Godmorgon på er! Älskar verkligen känslan när man vaknar upp en måndag och man har ett helt lov framför sig. Något som däremot är mindre roligt är att min kropp inte alls har ställt in sig på vintertiden än, vilket gör att jag vaknar upp fem på morgonen och är klarvaken. Känns riktigt segt när man för en gång skull kan sova länge så kan man inte det... Men tillbaka till något roligare, idag är det ju den 31 oktober, vilket innebär att det är Halloween! Tycker verkligen att det är en av de roligaste högtiderna, älskar när man får vara kreativ och klä upp sig. 

Just idag har jag dock inga speciella planer, så det lär inte bli något stort firande för min del. Har ni något roligt planerat?

kram 

Gillar

Kommentarer

Idag fyller bloggen ett år! Eller ja, om man scrollar tillbaka riktigt långt så skulle man nog hitta några gamla inlägg från 2013, men det är i alla fall ett år sedan jag började uppdatera mer regelbundet! Kan knappt förstå att jag gått in här VARJE dag och uppdaterat de senaste 365 dagarna? Hur galet känns inte det? Och nu har jag kollat igenom bilderna sen dag ett samlat godbitarna här! Som ni ser har det hänt MYCKET med kvalitén under året, tack och lov för det säger jag bara! Är det något som hänt som ni minns extra tydligt?

kram 

Gillar

Kommentarer