Hej hjärtan, såhär promenerade jag runt den näst sista kvällen i Santa Monica. Är det någon plats jag älskat på resan, så var det verkligen denna. Butikerna, restaurangerna - ja allt kändes bara så harmoniskt och tryggt. Absolut en plats jag skulle vilja besöka igen.


Nu ska jag snart möta Hanna för en brunch på Balthazar, sedan är det dags för mig att åka ut till butiken för stängning. Hoppas ni får en underbar dag!

kram 

Gillar

Kommentarer

Hej hjärtan, hoppas allt är bra med er! Idag vaknade jag upp till att regnet öste ned utanför fönstret. Istället för att ligga inne och deppa över det gjorde jag det bestäms av situationen och stack iväg till Moa för seriemarathon. Perfekt spenderad fredag. Dessutom blir jag rejält utvilad inför kvällens mösspåtagning på Grand. Älskar att det är så mycket temafester nu kring studenten.

Och på tal om studenten. Igår sprang jag ner till Östlings på lunchen för att testa ut make-up inför balen. Resultatet ser ni här ovanför. Fint va? Trivdes verkligen i de jordnära färgerna, och det blev ju inte sämre av att jag blev bjuden på croissant av killen bakom kaffebaren jag besökte efteråt. Han vet allt hur man vinner mitt hjärta.


Ha det fint!

kram 

Gillar

Kommentarer

Hej hjärtan! Hoppas allt är bra med er. Jag har haft fullt upp de senaste dagarna med att catcha up med mina vänner om allt som hänt under tiden jag varit borta. Så mysigt att träffa alla igen. I skrivande stund strosar jag runt på stan, påväg att möta upp Linnéa för en myskväll. Kan inte bli bättre!


Här ser ni bättre bilder på outfiten jag bar till Clarion här om veckan. Blusen är helt klart en ny favorit i garderoben. Såg min kollega på Gina springa runt i den och var bara tvungen att införskaffa en likadan. Standard när man jobbar i klädbutik!


#nouwoutfit

kram 

Gillar

Kommentarer