Hej hjärtan! Känns som den här veckan verkligen flugit iväg. Jag har mest njutit av värmen, ätit glass och planerat inför nästa vecka då jag och Stina ska fira våra födelsedagar med Tacos och Tequila fest. Vi har köpt sombreros, piñata och lite tequila till det. Ni kan ju gissa hur taggad jag är!

Nu laddar jag upp för den här helgen som mest består av jobb. Låter ju inte så kul på pappret men trivs verkligen på Gina, så lär få en riktigt härlig helg den här veckan med. Bara snäppet lugnare än nästa, haha!

Ni får ha en riktigt fin kväll!

kram 

Gillar

Kommentarer

Hej hjärtan! Körde på denna våriga outfit när vi firade Thea i helgen. Tycker det är så fint med naturfärger, så körde på ett par mörkt beiga byxor från mango som jag matchade med en vit polo. Till det hade jag mitt A som jag fått av Linnéa och en ny smyckesfavorit från Gina i form av en snäcka med gulddetalj. Vet att det är slutsålt i princip överallt, så skynda er om ni vill få tag i ett innan de är helt slut!

Tackar ju gudarna för att jag hade bruna byxor med tanke på att jag spillde ut hela min kaffedrink över dem. Gäller ju att dressa sig smart om man är klumpig- rosa för rosé, beiget för prosecco och brunt för kaffe. Och med dem orden har jag just motiverat färgskalan i hela min garderob ;)

Hoppas ni får en fin kväll!

kram 

Gillar

Kommentarer

Hej hjärtan! Igår mötte jag upp @linneacasandra och @Linneastridh för en runda på stan innan jag och Linnéa slog oss ner på Levantine för för sin esspresso martini. Vi peppade igång inför kvällen när vi skulle möta upp tjejerna och fira @TheaH som fyllde 24 igår, in och gratta henne vet jag!

Gissa vem som spillde ut sin drink och fick gå runt med smutsiga byxor resten av kvällen. Ja inte var det Linnéa i alla fall ;) Kände mig extra fräsch när jag skulle ta spårvagnen hem vid ett och hade en stor brun fläck i knät liksom. Mysigt!

Astrid, Linnea och Linnéa <3

Här ser ni tjejligan hemma i Linneas fina lägenhet. Hon hade fixat massor av god plockmat och chips och dipp. Sedan kom Thea med nygräddade pizzor som pricken över i:et. Timmarna bara flög iväg när vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord, men det är verkligen en lördag helt i min smak.

Hoppas ni har haft en riktigt mysig helg!

kram 

Gillar

Kommentarer