Alltså hur söta är inte pumparna? Så mysig tradition. Dessa hittade jag utanför min kompis hus igår, kunde inte låta bli att ta kort!

Brukar ni fira halloween? Jag tycker det kan vara superkul, samtidigt som jag känner att det känns lite sådär när det infaller samma dag som allhelgona. Tycker det är lite synd när det blir så faktisk, men samtidigt tycker jag det är upp till var och en vad man väljer att fokusera på. Det viktigaste är väll att man respekterar valet andra gör och inte påverkar någon. Kan känna att det blir lite fel när folk går runt och gör bus eller godis på allhelgona, speciellt om man knackar på hos någon som verkligen sörjer! Annars tycker jag bus eller godis är en rolig tradition. Jag har aldrig varit den som brukade går runt och knacka dörr, men uppskattar alltid när det kommer folk som faktiskt gått in för det och knackar på. Kunde bli så besviken om det inte kom någon utklädd till oss!

Ska ni göra något speciellt idag?

kram 

Gillar

Kommentarer

Har blivit helt kär i denna mask. Ni hittar den inne på BikBok!

Förra fredagen skulle vår klass ha Disco med halloween-tema för de yngre årskurserna. Var så glad när jag hittade denna fina mask som jag kunde klä ut mig med. Men sedan blev det inställt, vilket jag har full förståelse för på grund av de hemska omständigheterna. Dock är jag väldigt ledsen att jag inte fick något chans att använda masken. Men så är det, det kommer fler tillfällen.

Igår var jag ju som sagt på tjejkväll, vilket var supertrevligt! Vi åt lax med parmesan och spenat och kollade skräckfilm. Eller, skräckfilm och skräckfilm, det slutade med att vi såg The nightmare before christmas, så det vart ju inte speciellt "skräckigt";)

Det var gårdagen det, Idag ska jag jobba. Satt länge och väntade på bussen innan jag insåg att det var söndag, och när jag kollade västtrafiks app så såg jag att bussen jag skulle åkt med var inställd. Som tur var så var mamma så snäll att hon erbjöd sig att skjutsa mig in till jobbet istället! Tur det annars vet jag inte hur jag skulle löst det.

Så det är så min dag ser ut. Ikväll ska vi ha gäster så det blir inget direkt halloween firande för mig i år. Det är alltid kul med gäster, så tror jag kommer få en trevlig kväll ändå! Kram

kram 

Gillar

Kommentarer

Hej alla! Jag har ägnat förmiddagen åt att städa, så tråkigt, men nu kan man äntligen se golvet igen! Nä riktig så illa var det inte, men det var verkligen i behov av städning. Alla inredningsdetaljer syns ju dessutom mycket mer om det är rent, vilket ger en extra bonus när man är färdig!

Dessa blommor tycker jag verkligen om tillexempel, men jag hade helt glömt bort att dem stod där när rummet var upp och ner. Det är därför jag aldrig köper levande blommor, jag skulle glömma bort de direkt och då skulle dem bara se vissna ut.

Nu ska jag till affären och köpa lite saker till en pumpapaj som jag ska baka. Den ska stå över natten och därför måste jag börja med den snart, innan jag ska vidare. Började ju med att laga pannkakor på morgonen så känner att jag är inne i ett matlagnings-flow nu. Man får ju passa på så länge det varar. Kram

kram 

Gillar

Kommentarer