SUNS OUT 

Hej på er! Kan tänka mig att de flesta som läser min blogg just nu håller på att tagga igång inför Valborgsfirande ikväll. Jag själv har faktiskt en hel del roligt planerat. Först kortegen en snabbis och sedan ska vi vidare till Viskan och föra innan X&Y. Har faktiskt aldrig varit ute i Borås, så det ska bli riktigt kul att se vad staden har att erbjuda.

Med fina @JohannaKindbom

Nu ska jag hoppa in i duschen och välja kläder inför ikväll. Sedan ska jag åka in till skolgården och hjälpa klassen att bygga klart vår vagn så vi har ett bidrag värt att visa upp på kortegen.

Hoppas ni alla får en fantastisk Valborg!

Glöm inte att vara försiktiga och ta hand om varandra <3

X

kram 

Gillar

Kommentarer

Hej solstrålar, hoppas allt är bra med er! Igår var jag en kort stund på jobbet innan vi gick hem till Alma för att föra inför KK VS VF matchen. För er som inte är inbitna Teknister så var det alltså skolans föreningar Kortegekommittén och Vårflamman som möttes i en fotbollsmatch på Almenäs. En klassiker som är lika kul att se på varje år! När matchen var slut så åkte vi vidare till Moa en sväng innan jag och Olivia drog oss hem till henne för att sova.

Idag startades dagen med en fantastisk frukost med nybakade scones och en stor kopp kaffe innan jag bestämde jag mig för att åka hem till mig en stund innan det är dags att dra ut igen. Just nu är det enda jag behöver en varm dusch och rena kläder som inte är dränkta i lera.

Riktigt såhär fräsch var jag som ni förstår INTE igår efter att ha varit ute och festat i regnet på en lerig badplats. Men tror att vi alla föredrar dem här bilder som jag tog tillsammans med fantastiska @Linneabroberg !

kram 

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Bikinisäsongen är på ingång och det väcker både ångest och glädje. Alla älskar solen, värmen och friheten av att kunna gå ut och värma sig samtidigt som ångesten kan sprida sig över att behöva visa upp sin kropp.


När jag var ung (note, det är jag fortfarande. Men när jag var ännu yngre än jag är nu ;) så var varenda bild på modellerna i baddräkterna redigerade till tusen och den onaturligt jämna huden och pinnsmala kroppen lyste mot mig som en hånfull bekräftelse på allt jag inte var. Min kropp började växa, rumpan och låren blev större. Jag upptäckte bristningar och gropar som jag tidigare varit helt befriad från vilket bara spädde på missnöjet över min kropp ytterligare.


De här tankarna har hängt med mig i år, fram tills för några veckor sedan då jag som varje år började googla på baddräkter till sommaren. De perfekta tjejerna var kvar, men med en ny detalj- bristningarna.


Att en sån liten detalj kan göra så stor skillnad. Att se att allt fler företag visa upp mer riktiga bilder fick mig förstå att bristningar och andra skavanker inte är något konstig eller ovanligt. Det är inget som har drabbat mig, utan något som alla har. På något sätt så var det befriande, lättsamt. Jag har aldrig förstått hur påverkad jag blivit av medierna, men att nu på bara några veckor slutat bry mig om ett komplex som jag haft i år visar verkligen att medierna har mer makt än jag låtit mig tro.

Chockad, lycklig eller lättad- hur ska man beskriva det bäst? Jag vet inte, men jag har börjat förstå hur lätt jag och troligtvis så många andra påverkas av det vi ser omkring oss. Detta må vara ett litet steg i rätt riktning, men fortsätter det såhär så kan det göra stor skillnad!


kram 

Gillar

Kommentarer