Hej på er! Nu är vi äntligen framme i Barcelona. Jag måste bara säga WOW, så fantastisk vacker stad. Resan hit gick åt till att planera vad vi skulle göra när vi är här, så nu har vi en lista över det som måste hinnas med under de närmsta dagarna. Allt från Sagrada familia, tapasrestauranger och den enorma stranden.

Vet ni något man verkligen inte får missa när man är i Barcelona? Kom med era bästa tips. Vill inte missa ett måste i denna stad!


#nouwoutfit

kram 

Gillar

Kommentarer

Hej fina! Nu är sista dagen här i Lloret snart till ända och imorgon rullar vi vidare in till Barcelona. Har haft några riktigt underbara dagar här, men längtar så tills vi åker vidare imorgon. Finns nog inget som gör mig så glad som att upptäcka nya platser!


Vår sista dag spenderades strosandes i de lokala butikerna vid havet. Jag fick med mig ett så fint set i linne som som är perfekt att ha nu under sommaren. Linne är verkligen det optimala materialet för ett varmt klimat, för att inte tala om hur snyggt det är! Jag kunde inte hålla mig från att använda det under dagen, så självklart kommer ni få se det här snart!


Ni får ha en underbar kväll!

kram 

Gillar

Kommentarer

Hej fina! Hoppas ni haft en underbar dag.Jag har spenderat min dag i en solstol på stranden. Så underbart att bara ligga där och suga åt sig av solens strålar. Nu har jag precis tvättat ur saltvattnet ur håret och vi är påväg ner till restaurangen för var sin pizza. Låter fantastiskt, eller vad säger ni?

kram 

Gillar

Kommentarer