Hej hjärtan! Hoppas ni haft en riktigt bra dag! Jag har faktiskt spenderat min dag på en valdebatt inför valet den 9:e. Känns helt sjukt att vi ska få med och rösta den här gången och jag hoppas verkligen alla förstår vilken otrolig möjlighet det är att få göra det. Alldeles för många i världen som saknar den rättigheten, det är så viktigt att vi värnar om den!

Efter debatten gick eftermiddagen åt till att planera upplägget under hösten och nu sitter jag här hemma och svarar på lite frågor inför en rolig grej som kommer upp i nästa vecka. Någon som kan gissa vad det är kanske...?

Ha det fint!

kram 

Gillar

Kommentarer

Hej hjärtan! Nu har vardagen dragit igång på riktigt. Skolan har startat upp och jag fortsätter att jobba på vid sidan av. Känns faktiskt riktigt skönt att komma tillbaka till rutiner igen. Alltid något man längtar efter på hösten. Just onsdagar har blivit lite av en favoritdag då vi startar med sovmorgon till 10. En extra boost som är välbehövlig i mitten av veckan!

Bilden är från en rooftop på vårt hotell i Barcelona. Kan ha varit bland de bästa sakerna på hela veckan att bara ligga där uppe, smutta prosecco och blicka ut över staden. OM jag längtar tillbaka dit nu? Ja, det kan ni ge er på!

kram 

Gillar

Kommentarer

Hej hjärtan! Så kikar jag in här igen efter en riktigt fullspäckad helg. Igår startades dagen med Gustavs konfirmation som avslutades med släktfirande hos oss. Jag såg ut ungefär som på bilden ovan, minus brännan som tyvärr stannade kvar i Barcelona ;)

Efter firandet åkte jag direkt vidare till kräftskivan i Borås. Ett minst sagt roligt avslut på kvällen!

Idag har jag jobbat under dagen. Kom hem vid sex och somnade bums på soffan. Länge sedan jag sovit så gott. Nu är enda målet att flytta mellan soffan och sängen och vila upp mig inför skolan imorgon!

Ha det fint!

#nouwoutfit

kram 

Gillar

Kommentarer