Hej hjärtan! Dagen idag har spenderats i Göteborg tillsammans med @linneacasandra. Efter en runda på stan köpte vi med oss sushi till hennes lägenhet för en myskväll. Nu ligger vi i soffan och chillar lite innan det är dags att röra sig ner till stan för lite kvällsbio. Det är A star is born som vi ska se och alla som sett den säger att den är helt fantastisk. Det ska bli kul att se om den lever upp till förväntningarna. Hoppas verkligen det!

Passade även på att köpa med mig lite skönhetsprodukter när vi var nere på stan. Är från en serie som har fått helt grymma recensioner, så det ska bli riktigt spännande att testa! Lovar att visa er mer imorgon. Tills dess får ni ha en riktigt fin kväll!

kram 

Gillar

Kommentarer

Hej hjärtan! Efter jobbet igår åkte jag in centrum för att möta upp Rebecka och Olivia över en sen middag på Balthazar. Så mysigt att träffa dem igen efter en lång sommar ifrån varandra. Som jag har saknat dem två!

Nu har jag precis beställt in en cappuccino på ett litet centralt café i Borås. Ska sitta här njuta lite innan det är dags att dra sig in mot jobbet igen. Såg även till att slänga ner träningskläderna i väskan så jag kan klämma in ett pass ikväll när jag har slutat. Barre har jag för mig att det hette. Hur kul låter inte det?

kram 

Gillar

Kommentarer

Alltså hela jag smälter när jag kollar på dessa bilder.

På schemat idag stod nämligen dop för min lilla kusin Hilma och när allting var klart efter gudstjänsten så åkte vi vidare ut till dopgården för att fira med tårta och presenter. En riktigt mysig söndag!

Annars då? Jo, nästa vecka är det dags för lov, men kan säga er att det lär bli den mest intensiva perioden i höst. Allt från halloweenparty till födelsedagsfirande ska hinnas med och så självklart en hel del jobb och plugg där emellan. Men mer om det får ni läsa i veckan som kommer!


Gillar ni förresten den här typen av inlägg? Som inte är speciellt fixade utan mer en bild in i min vardag. Eller föredrar ni bara outfitbilder med bättre kvalitet? Ge mig era tankar!

kram 

Gillar

Kommentarer