Blus- Hunkydory II Shorts - H&M II #nouwoutfit

Känner mig lite som en cupcake i den här outfiten, men jag älskart! För att sätta pricken över i:et så såg jag även till att ta på mig mina slip-ins när vi skulle fota, dock åkte dem av lika snabbt igen efteråt- förbannade skoskav! Men, trot eller ej, nu är de på igen. Dock med strumpor (!!!!) under den här gången så att det inte ska skava. Strumpor i sandalen kan ju vara känt som den värsta mode-missen någonsin, men jag får väll ta på mig den idag. Sitter jag bara i bilen så får det va ;)

kram 

kram 

Gillar

Kommentarer

Såhär glad var jag idag, inte ofta ni ser mig med ett så stort leende... Men ibland så!

Hej på er! Just nu håller vi (eller ja, alla utom jag ;) på att fixa, städa och packa in allt i bilen. Snart styr vi hem igen. Men, som jag skrev tidigare är det inte mig emot. Borta bra, men hemma bäst som man brukar säga. Eftersom vi ska spendera ganska så många timmar i bil så har outfiten ovanför bytts ut mot en betydligt bekvämare. För jag menar, vem orkar resa i tighta shorts och blus? Mjukis och tjocktröja FTW!

kram 

kram 

Gillar

Kommentarer

Godmorgon! Idag kikar solen äntligen fram igen. Så härligt! Vi ska börja dagen med att städa ur stugorna, innan vi beger oss in mot Karlskrona för att luncha och shoppa lite. Sedan är det bara att styra hemåt igen. Ska bli skönt att komma hem efter vår lilla mini-weekend här i Karlskrona stugan. Även om det är mysigt att vara här, så finns det inget som slår att vara hemma. Gillar när man kan vara spontan och sticka iväg på saker under dagarna och den möjligheten har man ju inte här tyvärr!

kram 

kram 

Gillar

Kommentarer