Happy New Year

Hej på er! Just nu är jag i full färd med att fixa klart det sista inför nyår. Jag och några av mina närmaste vänner ska ha en middag tillsammans. Tycker det ska bli riktigt skönt att bara få ha en lugn kväll tillsamman med härligt sällskap. Precis så man vill fira in det nya året! Jag ansvarar för dessert vilket blir mangosorbet med vitchoklad, minimaränger och vanilj crunch. HUUR gott låter inte det? Snart rullar bilen iväg mot Richies kille där middagen kommer äga rum. Är så taggad!

Vi hörs igen nästa år...

X

kram 

Gillar

Kommentarer

2017 highlights

Sommarlovet började. Jag fick ta emot EP-stipendiet (kan fortfarande inte riktigt fatta det?!) och efter några veckors hårt slit med sommarjobb så tog jag planet ner till ögruppen Santorini.

Jag fotade några av mina coolaste outfits och älskade bloggandet. Svårt att inte göra det när allting runt omkring en är så vackert!

Jag åkte till Kamari och brände mig på exakt ALLA ställen man kan bränna sig på...

...och njöt av utsikten från vårt hotell!

När jag var hemma i Sverige igen så träffade jag finaste @klaraenander på fika och photoshoot!

En solig sommardag tog jag tåget ner till Varberg tillsammans med @JohannaKindbom Vi njöt av sommarmojitos på statshotellet och firade att J hade tagit studenten!

Skolan drog igång och som traditionen lyder cyklade vi ut på cykeldagen för att välkomna de nya ettorna med lekar och tipsprommendad.

Inte långt senare fotade vi för Milk & Honey och firade favoriten @linneacasandra som fyllde år!

I slutet av oktober åkte klassen iväg på studieresa till Italien där vi under en vecka reste från Napoli i söder till Venedig i norr...

...och njöt av fantastiska utsikter och riktigt god mat!

Hösten avslutades med en fantastisk middag hos Linnéa med vårt lilla blog-squad!

Det var mitt 2017 det! Nu väntar jag bara till att de vad 2018 har i beredskap. Snarast är det ju min 18-årsdag och allt vad det innebär som står på tur. Körkort, utgång och sangria på en solig uteservering i Barcelona. Det är bara några av sakerna jag har att se fram emot. Hoppas ni har haft ett fantastiskt år och att ni får ett minst lika fantastiskt 2018.

Kärlek till er x A

kram 

Gillar

Kommentarer

Dagen spenderades på varuhusens varuhus, IKEA. Kan vara det svennigaste man kan göra årets näst sista dag. Vårt mål för dagen var att införskaffa ett nytt vitrinskåp till köket vilket vi lyckades med, så alla var nöjda och glada på vägen hem.

Men, innan vi åkte hem var vi självklart tvungna att stanna till på restaurangen. Jag menar, har man ens varit på IKEA om man inte stannar till där? Dock höll jag mig inte till de traditionella köttbullarna utan testade en utav deras nyheter, Poké Bowl. Ikeas restaurang är nog det sista stället jag skulle förvänta mig att hitta en sådan på, men den var faktiskt förvånansvärt fräsch.

Efter maten stannade vi till för att handla det sista vi behövde. Hade lovat att fixa lite saker inför nyår så det fick bli ett stopp för att inhandla diverse godsaker som jag ska förbereda mer imorgon. Nu ska jag istället se till att bli brun och fin inför morgondagens festligheter.

Ska berätta mer om mina nyårsplaner för er imorgon... Ha en fin kväll så länge Xx

kram 

Gillar

Kommentarer