.

Rain oh 

   rain

Godmorgon! Gårdagen avslutades med en 40 minuters springtur. Men innan jag svirade om till löpartights och springskor fick jag hjälp av Winnie att knäppa lite outfitbilder på gårdagen look. Ser nu i efterhand att dem vart lite gråa, men det är inte så konstigt. För bara en tio minuter efter att vi hade knäppt bilderna började det regna ute och vid slutet av vår lilla löptur så ÖSTE regnet ner.

Vädret ser tyvärr inte bättre ut idag. Men något betydligt roligare är att jag ska till --> Göteborg och möta upp Johanna innan det är dags för ett pass på Viscus! Två aktiviteter som lyser upp i det grå! Hoppas ni får en riktigt fin torsdag mina fina!

kram 

kram 

Gillar

Kommentarer

Golden memories

Godkväll vänner! Idag är det onsdag, vilket innebär att mer än halva veckan är avklarad! Hur skönt? Känns som man äntligen börjar få tillbaka alla rutiner och komma in i vardagen igen. Nu är det ju bara en sommardag kvar och sen är det verkligen back to basics igen. Hösten kickar igång på riktigt och kortkorta kjolar byts mot stora stickade tröjor. Är det fel att säga att man längtar lite? Jag skulle i vart fall inte tacka nej till att få dra på mig uggs redan nu!

kram 

kram 

Gillar

Kommentarer

Good Morning 

sunshines!

Hej babes! Hade världens mysigaste måndag tillsammans med Albin igår. Vi möttes på Viskan där vi beställde in var sin kaffe och pratade lite. När vi hade suttit där ett tag så kom några vänner till Albin och gjorde oss sällskap. Alltid kul att träffa nya människor! Jag var tyvärr tvungen att hinna med en buss hemåt, men innan dess hann vi med att gå en sväng på stan och införskaffa lite nödvändigheter nu i samband med skolstarten. Vet inte om jag har skrivit om det här på bloggen, men jag har som mål att hålla mig organiserad hela terminen i år. För som vi alla vet ---> organisation är "the key to success!"

Ni får ha en riktigt grym tisdag!

kram

kram 

Gillar

Kommentarer