Godmorgon! Idag börjar jag inte förens vid tolv, vilket betyder... SOVMORGON!. Eftersom jag Har gott om tid nu på morgonen så satte jag på den nya säsongen av Top Model som hade premiär igår. Tycker det är så bra att de har tagit med tjejer i alla former och storlekar. Känns väldigt gammalt att alla ska vara stöpta i samma form, och jag uppmuntrar verkligen att en tävling som Top Model, som är kända för sin utseendefixering gör ett sånt här statement. Fler borde verkligen följa deras exempel! Tror det är otroligt viktigt att alla kan hitta förebilder som liknar dem, speciellt nu när allt i samhället kretsar kring sociala medier. Att kunna titta på någon och känna, jag är ju som hon, och om hon kan så kan jag med! 

Nu ska jag fixa något gott till frukost och sedan ska jag ta bussen in till stan för att fixa kläder till nollningen. Kommer tyvärr inte att hinna få upp ett vegoliciousinlägg till ikväll, men jag lovar att jag ska gottgöra er och publicera det imorgon istället! Kram

kram 

Gillar

Kommentarer

Eftersom vi slutat lite tidigare på måndagar så passade jag på att möta upp Lily på en fika efter skolan. Så mysigt att träffas och prata igenom allt som har hänt de senaste veckan. Båda hade så mycket att berätta, och det var verkligen behövligt med en stund för att catcha upp lite, ett välkommet avbrott nu när dagar blir vardag igen. 

kram 

Gillar

Kommentarer

​Godmorgon! Just nu är jag i full gång med att fixa saker till min lillkusin som ska döpas idag. Ska bli så kul att gå på dop för en så nära släkting, då jag faktiskt inte har gjort det i en ålder som jag kommer ihåg. Texter ska läras in och ett kort ska göras, och någonstans däremellan ska jag hinna med att göra mig i ordning också. Tror ni jag hinner? Känner jag mig själv rätt så lär det bli ganska så stressigt mot slutet ;) Ha en riktigt fin dag!

kram 

Gillar

Kommentarer