Hej hjärtan! Imorse mötte jag upp klassen på Landvetter inför avfärden mot USA. Som alltid när man är där var det givet att starta dagen med en frukost på Joe & the Juice.
Mysigare resesällskap får man ju leta efter!
Efter ett kort stopp i Köpenhamn var det dags att fortsätta vidare mot San Fransisco.
Planet ner till Köpenhamn gick verkligen hur snabbt som helst, medans de 10 resterande timmarna var betydligt långsammare. Hann ju plöja en hel del filmer under de timmarna kan jag ju lova. Behöver nog inte ens förklara lättnaden när jag äntligen fick sträcka ut bena på fast mark igen.

Alla klarade sig igenom tullen (YAY) och nu sitter vi äntligen i bussen påväg mot Santa Rosa där våra värdfamiljer väntar.

Ha drt fint!

kram 

Gillar

Kommentarer

Bjuder på lite fler bilder från min och Linnéas pastadejt innan träningen igår. Tryffelpasta var ju inte toppen i kombination med Viscus mördarpass, men det var så gott så det var utan tvekan värt det. Sorellina kommer garanterat få oss som gäster snart igen. Kan rekommendera er alla att gå dit då maten var himmelsk (tryffelcarbonaran alltså TA DEN!) och servicen var helt fantastisk.

Mhmmmmmmm

Tisdag > Onsdag, då onsdagen startade med att jag failade en tenta i marknadsföring. Insåg för sent att jag glömt anmäla mig (neheja, inte ens det klarade man av) och sen kan jag ju inte påstå att jag uträttade underverk när jag väl lyckats tjata mig in i salen. Som tur var spelade det inte så stor roll då jag ändå bara läst kursen vid sidan av. Tur det med tanke på min otroligt starka insats!

Vet ni vad? När ni läser detta så sitter jag på planet mot San Fransisco.

Hörs där! X

kram 

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Jacka - HÄR Byxa - Mango Skor - Nelly Spänne - Jolina

#nouwoutfit

Hej hjärtan! Idag mötte jag upp @linneacasandra på en avskedsmiddag. Var verkligen mysigt att ses på tu man hand innan jag åker. Vi pratar ju som ni kanske vet i telefon dagligen och ses på en veckobasis, så att vi nu knappt kan snacka med varandra på sju veckors tid har jag nog inte riktigt kunnat greppa ännu. Släppte en tår på bussen hem (när Linnéa inte såg då för hon hatar sånt ;) när det började sjunka in på riktigt. Kommer ju få abstinens från henne och tjejerna helt klart!

Proppmätta på tryffelcarbonara tog vi vagnen vidare till Viscus för Nouwbootcamp. Även där blev det känslosamt då det var allas vår favorit-PT Christoffers sista träning innan hans flyttlass rullar ner till Malmö. Kommer vara svårt att fylla hålet efter honom på träningarna, då det finns få personer som får en så motiverad och peppad som han.

Nu ska jag packa ner de sista plaggen i resväskan och sen blir det dags att krypa i säng. Sov sött x.

kram 

Gillar

Kommentarer