dock har jag bara haft bloggen här på Nouw i fyra år, det är ju ganska mycket ändå haha!


Likes

Comments

Min lilla sömntuta <3

Godmorgon onsdag! Idag har jag en väldigt kort skoldag framför mig vilket är väldigt skönt & onsdagar är dessutom min sista dag i skolan då jag är på praktik torsdag & fredag! Dock har vi faktiskt studiedag imorgon men ska antagligen va på praktiken då jag tappade några timmar när jag var skadad.

Efter skolan ska jag fixa mina fransar, de ser rent ut sagt förjävliga ut just nu... Så det ska bli oerhört skönt måste jag säga! Sedan får vi se vad resten av dagen har att erbjuda :)

  • 3426 readers

Likes

Comments