Vet inte vad det beror på, men så fort solen försvinner och man inte längre sitter ute och pressar så hamnar jag istället framför datorn och internetshoppar... Någon som känner igen sig? Här får ni i alla fall se vad jag klickade hem i veckan.

Det är fina linnelakanet hittade jag inne på H&M Home när vi var i Stockholm. Blev aldrig av att jag köpte det där men klickade hem det på direkten när jag kom hem! Tycker det är så fint med vita textilier i sovrummet! I alla fall så länge man inte använder brun-utan-sol ;)

Och när jag ändå höll på så fick denna vita topp från Nelly! Även om jag är något mätt på volanger så kunde jag inte låte bli, då jag tror den kommer vara så fin till sommaren. Mer shopping än så blev det faktiskt inte för den här gången. Försöker att spara lite pengar nu inför sommaren, även fast det inte alltid är speciellt lätt. Kan i alla fall tipsa er om att Nelly just nu har en rabattkod som ger 30% på Nelly trend. Koden är "TREND" och gäller till klockan 10 på fredag. Inlägget är inte på något vis sponsrat av Nelly, men om man är på jakt efter snygga avslutningsklänningar (eller varför inte det här linnet?) så tackar man ju aldrig nej till en rabattkod, eller hur?

Happy shopping 

kram 

Gillar

Kommentarer

... när man är iväg och fotar. Om det inte framgår från bilderna så kom en kille fram och räckte över sin mobil och frågade om vi kunde hjälpa honom att knäppa lite bilder när jag och @JohannaKindbom fotade lite outfitbilder, vi "såg ju så proffsiga ut" ;). Självklart ställde vi upp så han fick sin bild! Vet inte om detta var ett halvtaskigt raggningsförsök eller om han verkligen ville ha en bild, men förhoppningsvis vart han nöjd med resultatet i alla fall.

Nu ska jag starta den här dagen med en pangfrukost framför Playmakers (Bästa programmet, Sanne Alexandra som jag hade ett samarbete med är ju med i den serien, hennes personlighet är bara för underbar!). Ha det fint!

kram 

kram 

Gillar

Kommentarer

God kväll på er fina! Nu sitter jag återigen med nosen i företagsekonomiböckerna. Kan väll konstatera att studierna inte går speciellt bra med tanke på att jag valde att kika in här. Vet inte varför, men det är något med den här tiden på året. Man tappar liksom helt lusten att fortsätta arbeta med skolarbetet. Då de flesta betygen redan är satta och kurserna är avslutade, så känns det ju inte som om det finns så mycket mening med det, right? En glad nyhet är i alla fall att detta är min sista vecka i skolan för terminen. Nästa vecka ska vi nämligen iväg på praktik hos våra fadderföretag, vilket känns som ett riktigt kul sätt att avsluta terminen på. Jag och Kerstin ska vara uppe på Hemtex huvudkontor här i Borås, vilket känns som ett ställe som kommer att passa mig perfekt! Älskar färg, form och design, så att få springa runt på ett kontor fullt med textilier sista veckan låter ju nästintill lika bra som att vara ledig!

Nu måste jag stänga igen datorn och fortsätta med företagsekonomin. Ha det fint!

kram 

kram 

Gillar

Kommentarer