Hej på er! Idag hade jag en kort dag i skolan med bara två lektioner, så när jag slutade tidigt så passade jag på att åka in till Göteborg för att möta upp Karlsson för lite shopping. En större glädjespridare till brud får man leta efter! Vi hann in i lite affärer och jag fick med mig lite lösfransar hem som jag tänkte använda i Köpenhamn. Utöver det var det köpstopp från min sida. Känns ju roligare att spara det tills man är på plats!

Vi hann även med den obligatoriska fredagstacon i form av en burrito bowl på Wrapped, så fräscht och gott!

Nu är jag precis hemkommen och ska fixa lite mys framför tv:n. Ni får ha en fin fredagskväll!

kram 

kram 

Gillar

Kommentarer

Som ni vet om ni har följt mig här på bloggen så har jag varit på jakt efter ett par vårskor de senaste veckorna. Har varit helt inne på att införskaffa mig ett par vita sneakers (och behöva punga ut rätt rejält för dem dessutom) men så sprang jag förbi dessa i skyltfönstret på Dinsko här om dagen och kända att, dem är perfekta! Tror dem gick på 400 eller något sådant, så det vart ett riktigt kap för mig som försöker spara pengar nu inför Köpenhamn. Enda problemet nu är att jag bokstavligt talat haltar runt med skoskav från helvetet. AJJ säger jag bara. Håller tummarna nu för att huden ska härdas så jag kan packa med mig dem när jag åker på onsdag. Annars så blir det ett par Nikesen som åker med i resväskan. Vägrar gå runt med obekväma skor när jag ska gå så mycket som vi kommer att göra där!

kram 

kram 

Gillar

Kommentarer

- inlägg i samarbete med Sanne Alexandra-

I stickad tröja - här I jeans - här I

Godmorgon fina! Idag kör jag på en helgrå #nouwoutfit , känner att jag matchar vädret utanför. Men till skillnad från den gråa himlen som får alla på dåligt humör så går jag runt och känner mig på topp! En snygg outfit kan vara det enda som behövs för att få lite extra torsdagspepp!

Tröjan och byxorna kommer ifrån Sanne Alexandra och finns länkade under bilderna! Blir ni sugna på något så har jag rabattkoden amandawiberg20 som ger er 20% rabatt på Sanne Alexandras Webshop! Dessutom är det fri frakt :)

kram 

kram 

Gillar

Kommentarer