Fredagen blev altså en shoppingdag med syster på bilden, sen på kvällen blev det lokalfest. Lördagen blev det att ta det lugnt och söndagen och Vappenfirandet kommer att ske på jobb. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår blev det en Vasadag men lillasyster och mamma. Hittade faktist lite kläder, men var främst med för att hämta ut ett paket från posten från Desino. Hann inte sätta upp tavlorna men ska nog ta kort av det sen när allt är klart i lilla lägenheten! (Ja, jag flyttar fortfarande in fast jag har bott där redan i ett år hah) Är riktigt nöjd med Desino faktist, gick relativt snabbt att få leveransen och kvalitén var riktigt bra på bilderna. Tummen upp!

Likes

Comments
I morse ringde denna glada morgonpigga tjej och väckte mig, Åkte ut i finvädret lite innan vi for på lite ärenden. Idag skiner solen och vädret är väldigt vackert i Närpes mot i Vasa där jag lämnade staden igår kväll i snöstorm. Ikväll blir det jobb för min del och sen i morgon ska jag ett varv till Vasa för att shoppa lite hah, eftersom min syster och mamma ska på shopping är de lika bra att åka med när jag råkar vara ledig.

Likes

Comments

Har varit och vårstädat i lägenheten i Vasa nu, blev en ollistisdag på det. Nu är jag i Närpes igen och ska jobba lite mera.

Likes

Comments

Min drömhund

Ibland tycker jag det är konstigt att leva utan djur i Vasa, eftersom vi hemma alltid har haft mellan typ 2-6 husdjur. Där har jag då hunnit ha katter, kaniner, en hamster, ökenråttor, hundar och en häst som bodde hos oss någon sommar för att äta av vår dåvarande äng. Har länge velat ha en långhårig chihuahua och förhoppningsvis blir det en sådan när jag blir äldre.

För att testa mig själv lite så tänkte jag tanken att ha en hund ett par dagar och kom fram till att det nog inte skulle bli så bra av flera orsaker. Tror jag behöver börja prioritera andra saker än sömn och fest högst upp i livet om jag ska börja tänka på hund, men roligt hade det såklart varit med en liten lurvboll i lägenheten med mig.

Likes

Comments

Bebisen som vill vara med mig var jag än är. (ja, jag låter honom sova på bordet)

Likes

Comments

Helt otroligt att det är 5 år sedan denna bild är tagen på mig och Jennifer, kommer ihåg denna kväll hur bra som helst. Har iallafall hängt med denna chey idag och sänt in min älskade lilla telefon på service, så just nu försöker jag lära mig hur deras lånetelefon från samsung fungerar. Ikväll åker jag iväg med kika till Vasa, finally. Imorgon blir det mycket på schemat.

(Jo, jag har en väldigt sexig blodådra på min hals för alla som inte visste det haha)

Likes

Comments

1. Beroende av? Främst socker

2.Vad får du oftast komplimanger för? Kanske mina ögonfransar haha.

3.Hur skulle du beskriva dig själv? Spontan, lugn, äventyrlig och adrenalinkicks-sökande.

4. Hur ser din morgonrutin ut? Min morgonrutin existerar knappt, tycker jag gör ett bra jobb om jag tar mig upp ur sängen överhuvudtaget.

5. Vad finns alltid i din handväska? I min handväska finns alltid käsidesi, plånboken och lite bra att ha saker som bland annat en klädrulle i miniatyrformat.

6. Vilken film såg du senast? Jag såg Fast and furious 8 senast.

7. Vad är det första du ser hos det motsatta könet? Ögon. Har en allt för stor svaghet för bruna ögon.

8. Hundar eller katter? Jag skulle nog säga jag är mer en kattmänniska, men skulle också gärna tänka mig en hund i framtiden.

9. Drömjobb? Det vet jag inte riktigt ännu men gärna nog något i vården. Är väldigt intresserad i akut- och kriminalvård.

10. Vad köpte du senast? Jag köpte bensin senast hah.

Stal min systers lista, tack för lånet @linneawesters

Likes

Comments

Ikväll beställde jag lite kläder från Shein, har hört att de har blivit bättre från förut när de hette Sheinside. Tror jag har beställd en gång från Sheinside och var helt nöjd den gången, men ska bli spännande att prova Shein och se om kvalitén är så bra som den lär ska vara. Annars idag har jag inte gjort så mycket, lämnar i Närpes ännu tills imorgon och sen bär det äntligen att åka tillbaka till mitt älskade Vasa ett par dagar. Imorgon blir det ett varv till kstad för att försöka intala personalen på Veikon kone att jag ska få en ny telefon. Wish me luck!

Maijsan

Likes

Comments


Smink

Jag gillar att sminka mig och testa olika saker. Eyeliner är ett av mina absoluta måsten om jag ska ut på fest, sen är såklart ögonfransar och brynen viktiga för mig eftersom de är vita om jag är osminkad. Att ta kort av mina sminkningar är inte något jag har börjat med ännu, och dessutom är det jättesvårt att få det att se bra ut på bild, förstår inte hur alla andra kan lyckas så bra. Denna bild har jag iallafall tagit någon gång och ska föreställa mitt ögonsmink, lyckades ju lite halvdåligt med det. Borde man ta med blixt? Eller borde man bara ha enormt mycket ljus i facet för att få det att se bra ut på bild? Jag har ingen aning, skulle vara roligt att kunna fotografera sminkningar eftersom jag tycker det är intressant att se på andras bloggar, så kanske efter lite övningar börjar det också ske på min blogg.

Likes

Comments

Title