Nattlinne - HÄR Halsband - Dior Armband - ASOS

Godmorgon hjärtan! Hoppas allt är bra med er. Igår kväll rullade skåpbilen hemåt från Stockholm igen. Gjorde lite ont i hjärtat när jag hoppade ur bilen och sa hejdå till Linnéa. Hon kommer ju bo där uppe från och med söndag. Även om det är ledsamt försöker jag att se det positiva i situationen istället, nu har jag en ju anledning att besöka Stockholm oftare! Ni kan ju ana att jag är sugen på weekends upp dit i höst.

Nu ska jag iväg till jobbet några timmar innan det är dags att möta upp mina vänner för en reunion med några från det gamla Gina gänget. Kom verkligen nära alla i butiken och ska verkligen bli roligt att träffa dem igen.

Hur ser era planer ut för helgen, något riktigt kul planerat?

kram 

Gillar

Kommentarer

Hej hjärtan. Efter en lång dag full av bilkörning, bärning av flyttlådor och uppackning kände jag och Linnéa att vi förtjänade en liten paus i flyttkaoset. Därför begav vi oss ner till stan för att svänga förbi ett event vi var bjudna på med Hermine Hold innan vi drog vidare till Nobis för en middag.

Så trevligt att sitta i värmen på deras uteservering och bara snacka om allt som hänt i livet det senaste. Utöver ett mycket trevligt sällskap var ju ett stort plus i kanten att jag äntligen fick fixa mig lite efter att svettig och omysig sprungit runt med flyttlådor i Vasastan. Är det någon gång man känner sig extra snygg så är det ju verkligen när man sett ut som ett vrak tidigare.

Mycket mycket gott.

Nu ska vi starta igång vår lilla skåpbil igen och köra en sväng till Ikea (obligatoriskt vid exakt varje flytt) innan det blir dags att röra sig ut och njuta av staden lite. Kan inte tänka mig ett bättre sätt att spendera min fredag på!

Hoppas ni får en riktigt bra start på helgen!

kram 

Gillar

Kommentarer

Hej hjärtan. Just nu är jag i full färd med att packa allting inför min och @linneacasandras resa upp till Stockholm. Är verkligen inte lätt att reda ut vad man vill ta med sig och inte, men därför är det skönt att Linnéa faktiskt flyttar upp dit så att jag vet att hon kommer att ha med sig exakt allt jag glömmer.

När jag har packat klart ska jag ta med resväskan till jobbet. För när jag har slutat där vid 21 sen blir det raka vägen till Göteborg för några timmars sömn innan det är dags att åka iväg. Vi har laddat upp med allt, nocco, reskost, en spotifylista för biltur. Ja allt. ÄR SÅ TAGGAD!

Här ser ni lite bilder från när jag, Linnéa och @JohannaKindbom var på Lipp i förra veckan. Regnet öste ner utanför så vi sökte oss dit för att pigga upp oss med lite kaffe. Jag hade på mig en grön Jumpsuit från Gina och en skinnjacka jag lånat från Marielle. Blev kär i den måste jag säga. Hon hade tur som fick tillbaka den.

Tycker denna bild är så rolig. Bitter och bittrare sitter och dricker kaffe. Har in liten aning om att detta kommer vara vårt mode när klockan ringer vid sex imorgon. Haha, ja tur vi har en sex timmars bilresa att piggna till på innan vi är framme. Och när vi är framme är det roliga saker som väntar. Redan på kvällen är vi bjudna på ett event som vi ska på. Men mer om det får ni höra då. Vill ni få uppdatering i realtid får ni inte missa att följa mig på instagram. Där kommer jag uppdatera med massor av stories från resan. Amandawibergs heter jag där!

Ni får ha en riktigt fin dag!

kram 

Gillar

Kommentarer