Idag packade jag och Edwin ihop våra saker och flyttade till Närpes. Busade lite med hunden jos mina föräldrar och sen for vi iväg på idolkväll till Sandra och Robert. Testade även en ny stickatröjja idag, så himla söt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit i skolan på eftermiddagen. Hade bara praktiskt idag så det var skönt. Åkte hem från skolan lite efter 16 tiden och då var det redan riktigt mörkt, och vädret har varit hemskt. Ikväll ska jag försöka packa lite och läsa på tent för efter morgondagens tent tar jag jullov!

Likes

Comments

Denna vecka är den sista innan jullov, en väldigt intensiv sådan. Tror inte vi har haft såhär mycket skola någon annan vecka på hela hösten. Ska iallafall bli riktigt skönt med lite jullov, även om jag åker till jobbet redan på måndag. Men jag behöver lite omväxling från skolan nu, så tror det blir superbra. Skolan denna höst har inte gått så bra och jag ligger efter med flera kurser så förhoppningsvis ska jag hitta lite studiemotivation efter 2 månader ledighet. Idag var jag btw och åt i skolmatsalen första gången någonsin sedan yrkesskolan! Applåder till mig.

Likes

Comments

Ikväll var jag till Citymarket och skulle handla lite mat. Gick ju som vanligt inte så bra så jag kom ut därifrån med lite smink och choklad. Råkade iallafall gå förbi Marabous nya smaker, och eftersom polka är en av mina favoritsmaker så tog jag en chokladplatta av deras nya Marabou polka. Smakade ungefär som himmelen, en ny favorit från Marabou. Riktigt god faktist, men helst äter jag nog ändå Fazer.

Likes

Comments

​Jag var lite lat och gjorde den väldigt enkel, ska jag göra fler videos i framtiden ska jag nog göra dem mera seriöst men här är iallafall vloggen från då jag hämtar Edwin!

Likes

Comments

Igårkväll kom Sandra och Robert över på en kaffekopp till mig. Resten av helgen har jag och Edwin mest busat och lekt, sovit och ätit. Nu har jag en skolvecka kvar innan vi flyttar till Närpes i ungefär 2 månader! Tror det blir bra för hans koppelträning och rumsrenhet för han är väldigt rädd att vara ute i Vasa. Eftersom vi är ute utan koppel har vi inte varit så långa vägar haha.

Vaknade med snö imorse så tyckte det var dags att testa hans vinterjacka. Den var inte så omtyckt av honom men jag tycker den är supersöt.

Likes

Comments

Igår kväll började jag göra lite naglar. De är alla halvfärdiga men jag tänkte göra några fina naglar att ha under jullovet. Gjorde ett gäng i mattsvart och silver tema och ett gäng i någon slags beige färg. Tror de alla blir fina bara jag får dem klara och kan sätta på dem. Det blir inte innan jag har fått jullov iallafall eftersom jag ska ha en klinisk examination i skolan där vi inte får ha långa naglar eller nagellack överhuvudtaget. Kul iallafall att pyssla med lite naglar istället för att bara köpa dem färdiga.

Likes

Comments

Ikväll var jag på klassmiddag på ett ställe som heter bank&pocket, tror det är ganska nyöppnat här i stan. Helt trevligt och god mat. Drack också en väldans god Irish Coffee till efterrätt. Efter det gick många ur klassen till mällis men jag gick hem till lillfisen som så glatt väntade på mig när jag kom hem. Nu ska vi mysa resten av kvällen och stannar i Vasa hela helgen. Nästa vecka blir min sista skolvecka och sen tar vi ett superlångt jullov eftersom jag inte åker på praktik.

Likes

Comments

Idag är jag också ledig och har försökt läsa på morgondagens omtent. Har också haft ut Edwin på rewell taket (där man får vara, är som en enorm balkong) och han var livrädd stackarn. Hade också en liten photoshoot idag för håller på och testar kamerans olika funktioner ännu och han är det roligaste jag har att fotografera. Tyvärr har min kamera något fel så kommer behöva lämna in den på service, suck. Filmade en del dagen jag hämtade Edwin som jag tänkte göra till en vlogg men vet inte om jag hinner fixa ihop den innan jag ska ha kameran på service, tyvärr.

Älskling

Likes

Comments

Title