Innehåller affiliate-länkar

blus - Ginatricot Kjol - Gina Tricot (Klick)

Hej hjärtan! Förlåt om det varit tomt här det senaste, men solen har lyst och jag har varit ute och njutit av varje sekund! Allt från strandhäng i Varberg, picknick i Borran och en hel del god mat och drinkar.

Igår mötte jag upp ett gäng med tjejkompisar på Vinci innan vi fortsatte vidare till premiären av Viskan Rooms. Hade verkligen en supermysig kväll!

Självklart blev det Vincis mozzarellapizza innan vi drog vidare på nattens äventyr. Tyvärr hann jag inte ta någon bra bild innan den var borta, men kan erbjuda detta mästerfotografi på sista slicen. Osten, såsen, oliverna.... Ni ser ju himmel på ett fat!

Sen får vi inte heller glömma min fantastiska kväll med @TheaH. Den startade på Levantine innan vi fortsatte ner till Bar Himmel för lite Rosé i solnedgången. Thea är en sån man hade kunnat snacka med i timmar och aldrig tröttna på. Så mysig och omtänksam och jag är så tacksam över att jag har henne i mitt liv. <3

Glömde jag säga att kvällen startade med Aperol? På ett proppfullt Levantine träffade vi nämligen på Theas vänner som även mötte upp oss på Bar Himmel lite senare. Trevligt trevligt!

Ha en fin kväll!

kram 

Gillar

Kommentarer

Hej hjärtan! Idag stod klockan på ringning vid 8 för att ta tåget in till stan för en frukost med Olivia. Så mysigt verkligen. Perfekt start på dagen! Efter frukosten ska jag åka ut till butiken en sväng för några timmars jobb innan det är dags att möta upp Albin på en AW.

Här ovanför ser ni lite bilder från den sista kvällen i Barcelona. Bar mitt nya favo-set från Gina tillsammans med klackar och en liten handväska.

Gömd på en konstig gata i en spansk gränd hittade vi faktiskt en fantastisk restaurang, Palosanto. Ett tips om ni någon gång besöker Barcelona!

kram 

Gillar

Kommentarer

Okej, ni som följt mig här ett tag vet att det finns ett ställe som är mig lite extra kärt när det kommer till mat, nämligen El Nacional i Barcelona. Inte bara för den fantastiska maten, utan för att hela atmosfären utstrålar en spansk idyll. Du ropar in tapas som kommer in på löpande band, ser kockarna tillaga maten och sitter i en fantastisk miljö. Dessutom ligger en middag med vin på runt 200kr, vilket är betydligt billigare än i Sverige. Mat överlag är väldigt prisvärt i Barcelona, så länge man håller sig på de lokala restaurangerna och inte slår sig ner på någon av turistfällorna!

Kvällen till ära bar jag en gammal favorit, nämligen ett linne från Nelly och kjol från BikBok. Var evigheter sedan jag köpte dessa, så tror tyvärr inte att de finns kvar i butik.

Att vänta är inte riktigt min grej, så här ser ni en lagom road Amanda som inväntar maten. Bakom oss skymtar man en kö som börjat bildas utanför restaurangen vi satt på. La Taperia har haft kö alla gånger jag har varit där, så vill ni slippa stå i kö rekommenderar jag att ni är där lite tidigare. Tidigt räknar spanjorerna dock som allt innan åtta, så ni behöver inte stressa ut direkt ;)

Alltså JA TACK!

Lyckan när maten kom in. Det var lite av en surprise varje gång en ny rätt rullades in då det var diffust beskrivet på menyn, som tomat och bröd som bokstavligt talat var bröd och tomat?! Haha så oklart, men oj så gott det var. Bästa missen var helt klart delikatessbrickan som visade sig vara en pizza. Det tackar man ju inte nej till!

Lagom suddig, men mätt och nöjd tjej. Ser ni blåmärket jag lyckats dra på mig på armen med? Har ingen aning om vart det kommer ifrån, men det är väll en krigsskada från dansgolvet...

Ligan påväg mot nattens äventyr...!

kram 

Gillar

Kommentarer