Hej hjärtan. Just nu är jag i full färd med att packa allting inför min och @linneacasandras resa upp till Stockholm. Är verkligen inte lätt att reda ut vad man vill ta med sig och inte, men därför är det skönt att Linnéa faktiskt flyttar upp dit så att jag vet att hon kommer att ha med sig exakt allt jag glömmer.

När jag har packat klart ska jag ta med resväskan till jobbet. För när jag har slutat där vid 21 sen blir det raka vägen till Göteborg för några timmars sömn innan det är dags att åka iväg. Vi har laddat upp med allt, nocco, reskost, en spotifylista för biltur. Ja allt. ÄR SÅ TAGGAD!

Här ser ni lite bilder från när jag, Linnéa och @JohannaKindbom var på Lipp i förra veckan. Regnet öste ner utanför så vi sökte oss dit för att pigga upp oss med lite kaffe. Jag hade på mig en grön Jumpsuit från Gina och en skinnjacka jag lånat från Marielle. Blev kär i den måste jag säga. Hon hade tur som fick tillbaka den.

Tycker denna bild är så rolig. Bitter och bittrare sitter och dricker kaffe. Har in liten aning om att detta kommer vara vårt mode när klockan ringer vid sex imorgon. Haha, ja tur vi har en sex timmars bilresa att piggna till på innan vi är framme. Och när vi är framme är det roliga saker som väntar. Redan på kvällen är vi bjudna på ett event som vi ska på. Men mer om det får ni höra då. Vill ni få uppdatering i realtid får ni inte missa att följa mig på instagram. Där kommer jag uppdatera med massor av stories från resan. Amandawibergs heter jag där!

Ni får ha en riktigt fin dag!

kram 

Gillar

Kommentarer

linneacasandra
,
Kommer aldrig va så taggad när klockan ringer som imorgon! nouw.com/linneacasandra
AmandaWibergs
,
Aliciasmood
,
så fina bilder!nouw.com/aliciasmood
AmandaWibergs
,
Tack snälla du <3nouw.com/amandawibergs
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram: @amandawibergs

Instagram amandawibergsInstagram amandawibergsInstagram amandawibergsInstagram amandawibergsInstagram amandawibergsInstagram amandawibergsInstagram amandawibergs

Instagram
@