Innehåller affiliate-länkar

Tröja- Ginatricot II Kjol - här II Skor - här II #nouwoutfit

Hej snyggingar! Ni kan nog gissa om jag är sliten efter igår... Haha, men jag antar att det är många av oss som inte är helt pigga efter fredagens äventyr ;) Jag började som sagt kvällen med att åka ut till Nellie för lite 18-års firande. Det var riktigt mysigt och vi samlades ett gäng tjejer för tacos & party. Finns det ens en bättre kombination? Jag har svårt att tro det!

Vi stannade hos Nellie ett tag och efter några timmar åkte vi in till stan där jag svängde förbi skolans hawaiifest för att säga hej till några vänner. Dock stannade jag inte så länge eftersom jag ska iväg och jobba idag. Men det var lika skönt det! Kände mig väldigt felplacerad på en när jag kom i pälsväst och klänning när resten sprang runt i hawaii-skjortor och stråkjolar...

kram 

Gillar

Kommentarer

Godmorgon! Idag har jag faktiskt hela dagen ledigt! Hur skönt? Älskar att ha sånna här dagar där man kan lägga all energi på att ta igen saker man ligger efter med. För som jag nämnde i det tidigare inlägget så är jag inne i en riktigt stressig period nu innan Italien...

Min första prio nu på morgonen blir dock inte skolarbete, utan att få till en riktigt snygg fake-tan! Ikväll ska jag nämligen på 18-års firande hos Nellie och då vill man ju såklart vara lite extra fin. Vad är då bättre en en snygg bränna? Kommer bli så himla kul att ses ett gäng tjejer och fira henne. Tyvärr innebär det att jag missar min skolas Hawaii-phäst som är samtidigt. Men med tanke på hur vädret ser ut att bli till kvällen är jag rätt glad över att jag slipper springa runt i hula-hula kjol och minitoppp med fejkblommor kring halsen ;)

kram 

Gillar

Kommentarer

Hej babes! Förlåt för min frånvaro de senaste dagarna. Har verkligen inte varit min mening, men när livet och skolan kommer emellan får bloggen helt enkelt komma i andra hand! Till något roligare så åker jag ju till --> ITALIEN om tre veckor, vilket gör att jag måste hinna klart med allt i dem andra ämnena innan vi åker. Så, mitt liv just nu är minst sagt stressigt. Men med så mycket roligt att se fram emot ska jag verkligen INTE klaga.

Det är i alla fall en liten förklaring till varför det varit tyst från mig dem senaste dagarna. Nu ska jag förhoppningsvis vara tillbaka på banan igen i alla fall!

kram 

Gillar

Kommentarer