​Nu kommer äntligen bilderna ifrån gårdagen. körde på ett simpelt zebratema och trivdes så bra. Är sjukt imponerad av alla dem som lade ner massor med tid och sydde egna kostymer. Förstår inte vad dom fick alla ideér ifrån.  Bäst av alla varFredrika som kom dit som Daenerys Targaryen, läskigt hur snarlik hon var.

Efter skolan så skulle vi ner på stan och jag tror aldrig jag fått så många blickar efter mig som då, haha. Men hur är det man säger, all uppmärksamhet är bra uppmärksamhet?

kram 

Gillar

Kommentarer

Godmorgon på er! Gårdagen var superrolig och det var kul att spendera en dag tillsammans med klassen då man inte bara gick på lektioner. ET-dagem började med att vi gick runt i klassrummen och tävlade i olika grenar för att samla poäng. Sedan avslutades det med en stafett i idrottshallen där man fick starta efter den ordningen man placera sig under dagen. Vår klass fick starta sist, men vi lyckades ändå ta hem det! Alltid kul när man vinner, så det firade vi genom att gå ner till Springrolls och äta. 

Ska försöka få in bilderna på min kostym i datorn idag så att det kommer upp under dagen, strulade lite med det igår så håller tummarna för att allt ska funka idag. Nu ska jag slänga i mig lite frukost och åka in till jobbet. Hoppas ni får en riktigt rolig Valborg och ta hand om er själva och varandra!


kram 

Gillar

Kommentarer

Hur skulle du beskriva din klädstil?

Jag skulle beskriva min klädstil som simpelt och stilrent, med en feminin touch. Följer gärna trender men skulle aldrig sätta på mig något jag inte trivs i. Klär mig ofta i neutrala färger som svart beige och nude och låter hellre smycken och accessoarer ta plats.

Tränar du något?

Jag dansar på tisdagkvällar och deltar plikttroget i skolidrotten, annars är jag rätt mycket av en soffpotatis;) De gånger jag tränar brukar jag sätta på ett youtube-klipp på 10-20 minuter och köra hemma. Mina favoritkanaler när det gäller träning är Tone it up och Cosmobody!

Vill du helst leva i ett lyxhus i typ Umeå eller "fult" hus i Beverly hills?

Ett fult hus i Beverly Hills. Mår så mycket bättre i värmen och det känns som om folk är mycket öppnare i USA. Dock är jag otroligt tacksam för välfärden och möjligheten till gratis sjukvård i Sverige

Hur gammal är du? Vart jobbar du?Ha det bra! / @linngoranssons

Jag är 15 år och arbetar på ett Raw Food café i Borås! Tack detsamma!

Åh vad fina byxor 😍 vart är de ifrån? / @wolfs

Tack så mycket! Dem är köpta inne på Kappahl. Tyvärr verkar dem vara slutsålda:( men ska hojta till om jag hittar liknande!

Vad äter du helst som snacks (dvs typ som på en fredagkväll)?

Allra helst vill jag ha färsk frukt eller bär, som vattenmelon eller jordgubbar. Annars tackar man ju aldrig nej till choklad.

Vad är ditt favoritplagg i vår/sommar?

Det måste vara jumpsuiten.  Gärna med en kostymliknande nederdel och bara ärmar. Så snygg och enkel att styla. Perfekt för dagar man inte orkar para ihop en outfit men ändå vill se sammansatt ut. 

Hur brukar du göra för att må bättre på en dålig dag? /@Fridasjostedt

​Jag brukar låta mig själv vara ledsen. Tror detta är jätteviktigt, då många bara försöker fortsätta som om allt är bra och då blir det tillslut alldeles för mycket. Men, om du vill bli uppiggad tycker jag verkligen att du ska försöka umgås med människor som får dig att må bra. Lägg ingen energi på dem som ger mer än vad dem tar. Om du inte har möjlighet att träffa människor så kan du alltid sätta på någon youtuber, de brukar alltid vara riktiga glädjespridare :D

Detta var svaren på några utav frågorna, resten kommer upp under helgen.

kram 

Gillar

Kommentarer