Igår var det strålande solsken och idag pulsar man fram i snöstorm, vad hände egentligen?! Kändes ett tag som att det var dags att börja plocka undan tjocktröjorna och plocka fram alla somriga blusar, men icke!

Nu till något lite mer allvarligare än det dåliga vädret. Jag fick nämligen en fråga om jag skulle börja blogga på en från en annan portal och få betalt för allt jag la ut på direkten. Kändes inte helt reko- så spanade in det. Tror ni inte att det var en variant av utvikningssida där folk betalar för att gå in och läsa? Fy säger jag bara, hoppas att ingen känner sig ett sånt behov av pengar att de MÅSTE vika ut sig på sådana sidor. Självklart om det är något man vill göra, då är det en helt annan sak, jag menar u go girl! Men att lura in tjejer på sådana portaler och locka med betalning... det ät verkligen inte OK!

Jag menar verkligen inte att hänga ut NÅGON som är med på den här typen av sidor, för som jag sa; är det på dina villkor så gör precis vad du vill med din kropp! Det är inte det jag pratar om här, utan när man utnyttjar kvinnor i en utsatt situation. Jag är personligen extremt mån om kvinnor och deras rätt i samhället och har därför försökt sätta mig in lite i den här industrin, se vilka människorna bakom det här är. Tyvärr är det jag har sett en majoritet av tjejer som säger att detta är något de vill göra, men som när man gräver djupare har en underliggande historia. Brist på kärlek, problem hemma- ja andra faktorer som gör att man letar efter uppmärksamhet på annat håll.

Därför gör en sån här förfrågan mig så extremt upprörd. För det finns så många sköra själar därute som egentligen bara behöver en stor kram, att någon berättar för dem att dem tycker om dem och att dem är behövda. Som ser den här typen av meddelanden och tänker att det kan vara deras steg mot något stort...

Det jag vill komma med i den här diskussionen är egentligen bara det att du ska göra det DU vill på DINA villkor och aldrig glömma bort hur värdefull du är!

kram 

Gillar

Kommentarer

Hej vänner! Tänkte visa er lite fler bilder från igår från vår fika på Gelaterian. Jag, Johanna och Linnéa var först på plats och satte oss med varsin kaffe i väntan på resten av gänget!

Här ser ni min cappuccino- HUR FIN?

Alla var på plats så var det självklart glass som stod på tur! Hade sån beslutsångest när jag skulle välja bland alla smaker, men i slutändan blev det en bägare med chokladbanan och jordgubb. Riktigt smarrigt!

Så en kort summering av gårdagen - BÄST!

kram 

Gillar

Kommentarer