Godmorgon loves! Igår på förmiddagen åkte jag in till stan för att möta upp @JohannaKindbom för en lunch på Da Matteo. Vi har ju knappt setts sen jag kom hem från Italien, så det var riktigt kul att få catcha up lite med henne. När J började jobba vid tre så tog jag bussen till Göteborg där jag mötte upp Rebecka på Viskan för lite fika.

En supermysig kväll, men tror ni inte att jag glömmer plånboken där när vi ska gå? Och inte nog med det hade jag dessutom lagt ner mobilen i plånboken, så stod verkligen utan ALLT när jag insåg detta! Tack och lov så låg den kvar under bänken som vi hade suttit vid. Tur det säger jag bara! Man är ju så beroende utav mobilen idag, så hade den försvunnit vet jag inte vad jag skulle ha gjort. Riktigt tur att det löste sig till det bästa i alla fall!

Nu ska jag kila iväg på lite möten med olika företag kring Borås och i eftermiddag ska jag förhoppningsvis vara med i uppstarten av produktionen till vår UF- företag... I'M SO EXCITED!

kram 

Gillar

Kommentarer

Venice

italy

Godmorgon! Vid den här tiden så brukar jag i vanliga fall vara påväg in mot skolan, men inte idag inte! För nu har jag äntligen höstlov med en veckas ledig, så fruktansvärt skönt. Idag är en sån dag som jag bara ska ägna åt att catcha up med nära och kära. Först ska jag in till Göteborg för att fika med @JohannaKindbom och sedan ska jag vidare till Borås för att träffa Becka.

Mycket flängande fram och tillbaka, men det är det värt! Lite kvalitetstid med tjejerna är precis vad jag behöver för att starta min vecka. Hoppas ni får en riktigt fin måndag!

X

kram 

Gillar

Kommentarer

W/ Winnie <3

Sista dagen i Venedig så passade jag och Winnie på att fota lite outfitbilder vid kanalen. När vi hade fotat klart, eller egentligen bara tröttnat rejält på alla Italienska män som tagit sig friheten att dra fram sin egen kamera och köra upp den i ansiktet på oss, för att sedan skamset kila iväg när dem blev ertappade, så bestämde vi oss för att ta varsin glass på ett mysigt glasställe precis vid kanalen. Stracciatella och karamell, mums!

När vi var påväg därifrån för att kika efter presenter till våra familjer så tog en man tag i Winnie och sa att hans kompis skulle ge henne precis vad hon ville, bara hon stannade hos honom. Så himla obehagligt! Just sånt får ju en att aldrig vilja åka som ensam tjej till sådana här platser tyvärr, vilket är riktigt synd då det är fantastiska resmål!

kram 

Gillar

Kommentarer