Efter att jag var klar med gådagens jobb så mötte jag upp Nellie på Tugg. Riktigt mysigt att höra vad den tjejen har haft för sig när hon varit iväg under en tid. Det är det som är det värsta/bästa med sommaren. Alla är iväg på sina egna bestyr, men det gör att det blir så mycket roligare att träffas igen för att höra vad alla har haft för sig!

Tugg hade fått in en ny burgare med philadelphia, oumph och bbqsås som jag helt enkelt inte kunde låta bli. Den var SÅ SJUKT GOD! Rekommenderar de starkt till alla er vegetarianer (och ickevegetarianer också för den delen, testa!)

Och på tal om mat. Jag har ett Vegoliciousrecept liggandes som bara väntar på att publiceras. Det var ju ett bra tag sen nu, så ska se till att få upp det i dagarna. Sounds good?

kram 

kram 

Gillar

Kommentarer

Hej på er! Kom precis på att jag har glömt att tacka alla er underbara läsare för 400 (!!!) följare hör på nouw! Kan knappt ta till mig att så många väljer att följa mig och mitt liv hör på bloggen. Betyder verkligen så mycket att ni kikar in hör varje dag. Vet inte hur jag någonsin ska kunna ge tillbaka alla fina kommentarer, hälsingar och hejarrop som ni ger mig. Ni får mig alltid att vilja fortsätta, lära mig mer och bli bättre. Det är verkligen guld! Återigen ett stort tack, ni anar inte vilken plats ni har i mitt hjärta <3

kram 

kram 

Gillar

Kommentarer