New Years Eve

I Topp- Zara I Päls - Miss Selfridge I Kjol - Filippa K I Halsband - Jane Koenig I Armband - Snö I Ballerina - H&M

Klockan tickar närmare. Året som för en sekund sedan känts som en evighet full av möjligheter har passerat utan att man riktigt hunnit ta in det eller bearbeta vad som hänt. Nu är det ett nytt år, nya möjligheter som slungas upp framför oss. Vi ska satsa, börja om på nytt och göra 2017 till vårt år. Det är med ångestladdad förtjusning vi ser klockan ticka allt närmare midnatt. Om några minuter är året över. Om några minuter ska vi ta tag i allt, skåla, skratta och skjuta raketer så det smäller om det. Men först ska vi bara fånga stunden. Ta in den en minut. Fan vad bra du är. Oavsätt vad som har hänt 2016 så står du här idag, minuter innan tolvslaget och är starkare än någonsin. Andas in, djupt, spana efter tjuvstatarnas raketer som lyser upp himlen i ett färgsprakande sagospel och säg till dig själv -FAN VAD BRA JAG ÄR!

Tack fina ni för att ni följt med mig här under 2016. Tror inte ni förstår hur mycket det betytt för mig!

kram 

kram 

Gillar

Kommentarer

Öka sparkontot med 10 000-Känns smått omöjligt med tanke på hur mycket jag älskar att spendera, haha. Men 2018 händer det så mycket, jag blir 18 och då vill jag kunna festa, gå ut och ta körkort. Vill inte känna mig begränsad för att pengarna inte räcker till. Well, dem pengarna inte långt, men det är mycket bättre förutsättningar än att starta året på noll!

Minst ett blogginlägg om dagen- Tror knappt den här behöver en förklaring. Men 2017 ska det inte se ut som det gjort under hösten där det har gått flera dagar utan uppdatering. Minst ett inlägg om dagen!

Ta tag i Spanskan- Spanskan, alltså jag skäms. Har tagit det med en klackspark och mer eller mindre skitit i det. Men nu måste jag rycka upp mig. Det går för bra i de andra ämnena för att jag ska ha en ursäkt att fortsätta som jag gör i spanskan. Att jag har läst det i fyra år och inte kan säga mycket mer än "hola" och "no comprendo" är bara pinsamt.

Få in en hudvårdsrutin- Hade en grym hand om min hud under tiden jag hade acne. Men sedann min hud blev bättre har jag tyvärr slutat prioritera det. Men huden är inte ung för alltid, så nu får det vara slut med att tvätta sig med handtvål och inte smörja in sig, Mjukgörande krämer och uppfriskande serum är ett måste!

Sist men inte minst... Sluta söka mig till dåliga relationer- Om det fanns ett pris i att umgås med fel människor så skulle jag kunna ta hem det. Söker mig för ofta till personer som inte uppskattar och prioriterar mig istället för att vara med dem som faktiskt gör det. Detta kan vara min värsta egenskap och det är något jag måste bli bättre på. 2017 ska jag sluta ta relationer för givet och lägga mer fokus på dem som alltid finns där för mig!

kram 

Gillar

Kommentarer

Under sommaren åkte klassen iväg på klassresa till Liseberg...

...sedan hade vi bal och avslutning. Kunde knappt fatta att jag gått ur grundskolan.

En vecka efter avslutningen åkte jag iväg till Italien med familjen. Kan ha varit en av mina bästa resor någonsin!

Känner hatkärlek till den vänstra bilden, men den fick vara med ändå. Dagen efter att jag kom hem från Italien åkte jag upp till Åmål för att fira midsommar tillsammans med vänner.

Jag njöt av färskpressad juice och vattenmelon i Göteborg, OFTA!

Och spenderade mer än gärna tiden på en uteservering. Föresten, ser ni hur fräscht mitt hår ser ut här? Det är det inte nu kan jag lova. Måste få tummen ur och boka en klipptid ASAP. Håret har säkert växt en 15-20 cm sen dess så det är extremt långt och extremt slitet. Nej usch, 2017 vill jag ha nytt och fräscht!

kram 

Gillar

Kommentarer