Header

Godmorgon! Nu ska jag snart sticka iväg in till skolan. Nu innan stressen infinner sig igen känns det faktiskt ganska kul. Att komma tillbaka och träffa alla som har varit iväg under lovet och få ta tag i lite rutiner igen! Det är härligt! Får se hur länge den känslan håller i sig dock. Haha, ni vet hur det är. De första dagarna känner man sig peppad och energifylld och sedan är man tillbaka på ruta ett igen ;) Men, det är bara att njuta av känslan så länge den varar. Det man kan göra är ju i alla fall att ge sig själv bästa möjliga start, som här ovan, en skål med fil, banan, hallon, pumpakärnor och sesamfrön! Stort tips!

kram 

Likes

Comments

Bilder från min instagram @amandawibergs

1. Bestäm ditt tema. Vilken typ av bilder vill du ha? Bestäm din nisch och följ den. Låt dina följare få en tydlig bild av vem du är. Det kan vara allt ifrån ett matkonto, mode, livstil osv. Bestäm dig för din grej och kör på den!

2. Flödet. Hur många gånger har man inte hört folk prata om det perfekta flödet? Det kan kännas svårt att få till och en bild kan förstöra hela helheten. Hur löser man detta? Skaffa en till instagram. Låt denna vara privat och redigera och publicera och kolla så att bilderna passar. Du kan anpassa ljusstyrka, kontrast osv. för att det ska passa ditt flöde. Kan låte overkill, men det funkar!

3. Tänk på när du uppdaterar. Klockan 4 på morgonen är ingen bra tid, i alla fall inte om man har svenska följare. Tänk allmänt, när sitter de flesta med mobilerna? Söndagskvällar klockan 21:00 brukar vara en vinnare ;)

4. Regelbunden uppdatering. Kommer det inget nytt så tröttnar folk snabbt. Detsamma gäller om det kommer 20 inlägg på en gång. Uppdatera regelbundet, helst med 1-2 inlägg om dagen för bästa effekt. Och du, glöm inta hashtagsen. Många kan tycka att det är störande, men det hjälper verkligen för att nå ut till en större målgrupp!

5. Detaljrikedom. Nu går vi verkligen in på det finstilta, men ha detaljrika bilder som får folk att stanna till och kolla lite extra. När folk stannar till på en bild så registrerar instagram detta och du kommer hamna högre upp i deras flöde nästa gång.

6. Sprid kärlek. Många håller inne likes som om det vore guld. Jag skulle vilja påstå att du ska sprida det som glitter. Om du kommenterar och gillar andras bilder finns det stor chans att de gillar tillbaka. Men tänk på att inte spama, då kan det istället bli motsatt effekt!

7. Och slutligen, VÅGA KÖRA! Många lägger alltför stort fokus på vad folk ska tycka om det man lägger upp. Strunt samma säger jag. Är det något du vill så kör på det. Folk som stör sig på dig är ändå inga du vill ha i din följarskara!

Likes

Comments

Tröja- här (adlink) I Byxor - Zara I Skjorta - Zara I Väska - Mango I Klocka - Nicole Vienna I Solglasögon - Italien

Många verkade tycka om outfitbilderna som jag delade med mig av igår, så därför tänkte jag dela med mig av lite detaljbilder med info om vad allting kommer ifrån. Såg nu att tröjan jag hade är nedsatt 25% på rean, så om ni vill fynda lite så kan ni alltid spana in den! Till detta hade jag även min Fuax Fur från Born in Stockholm. Har nog aldrig blivit frågad så många gånger vart ett plagg är ifrån. Har till och med blivit stannad på stan av personer som har undrat. Men det har jag inget emot. Tycker bara det är kul om folk frågar. Det visar ju bara att dem gillar det man har på sig!

Nu ska jag ta tag i allt arbete jag skjutit upp under lovet. Vet inte ens i vilken ändå jag ska börja i, men måsta ta tag i den innan den tar mig, hahaha vi får se vem som hinner först.

kram 

Likes

Comments

Från gårdagens lunch på Varbergs stadshotell.

Nu är jag äntligen på väg hem efter en lång dag på jobbet. Ska bli så skönt att komma hem och byta om till mjukisar och kolla på mello. Nästa vecka vid den hör tiden är det dock andra planer som gäller, för då ska jag fira min kompis som precis fyllt 18 med ett black & white party. Hur kul? Älskar temafester! Hoppas ni får en riktigt mysig lördagkväll!

kram 

Likes

Comments

Godmorgon, idag är det lördag vilket betyder att jag ska iväg och jobba lite, något som känns helt okej en grå dag som denna. En mindre rolig sak däremot är att det här lovet börjar lida mot sitt slut. Usch, känner mig verkligen inte redo att gå tillbaka till skolan än. Har liksom en hög med skolarbete som jag tog hem för att arbeta med nu under lovet men tror ni jag har fått gjort något? Nepp, självklart inte. Men det har ju trots allt varit lov och då måste man ju få vara lite ledig också. Får väll se till att kika på det lite imorgon så jag får ett hum om vad det är jag ska kunna, så får det gå som det går senare i veckan.

kram 

Likes

Comments

Nu är jag hemkommen igen efter en hektisk dag. Vi startade som sagt på Asia Spa på stadshotellet i Varberg. Så skönt sätt att starta dagen på. Vandrade mellan varma källor, bastu och diverse lugnande rum. Det bästa var helt klart känslan man hade när man gick därifrån. Ni vet, när man känner sig sådär härligt fräsch och avslappnad i hela kroppen. Älskart! Efter spat hann vi även med en sväng i Ullared. Det var verkligen raka motsatsen till lugnet på Asia. Två timmars stress rätt igenom. Som ni nog förstår vart det inte mycket shopping för min del. Men det var ju ändå kul att ha varit där. Nu ska jag och Gustav fixa lite mat och kolla på FKFK. Haha, kan ju vara bland de sämsta programidén jag sett, men ack så underhållande. Ni får ha en trevlig kväll!

kram 

Likes

Comments

Instagram:@amandawibergs