Hej på er, hoppas ni sovit gott!

När man vaknar upp på morgonen och inser att det fredag så spelar det nästan ingen roll att klockan är sex på morgonen eller att regnet öser ner utanför. Känslan är verkligen oslagbar!

Idag är det en kort dag i skolan och sedan ska jag iväg och jobba några timmar. När jag slutar ska jag hem och fredagsmysa med familjen. Har haft fullt upp alla dagar den här veckan så det ska bli skönt att bara vara hemma och ta det lugnt en kväll.

Igårkväll insåg jag att jag inte hade skickat in mitt gymnasieval än vilket börjar bli dags eftersom det endast är tre (!!) dagar kvar tills valet ska vara gjort. ​Såg till att genast klicka mig in på hemsidan och fylla i allt så att jag inte missar det. Skulle vara så typiskt mig att vara ute i sista minuten annars. Visste ju vad jag skulle välja så det var inga svåra beslut som behövdes fattas i alla fall. Så nu är det inskickat och jag ska bara skriva ut och skriva under det i skola imorgon. Sen är gymnasivalet äntligen ur världen! 

Hoppas ni får spendera er fredag på bästa sätt!

​Denna frukost skulle inte sitte fel nu... Får drömma mig tillbaka när jag sitter här med min havregrynsgröt;)

kram 

Gillar

Kommentarer

Emma Israelsson

Detta fina halsband bar jag runt halsen idag. Det är ifrån Emma Israelsson och det står PS 23 (Psaltaren 23) på vilket passar perfekt eftersom jag fick det i konfirmationspresent!


Nu har ja precis avslutat ett danspass i klassisk balett. Har sjukt ont i benen eftersom jag aldrig dansat det tidigare och man använder muskler man annars inte brukar använda. Anledningen till att jag provade balett idag var för att det är så bra om man vill bygga upp sin teknik när man dansar, eftersom man verkligen perfektionerar varje rörelse från grunden. 

Nu ska jag åka hemåt. Måste hinna äta och plugga lite innan jag går och lägger mig. Har läxa tills i morgon som måste tas tag i. Verkligen inte okej att skjuta upp det till sista kvällen såhär men ibland blir det så ändå tyvärr. 

Kram

kram 

Gillar

Kommentarer

Hej på er!

Gårdagen var så bra. Spenderade dagen på Entreprenörsprogrammet och jag kände verkligen att det var helrätt för mig! Har velat så mycket fram och tillbaka det senaste men nu känner jag mig 100% säker på mitt val. Så ikväll ska jag skicka in mitt gymnasieval så är det bara att börja ladda upp inför intervjun man måste gå på för att bli uttagen till programmet. Känner mig väldigt nervös inför det, för det skulle kännas väldigt hemskt om jag inte kommer in på grund av att de inte tycker att jag passar. Det skulle ju vara så mycket värre att bli avslagen för att ens personlighet är fel, än för att man inte har tillräckligt bra betyg.

Sen var jag ju och klippte mig igår efter också. Det var sex sju centimeter som rök vilket verkligen behövdes. Älskar att sitta hos frisören, tycker det är så mysigt när de tvättar och pillar med ens hår, så det var en perfekt avslutning på dagen!

Kram

kram 

Gillar

Kommentarer