Innehåller affiliate-länkar

// Inlägget innehåller en affilitelänk

KAVAJ / Solglasögon - Prada / Skor - Vagabond /Byxor - Ginatricot

Hej fina! Hoppas ni haft en underbar dag. Jag slutade vid 11, så åkte hem till Olivia en stund och njöt av solen. Nu är jag ute i Knalleland för att jobba lite. Så skönt att man får något att sysselsätta sig med nu när man har allt mindre i skolan...


Här kommer förresten lite outfitbilder + länken till kavajen. Minns att det var många som frågade om den senast jag visade den, så den här gången hittar ni länken i början av inlägget!

Ni får ha en underbar kväll!

#nouwoutfit

kram 

Gillar

Kommentarer

Whioo- nu är vi precis hemkommen efter en heldag på Saltholmen. Hade ju som sagt tänkt ta oss till Varberg idag, men det passade så mycket bättre att röra sig mot Göteborg istället. Så så fick det bli. Kände att jag gav upp allt hopp om att vara fräsch under lektionen jag hade i skolan, så slängde på mig baddräkt och beach-cover up på direkten. Hehe, det säger rätt mycket om motivationen för skolan just nu. Det glädjande är ju att alla andra är precis lika obrydda som jag, så jag hoppas det inte märktes alltför tydligt.

Hade i alla fall en riktigt mysig dag tillsammans med mina vänner ute vid havet och är helt slut efter att ha legat och pressat i solen. Nu ska jag hoppa in i duschen innan det är dags att börja kolla på den nya säsongen av 13 reasons why. Ha det fint!

kram 

Gillar

Kommentarer

DAY TRIP

Hej fina! Just nu sitter jag utanför Textile Fashion Center här i Borås där jag och några vänner ska jobba ikväll. Jag har ett skift till 22, men det gör inte så mycket. Nästan alla kurser är nu avslutade och vi har faktiskt bara två lektioner imorgon. Superhärligt! När lektionerna är slut ska jag möta upp Becka och Richie på en trip till Varberg. Perfekt tillfälle att dra dit över dagen!


kram 

Gillar

Kommentarer