Hej mina fina♡
Idag så kom min moster hem till mig och vi pysslade lite tillsammans. Vart lite sugen på back to school pyssel efter att ha sett alla dessa BTS diys på youtube. Så pysslade ihop dessa söta små bokmärken. Mycket roligare att ha dessa i skolan än att i sista minuten dra av hörnet på ett viktigt papper och sticka in mellan sidorna, haha♡ Dessa är gjorda utav kuvert hörn så man lätt kan trä på dem på sidohörnet, supersmidigt:) kanske kommer upp steg för steg på dessa, kommentera gärna ifall ni skulle vilja det.

Nu har ju skolan varit igång i en vecka. Det har varit riktigt lugnt och vi har inte haft speciellt mycket skolarbete. Vi har mest planerat inför karnevalen. På vår skola avslutas alltid första skolveckan med en karneval där varje klass väljer ett tema som dem klär ut sig till och så går man runt i centrum och avslutar vid biblioteket där det är glass och prisutdelning. Vi var utklädda till hip hopare och fick gå omkring med musik på högsta volym hela vägen så vi hade det nog i alla fall roligast även om det inte vart någon vinst för vår del...Förra året vann faktiskt min klass, så vi kan gott leva på det ett år till;)
Hoppas ni som har börjat skolan har haft en bra skolstart och att ni inte tyckt det varit alltför jobbigt att ta sig till skolan, både dels för att man är skoltrött men också om man mår dåligt över att gå till skolan. Men nu är ju första veckan avklarad så fortsätt kämpa på så är det klart att du klarar av resten av terminen med! PUSS♡

kram 

Gillar

Kommentarer
Hej alla underbara!
Denna vecka har jag haft fullt upp med skolstart och karneval och sånna grejer så bloggen har helt enkelt fått hamna i andra hand♡

Ett ordentligt inlägg kommet i morgon men så länge så får ni se denna bild från Rix FM festival. Festivalen avslutade Kulturkalaset i Göteborg och jag och Amanda åkte in och kollade på den. Massor med go musik och dem senaste artisterna, det vart riktigt riktigt lyckat. Min favorit är nog helt klart Molly med sin låt Freak! Alltså, power till den kvinnan!Hennes låt är så fruktansvärt sann för så många och vartenda ord går rätt in i hjärtat.
Kom ihåg att ni är perfekta som ni är och monstrerna i ert huvud är aldrig värda all den energi som dem får! PUSS♡

kram 

Gillar

Kommentarer
Godmorgon underbara♡
Jag och Sara tog tåget in tiiidigt till Götet igår för att hinna med att äta frukost på Starbucks. Fast man kände sig som om man var på sengångarnivå så var det lätt värt det. Vi köpte ost- och skinkbagel och varsin frappe.
Med drömfrukosten i magen (och kaffe från frappen som tur var;) så strosade vi runt lite i Nordstan innan vi tog en sväng förbi Kulturkalaset. Det var roligt att kolla lite men vi tröttnade rätt så snabbt så vi gick runt lite mer på stan istället.

PUSS♡

kram 

Gillar

Kommentarer