Innehåller affiliate-länkar

Topp - HÄR Byxor - Mango Skor - HÄR

Hej hjärtan! Hur är allt med er? Med mig är allt strålande utom det lilla faktum att jag är dödstrött. Why? Igårkväll tog vi nämligen bilen ner till San Fran för att kolla Astrid S och Zara Larssons spelning på the Fillmore. Musiken var toppen och jag insåg hur mycket jag saknat att dansa. Har ju inte blivit något party här nere annars, så det var riktigt roligt att få komma ut lite! Den lilla konsertlokalen slår inte riktigt klubbarna hemma, men ojjj vad roligt det var!

Nu sitter jag min sista dag i skolan och har så lite som en lektion kvar tills jag är färdig här på colleget. Har varit en otrolig upplevelse att få vara här, men man märker verkligen av skillnaden i mindset vad gäller den amerikanska och svenska skolan. Och ja, trodde aldrig att jag skulle säga detta men nästan så man börjar längta hem lite.

Ha en underbar dag!

#nouwoutfit

kram 

Gillar

Kommentarer

Nu har jag precis hoppat in i bilen igen efter en fantastisk trip till Yosemite. Alltså wow, när vi nådde toppen på berget så kändes det verkligen helt magiskt. Vi la oss på klipporna och njöt av utsikten över bergen samtidigt som vi lyssnade till det forsande vattnet som slängdes ner för bergsväggen. Allting var så fridfullt.

För en sekund glömde man nästan bort att vi gått genom samtliga årstider med allt från snö och regnstorm till stekande hetta under de fem timmarna vi klättrat upp. Ni förstår ju att man var lagom sliten ut när man väl kom upp dit, men det var det värt!

kram 

Gillar

Kommentarer

Välkommen FREDAG! Hur härligt att det äntligen är helg? Klockan har precis slagit över midnatt och dagens planer är att jag och några tjejkompisar att åka iväg till Yosemite. Det är en stor nationalpark som ligger cirka 5 timmar bort från Santa Rosa. Parken är full av vattenfall, vackra berg och fantastisk natur. Finns massvis med bilder från platsen på google för er som är nyfikna-- > HÄR. Och tro mig, man behöver inte scrolla länge bland dem för att längta dit!

Men innan bilen rullar iväg är det dags för mig att få lite sömn.

Vi hörs imorgon xx

kram 

Gillar

Kommentarer