Hej hjärtan! Hur är allt med er? Med mig är det prima. Igår gjorde jag min första riktiga dag på jobbet och det känns så bra. Jobbar kring så roliga människor så även om jobbet på kundtjänsten ibland är kämpigt blir det verkligen bara roligt. Den här veckan är det jobb måndag till onsdag innan det är dags för mig och @linneacasandra att packa skåpbilen och rulla upp till --> STOCKHOLM!

Skåpbil tänker ni kanske? Inte så konstigt, men jag ska hjälpa Linnéa att flytta upp allting till hennes och Daniels nya lägenhet där. Är nästan mer taggad än hon på detta. Men bara nästan.

Här ser ni lite bilder från i lördags när jag och Hanna hade myskväll. Eller ja, tanken var god i alla fall, men det slutade med att vi hamnade ute på klubben till stängning. Men det är ändå det bästa med helgen, att få vara med sina vänner och dansa tills fötterna värker.

hjärtisen @hannaydreborg

Rotade även fram denna favorit från ett hörn i garderoben. Hur den hade hamnat där är dock ett frågetecken för den är verkligen urrrrsnygg. Perfekt nu när sommarvärmen har letat sig tillbaka. Köpte den dock i vintras, så tror tyvärr inte att den finns kvar i butik. Till klänningen bar jag mitt Dior halsband och ett armband från Edblad.

Det var helgen det. Startade istället denna jobbveckan med en fika på Balthazar. Bilden har egentligen ingenting med inlägget att göra, men vem älskar inte fika? Tyckte faktiskt att den förtjänade en plats här i ändå.

Idag ska jag upp och jobba några timmar innan det är dags att dra in till Göteborg för ett träningspass med Nouw-gänget. Ska bli så roligt. Mitt schema denna sommar har ju tyvärr inte tillåtit mig att gå på dessa pass, men nu ni. Finns ju inget som gör en så taggad på att svettas som att göra det ihop med ett gäng härliga tjejer.

Ha det fint!

kram 

Gillar

Kommentarer

linneacasandra
,
Hade inte överlevt allt detta kaos om det inte vore för dig och din pepp! Bästa ❤️nouw.com/linneacasandra
AmandaWibergs
,
❤️❤️❤️nouw.com/amandawibergs
hannaydreborg
,
Ja okej då kvällen va GRYM och mer än ganska lyckad!!!!!!!!!!! Hahahah nouw.com/hannaydreborg
AmandaWibergs
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram: @amandawibergs

Instagram amandawibergsInstagram amandawibergsInstagram amandawibergsInstagram amandawibergsInstagram amandawibergsInstagram amandawibergsInstagram amandawibergs

Instagram
@