Hej, hallå jag är tillbaka! Eller ja, jag kände mig helt enkelt tvungen att kika in och säga hej. För tro mig när jag säger att det känts som att något saknats när jag inte kikat in här och pratat med er varje dag. Som ett hål inom mig som gapar tomt.

Sen vi har hördes senast så har jag varit med och planerat klart eventet för Ciszere som är nu på fredag. Hoppas verkligen att alla Boråsare kikar förbi där (OBS- party utlovas). Jag har även hunnit med att fira av Moa som åker iväg till Sälen för att säsonga i under vintern. Tyvärr kom jag halt söndersliten till partyt efter att ha jobbat under Black Friday. Hehe, lovar dock att jag han shoppa en del till mig själv med!

Hoppas ni har haft en riktigt grym vecka!

kram 

Gillar

Kommentarer

Hej hjärtan! Hoppas ni haft en underbar dag! Kollade igenom lite gamla bilder på mig och denna donna som fyller 20?!?! idag och hittade en härlig selfie. Eller ja, härlig är inte ordet med tanke på att detta var dagen efter mitt senaste födelsedagsfirande. Helt livsfarligt att gå ut på krogen när man fyller år då man bokstavligt talat blir matad med shots. Men det var en riktigt rolig kväll trots allt. Även om man mådde lite si sådör dagen efter- haha!

Ha det bäst!

kram 

Gillar

Kommentarer

Hej fina, hoppas ni haft en riktigt bra dag! Idag blev jag väckt av ett samtal av Linnéa på morgonen. Kan ju inte påstå att jag visade mig från min bästa sida efter att ha varit ute under kvällen, men hon fick stå ut med att prata lite ändå!

Igår var vi nämligen ett tjejer som drog ut för att fira Olivia som fyllde år. Hade en riktigt rolig kväll igår och är verkligen glad att jag bestämde mig för att följa med ut efter att ha varit lite krasslig i veckan. Dock känner jag trots allt att jag kanske inte är helt återställd än, så resten av helgen ska bara gå åt till att ta hand om mig själv, träna och komma ikapp med skolarbetet jag missat under veckan som gått.

Ha det fint!

kram 

Gillar

Kommentarer