Glad Påsk

Hoppas ni har något roligt planerat idag. Jag själv har faktiskt inget spikat för dagen, men kände att jag firade rejält igår, så känner mig inte speciellt ledsen över det. Det började med att jag mötte jag upp Johanna på Rubinens rooftop bar på ett glas rosé och sedan åkte jag vidare till Linnéas lägenhet för middag och festligheter tillsammans med Thea och killarna.

Vid midnatt drog vi vidare till stan och hamnade på The Parlour med var sin drink. Var helt slut efter att vi varit ute kvällen innan med, så lämnade ganska tidigt. Men inte gjorde det något, hade en riktigt grym kväll!

X

kram 

Gillar

Kommentarer

Godmorgon fina! Igår fick vi ha sista lektionen på valfri plats. Så jag drog mig in mot Göteborg för att möta upp tjejerna innan träningen. Sprang runt lite på stan en stund innan vi satte oss på Gelaterian för var sin kaffe. Hade turen att träffa på @aliciastyle också nu när hon var nere från Stockholm en sväng. Så mysigt och den här tjejen har nyligen roddat hem en praktikplats på vår bloggportal Nouw, hur grymt är inte det? Stort grattis till henne för det!

Hihi, såhääär glad är jag över att det är påsklov och en dryg veckas ledigt. Har dessutom inga jobbpass alls den här veckan, vilket är så skönt då jag i vanliga fall jobbar varje lördag! Så ni förstår ju, glad tjej har vi här!

Efter kaffen fick jag och Linnéa säga hej då till tjejerna då vi skulle iväg och träna. Efteråt åkte vi hem till Linnéa och åt middag och drack mimosas innan vi rörde oss ner till the Parlour för en drink.

Idag skiner solen och jag ska återigen till stan för att möta upp tjejerna. Ni får ha en fantastisk dag!

X

kram 

Gillar

Kommentarer

Hej hjärta! Nu har vi äntligen nått påsken, hur härligt? Själv har jag bara en dag kvar i skolan och sedan går jag på en veckas ledighet. Alltid lika välbehövligt. Självklart ska jag se till att utnyttja tiden till fullo, passa på att umgås med vänner och bara släppa allt arbete för ett tag.

Hur gör man det på bästa sätt? Ja det ser ni här:

Torsdag: Först träning med nouw och sedan blir det ut och ta drinkar med tjejerna!

Fredag: Jag är ensam hemma och har därför bjudit hem @JohannaKindbom på Fish Tacos. Hoppas kunna visa på att jag faktiskt har lite skills vad gäller matlagning... Självklart efter @linneacasandra recept!

Lördag: Då min familj är iväg ska jag in till stan och fira påsken med några vänner. Troligtvis drar vi ut på kvällen med- YAY!

Söndag: Födelsedagsbrunch för att fira min kompis 18-årsdag, sedan drar vi vidare till HOP N POP för att springa av oss lite. Håller alla tummarna för att jag inte ska vara bakis efter lördagens bravader. Jag menar tänk er att hoppa runt där då?

Måndag: Jag ska iväg och kolla på en släktings Vernissage och sedan åker jag vidare till mormor och morfar för en härlig påskbuffé. Längtar!

kram 

Gillar

Kommentarer