Godmorgon hjärtan! Hoppas allt är bra med er. Nu ska jag in och jobba några timmar innan det är dags att åka vidare till Göteborg och möta upp tjejerna på en kaffe. Därefter är det dags att dra vidare till Viscus för lite bootcamp. Kunde knappt resa mig ur sängen imorse efter gårdagens bodypump, men lyckas jag stapla mig dit ska det nog bli kul. Är ju alltid kul att träna med dessa tjejer.

Eftersom det ändå bara är träning som står på schemat efter jobbet idag så drog jag en fuling och drog dit i träningskläder. Alltså inte den snygga blåsan som ni ser på bilden. Men hur mycket gillar man inte att gå runt i träningskläder? Jag hade ju kunnat leva i det om jag fick välja.

Ni får ha en riktigt fin tisdag!

kram 

Gillar

Kommentarer

Hej på er! Nu har jag precis checkat ut för dagen och ska snart iväg och träna lite. Efter det har jag kvällen ledigt. Så skönt verkligen. Känner att jag behöver en lugn kväll efter att ha varit iväg hela helgen. Mycket bra start på veckan.

Ber om ursäkt över min rubrik i detta inlägg men när jag är lite trött får kommer min absolut sämsta humor fram. Besparade min instagram från en caption som denna men ville ändå skriva ut den någonstans. Så nu får ni lida med mig på den ;)

Ananrs hoppas jag att ni får en riktigt underbar vecka! Bortsett från att ni inlett den med min extremt dåliga humor. 

Har ni något roligt planerat? Tell me, älskar att läsa era kommentarer <3

kram 

Gillar

Kommentarer

Hej hjärtan. Hoppas allt är bra med er. Jag har haft en riktigt mysig helg i Göteborg. Igår var det dock party som stod på agendan och då åkte denna klänning fram. En ny favorit som jag passade på att inviga precis innan det blir för kallt för att gå ut i klänning. Vart kanske lite väl kallt när man skulle korsa Avenyn i halv storm, men annars var den perfekt. Är ni mer köldtåliga än jag och står ut i klänning några veckor så hittar ni den på Asos. Verkligen en ny favorit när det kommer till festkläder.

Nu ska jag hem och laga matlådor i för nästa vecka. Mycket roligt måste jag säga.

Ni får ha en fantastisk kväll!

kram 

Gillar

Kommentarer