Godmorgon hjärtan! Dagen började med sovmorgon som alltid på onsdagar. Det är verkligen de extra timmarna med sömn som får mig att orka resten av veckan så när onsdagen kommer känns det alltid lite som veckans höjdpunkt, haha!

På tal om något helt annat, hur fina är inte speglarna från House Doctor? De ses ju verkligen ÖVERALLT när man söker på inredning och jag blir mer och mer sugen på en varje gång. Får se om jag slår till på en nu innan jul... Vad tycker ni, borde jag?

kram 

Gillar

Kommentarer

För att få ett litet break i pluggandet i söndags så åkte jag in till Göteborg för att ta en kaffe med Johanna. Vi bestämde oss för att slå oss ner på Bar Centro där jag beställde in en cappuccino & krispig citronkaka. Så mysigt att träffas och få berätta om allt som har hänt sedan vi såga senast. Det är en hel del vill jag lova. Dock vet jag inte om det är så passande att ta upp här i bloggen, men det får ni leva med haha!

Ha en fin dag!

kram 

Gillar

Kommentarer

Här ser ni fler bilder från fredagens tapaskväll med vårt lilla blogg-squad. Jag och @emmafelsing kom till @linneacasandra tidigare än resten av gänget för att hinna fixa oss lite innan middagen drog igång. Jag som kom direkt från skolan och black-friday KAOSET på stan kände att det var mer än behövligt med en liten touch-up, vilket Linnéa hjälpte mig med. Brukar alltid bara köra på samma makeup-look så det var riktigt kul att testa något nytt. Kände mig så snygg under resten av kvällen desutom, så L lär få agera make up artist oftare!

Och på tal om touch up är det verkligen vad jag skulle behöva just nu. Imorse var jag så hängig att jag inte ens orkade upp ur sängen för att gå till skolan. Nu innan jul förstår jag verkligen vad alla menar med att tvåan är det stressigaste året och det blir lätt så att man bara kör på utan att lyssna på vad kroppen behöver. Idag var en sådan dag när det tog tvärstopp med feber och allt. Bara att ta det lugnt och stanna hemma. Dock blir jag så rastlös när jag är hemma en hel dag. Är en person som alltid vill ha något att göra och när det inte går blir jag så fruktansvärt otålig. Som tur är mår jag bättre nu och kommer förhoppningsvis kunna ta mig iväg imorgon i alla fall. En dag lunkandes här hemma räcker gott och väl!

kram 

Gillar

Kommentarer