Hej hjärtan, hoppas allt är bra med er!

I skrivandet stund sitter jag ihopkurad inne i lunchrummet och njuter av lugnet här. Den senaste veckan har varit riktigt intensiv, så det är skönt att få pusta ut här en stund. De senaste dagarna har haft så mycket oväntade vändningar och varit fylld med roliga saker, har verkligen njutit till fullo av allt, vilket är anledningen till att jag även varit lite frånvarande här. Men det får det bli ändring på. Vill verkligen ta tag i bloggandet och uppdatera er om vad som händer oftare en något inlägg här och där. Saknar att få vara kreativ här med er!

Ha det fint!

kram 

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Hej hjärtan

Idag tog jag äntligen helg, i alla fall för en dag! Så härligt. Imorgon är jag alltså helt ledig, vilket givetvis innebär sovmorgon och lite hemmaspa. Ska bara ta det lugnt hemma under förmiddagen och checka av lite saker jag inte hunnit med när jag jobbar. Vid tresnåret ska jag vidare ut till Herrljunga för att möta upp några vänner på festligheter. Ska bli riktigt roligt! Har köpt DENNA klänning kvällen till ära. Tro mig, jobbar man konstant och blir bjuden på roligheter så går man all in. Mer bilder på klänningen kommer såklart upp här snart!

Topp - HÄR Hårband - Liknande HÄR Örhängen - HÄR Halsband - DIOR

Helgen startade i alla fall med tacos hemma hos en vän. Hade ju inte kunnat bli bättre!


kram 

Gillar

Kommentarer

Hej hjärtan, igår efter jobbet blev jag upphämtad av Hanna. Hon kom med en korg med godsaker, en påse is och två vinglas. Låter som startskottet för en riktig dunderkväll, eller vad säger ni?


Vi satte oss i stadsparken och myste lite innan vi strosade runt lite på stan. Precis vad jag behövde efter en lång dag på jobbet!

Ha en riktigt mysig fredag, puss!

kram 

Gillar

Kommentarer