Sorry, förlåt, pardon och allt vad det är för att jag inte har bloggat!

Ville bara kika in och säga hej, med världens tråkigaste inlägg som inte ens innehåller någon bild…  Lägger i princip varje ledig sekund just nu  på ett inlämningsarbete i So som ska vara färdigt på måndag. Just nu går det seeegt, men jag lovar er bättre update så fort inlämningen är gjord. Har massor med tankar på braiga inlägg, så såfort tiden finns så kommer dem upp här:) 

Hoppas ni förstår, puss<3

kram 

Gillar

Kommentarer

Så mycket som hände igår, så jag hann inte blogga. 

Mina kusiner skulle koma ner till oss igår och då min minsta kusin fyllt 10 i tisdags så skulle vi passa på att fira henne när dem var här. De bor så långt bort så vi träffas oftast bara två gånger om året och aldrig i samband med någons födelsedag, så det var första gången vi fick fira tillsammans vilket var superkul. Det roligaste var att min lillkusin (hon är stor nu, men för mig kommer hon alltid vara liten <3) vart så glad och hade längtat så mycket efter detta. 

Jag tog på mig att göra det som jag tycker är roligast, nämligen tårtan. Hon beställde en marängtårta med bär och grädd-dekorationer, så det var vad jag gjorde. Blev faktiskt riktigt stolt över tårtan, och det roligaste var att hon verkade bli så glad över tårtan och speciellt fjärilarna. Sedan får man inte glömma att den smakade förbaskat gott;)


Hoppas ni får en underbar dag sötisar, puss?

kram 

Gillar

Kommentarer

Ledsen att det inte har blivit någon uppdatering under helgen, försökte mig på att fixa ett tidsinställt, men det publicerades aldrig… Jaja:)

Kom i alla fall hem i söndags och har bara landat och packat upp nu de senaste dagarna.

Helgen har varit underbar och det har varit supermysigt att vara iväg med laget. Var ledig på fredagen (kompetensutvecklingsdag) så jag packade och fixade i ordning allt innan det var dags att åka. Vi åkte till Kungsbacka där Aranäs Open spelades. Det kändes lite spänt att spela ute på gräs då man verkligen inte är van vid det och bollen kan studsa lite vart som helst.

Vi spelade en otroligt bra första match som tyvärr slutade med förlust innan vi åkte vidare till Åsa där vi hade hyrt några stugor som vi skulle sova i. Vå käkade pizza och hade det mys. På lördagen så hade vi match tidigt så det var bara att gå upp, äta och sedan åka direkt tillbaka till Kungsbacka. Första matchen var vi inte supertaggade tyvärr, men vi spelade betydligt bättre i vår andra match. Även om det inte slutade med någon vinst då heller så kände vi oss riktigt nöjda efteråt. Vi stannade kvar lite på cup områdett och hejade på våra killar innan vi åkte till Åsa där föräldrarna väntade med värmda grillar. Vi grillade och njöt av det underbara vädret tillsammans. 

På söndagen var det slutspel och matcherna började ännu tidagare än vad dem gjort dagen innan. Drack lite kaffe för att piggna till, inte så gott kanske, men kände mig rejält taggad och vi lyckades faktiskt vinna vår första match så det var värt det;) Sedan blev vi tyvärr utslagna i vår nästa match. 

Då var det bara att åka tillbaka till stugorna städa och sedan åka hem. Vi tog vägen om planerna igen och hejade på våra killar som tagit sig till final i B-sutspel. Tyvärr så hade deras målvakt brutit handen på matchen dagen innan så det gick sådär, men de kämpade i alla fall riktigt bra. 

Kommer att ta med mig många fina minnen, en go bonnabränna och ett par nya Kempashorts från den här helgen med mitt älskade lag.

Har tyvärr inte så många foton att visa ifrån helgen då jag valde att inte uppleva den genom en kameralins, men om ni vill se superfina bilder så kika in på min fina vän Saras blogg <3

Här är en bild från när vi kollade på killarnas finalmatch!

Hoppas ni har haft en minst lika bra helg som jag, puss<3

kram 

Gillar

Kommentarer