När jag och Linnea var i Gamla stan så bestämde vi oss för att stanna till på ett Café och fika lite. Vi hamnade på Gråmunken, ett jättemysigt fik i utkanten av stan. Vi köpte med oss våffla, te och cappuccino och satte oss på deras uteservering en stund. Perfekt ställe att pausa och snacka lite på. Är ni sugna på riktiga klassiker som kanelbulle eller "Swedish pancakes" så är detta ett perfekt ställe att besöka. Var bara beredda på att priserna, som på allt i Gamla stan, är ganska så höga. Tror vi fick ge 99kr för en våffla, vilket är löjligt mycket i förhållande till vad man får. Men mysigt var det i alla fall.

kram 

Gillar

Kommentarer

Soygurt - chiafrön, sojamjölk, vaniljpulver, agavesirap - kiwi - pumpakärnor - hasselnötter

Godmorgon på er! Hoppas allt är bra. Just nu sitter jag och slänger i mig frukost och sedan ska jag snart iväg in till stan för att jobba. Sista dagen för veckan, så det känns skönt. Efter jobbet sa jag bara hem och ha grillkväll med familjen. Mina kusiner är här, så det ska bli mysigt att få träffa dem lite med. Hoppas ni får en riktigt bra lördag!

kram 

Gillar

Kommentarer

Trots att tiden i Stockholm var knapp så såg vi till att få in en liten sightseeingtur. Vi började vår lilla runda med att ta tunnelbanan ut till gamla stan och gick en sväng längs gatorna där. På tillbakavägen skippade vi tunnelbanan och tog oss till slottet istället. Sedan fortsatte vi med en sväng på Stureplan och avslutade med en snabb runda i Humlegården. En riktigt mysig dag med en favorit!

kram 

Gillar

Kommentarer