Header

Elle-galan 2017

- Alla bilder är tagna av Frank Nordenberg och lånade från ELLE's hemsida-

Helvitt var riktigt poppis på röda mattan, en trend jag inte tackar nej till att följa i vår. Andra trender som stod ut var blommor och spets.

Mer spets i klassiska galalooks!

Färglada favoriter, även här med inslag av blommigt! Min favorit är det ljust blåa volangfodralet med en perfekt skuren slits!

Svart är alltid ett säkert kort, Bianca som vann pris för årets look visar verkligen vad hon går för i en snyggt skuren klänning matchat med en stram knut!

Så avslutar vi med mina favoriter. Lisa Olssons glittrande spetsfodral, Nikki Aminis rosa prinsessklänning med en matchande puderrosa Chanel och sist men absolut inte minst...Carolina Gynnings spetsdröm. Kan ha varit en av kvällens snyggaste looks och jag förstår varför!

Likes

Comments

Hej på er, förlåt för att dagens inlägg kommer upp så sent! Men det var så mycket under morgonen att jag helt enkelt inte han ladda upp något då. Hittills idag har det inte hänt så mycket intressant, så istället bjuder jag på lite bilder från igår när jag var och fikade med Amanda. Mötte upp henne på Salongen när jag kom hem och pratade om allt som hänt sedan vi sågs senast. Helt galet vad man kan sakna en människa och vad mycket som kan hända under några månader! Otroligt kul att träffa henne igen och för att göra det ännu bättre hann jag träffa både Tilda och Sofia som jobbar på Salongen, så det blev nästan som en liten reunion från högstadiet, fast utan allt drama, haha.

Nu ska jag fokusera på företagsekonomin och försöka sätta mig in i de olika marknadsföringsteorierna *suck*. Vi hörs sen!

Kram 

Likes

Comments

Godmorgon! Handen upp för alla som hade söndagsångest igår? Min var riktigt grov kan jag säga. Men nu ska vi inte vara sådana. Vaknade upp till ett riktigt vinterlandskap och en strålande sol, så vad har jag att klaga på? Eftersom det är minusgrader ute kändes det lägligt att ta på sig lite varmare kläder. Rotade fram denna mössa ur lådan med vinteraccessoarer som jag haft ståendes länge. Minns knappt senast jag hade på mig en mössa, så jag är glad att jag hittade den så den fick komma till användning. Sedan ska vi ju inte tala om hur fint den går ton i ton tillsammans jackan. Nästan för bra för att vara sant!

kram 

Likes

Comments

Godmorgon fina! Nu sitter jag och äter frukost och kollar igenom bilderna från allas fina klänningar på Elle-galan. På svenska galor brukar ju klädseln ofta vara väldigt basic och enkel eftersom alla är rädda för att komma overdressed. Men i år var det verkligen så mycket snygga klänningar på röda mattan. Allt från strass och spets till glittrande långklänningar a la Niki Amini. För att inte tala om Carolina Gynnings spetsdröm! Är helt kär i flera av looksen och tycker det är så kul att alla verkligen la i en extra växel och vågade lite i år. Mer sånt i fortsättningen!

kram 

Likes

Comments

Vilka bloggar följer du?

Älskar att läsa andras bloggar för att få inspiration och följer väldigt många, men mina favoriter är Lovisa Barkmans, Hannalicious och Andrea Hedenstedts!

Vad använder du för hårvårdsprodukter?

Jag brukar använda Redkens all soft schampo och L'oreals vitamino color balsam när jag tvättar håret och sedan använder jag Redkens all soft argan oil, Schwarzkopfs beautifier och Matrix iron in värmeskydd när jag stylar det. Sen får vi ju inte heller glömma torrschampo, det har räddat många dåliga hårdagar kan jag lova. Min favorit hittar ni här. (adlinks)

Vart kommer blusen ifrån? Och hur lång tid tog det innan du fick din jacka från Born in Stockholm? Kram<3

Blusen kommer från Zara. Och vad det gäller jackan så tog det ett par, tre veckor innan jackan kom eftersom den låg i restorder. Så beställer du från restorder får du räkna med att det tar lite längre tid än vanligt. Men den kom fram som den skulle och nu är jag sjukt nöjd med att jag beställde den!

När började du att blogga och vad är dina "bloggmål"?

Vilken rolig fråga! Jag började blogga under hösten 2015. Som det ser ut nu har jag inga direkta bloggmål, utan bloggar bara för att jag tycker det är kul. Något som jag däremot vill under 2017 är att börja tjäna pengar på min blogg. Så det skulle man väll kunna säga är mitt bloggmål i så fall :D

Så kul med en frågestund? Skulle du kunna göra ett inlägg där du visar dina julklappar? Kram xx

Så roligt att du tycker det! Angående det här med julklappar har jag funderat mycket på hur och vida jag ska visa upp dem eller inte. Vet att det är många av er som vill se dem, men samtidigt sprider det så mycket ångest och det leder till att folk börjar jämföra sig. Jag visar ständigt upp saker här, vilket jag är medveten om bidrar till en köphets som är allt annat än positiv. Just på julafton blir det extra tydligt, något som är väldigt synd då julen egentligen handlar om så mycket mer än vad som ligger under granen. Jag kan inte sätta mig in i hur det är att hata och må dåligt över julen, men jag vill visa respekt genom att inte göra det värre! Kram<3

Vad vill du göra när du gått ut gymnasiet?

Då vill jag lämna allt och bara sticka iväg och resa. Tror det är så viktigt att komma ut och se världen och det finns ingen bättre tid än efter gymnasiet, då man fortfarande inte fått arbete eller barn som håller en fast på ett ställe. Vill aldrig behöva ångra något jag inte gjorde eller en plats jag inte besökt!

Likes

Comments

Godmorgon! Här kommer lite bilder från igår. Vi började med att möta upp sällskapet på Lorensbergsteaterns bistro för lite mat innan vi skulle se Nötknäpparen (alltså inte Svansjön som jag trodde igår ;) på scen. Föreställningen var verkligen bra. En modern tolkning av den klassiska baletten som en komiker ledde oss igenom. Fantastiska danser blandat med lite humor så man kunde hänga med i handlingen genom hela berättelsen. Detta var helt klart mer i min smak än det jag tidigare sätt på Dramaten och Kungliga Operan. Full pott!

kram 

Likes

Comments

Instagram:@amandawibergs