Citat från filmen…

Ojj, har verkligen slarvat med bloggningen nu det sista… Sedan jag uppdaterade sist så har jag mest varit med kompisar och kollat Åsa-cupen och lite sånt. Det har känts som om jag har haft fullt upp hela tiden, men nu när man ser tillbaka så känns det nästan inte som man gjort någonting, men har man sommarlov så;)

Idag var jag med mina sysslingar och hade det supermysigt. Så söta ungar<3

På kvällen så gick jag och bästa Wilma till Espresso House och käkade kvällsmat innan vi gick på bio. Vi såg "The fault in our stars" och den var väldigt bra, men fruktansvärt sorglig. Hade redan läst boken, så visste liksom hur den skulle sluta, men blev ändå sjukt rörd. 

Kärleken mellan dem två alltså…MAGISK! Nu längtar man ännu mer efter en egen Prince Charming…

Rekommenderar filmen, men framförallt boken till alla! PUSS☆

kram 

Gillar

Kommentarer

Förra veckan så  köpte jag och några kompisar pizza och åkte upp till sjön och åt. Jag erbjöd mig att fixa efterrätt och vad passar bättre än chokladdoppade jordgubbar? 


Hej igen alla finisar♡ 

Igår var jag med min kompis och hennes lillebror på biblioteket, sedan på kvällen var det dags för min andra fotbollsmatch. Det var superkul, men matchen slutade tyvärr i förlust precis som min första match. Nu när jag börjar komma in i det så hade jag gärna spelat fler matcher, men nu börjar sommaruppehållet i fotbollen med:/ Det är i alla fall träning en gång i veckan, så det blir lite roligare än att bara springa för att hålla igång…

Nu ska jag iväg och plocka jordgubbar, själva plockandet är ju inte jätteroligt, men det är värt det i slutändan;) Sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen, hade egentligen planer med en kompis, men hennes lillebror har fått feber så hon var tvungen att ta hand om honom. Jag får helt enkelt vänta och se vad som händer idag. 

Har ni några roliga planer för dagen? PUSS

kram 

Gillar

Kommentarer

VÄRLDENS GODASTE GLASS!

Det vart ingen bio idag, utan det får bli någon annan gång. När jag hade varit på banken så gick vi till affären och då såg jag att dem hade fått in Cornettos King Cone. Har längtat hela våren på att få prova den men den har alltid varit slut, så när den var inne så kunde jag inte låta bli… Hehe, bästa uppladdningen inför match vart det väll inte, men jag kommer i alla fall dit med ett glatt humör. PUSS♡

kram 

Gillar

Kommentarer