Idag började jag dagen med att göra lite Tacos med pappa som jag bestämde vi skulle äta och handlade ingredienser till igår eftersom mamma ligger i lunginflammation. Efter tacosen blev det en liten promenad med Maija så vek vi in till mormor och morfar på en kaffekopp. Sen försökte jag lista ut vad jag ville göra ikväll men kom fram till att det blir bäst att ta det lugnt så jag åkte upp till Petra där Sandra var och chillade hela kvällen. Imorgon blir det att bege sig tillbaka till Vasa för en ny skolvecka.

Byggde lite lego med lilla Vanessa som plötsligt kunde gå.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Synd att det inte blev någon sommar i år. Nu är iallafall hösten här och jag har hunnit fylla 20 år. Hösten är annars än ganska uppskattad årstid men jag gillar den inte. Nu blir det kallt igen och den långa mörka vintern väntar. Det är nästan ett helt år till nästa sommar. Skulle jag få bestämma skulle jag ha sommar och 30 grader varmt året om, jag gillar verkligen inte det kalla klimat vi har här i norden. Jag gillar inte att gå runt i varma tjocka kläder för att inte behöva frysa ihjäl, gillar inte att mysa med en varm kopp te under en filt eller vad andra människor påstår är så himla trevligt med hösten. Titta på brinnande ljus? Kul. I don't get it. Den påminner bara mig om att ännu en gång kommer en lång iskall vinter att kämpa sig igenom. Positivt inlägg i know, peace out.

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår träffade jag upp Sören, Emma och Elida runt 15 tiden för att börja dricka och samla ihop stämplar till att få en Wasa By Night t-skjorta. Sagt och gjort fick vi vår t-skjorta efter besök till 8 olika barer. For sen till mig en liten stund innan vi for ut till Ollis och spenderade hela kvällen där. En trevlig dag, även om jag hellre skulle myst med lilla Edwin som var min plan från början. Edwin är fortfarande hos sin uppfödare och hon vårdar honom så bra hon kan.

Är nöjd med min nya hårfärg!

Likes

Comments

Idag hämtade Thang mig så åkte vi till YA och han skulle fixa upp mitt stackars hår som jag förstörde igår. Även om planen jag hade gick i kras så blev det bra iallafall! Är riktigt nöjd faktist. Tur att han finns då mitt hår behöver hjälp haha.

Som ni ser var mitt hår pissgult innan, på bilden till vänster. Till höger är mitt nya hår, fresh!

Likes

Comments

Idag åkte jag tillbaka till Vasa och fick en spontan idé om att sätta lite hårfärg i mitt hår. Jag visste det skulle vara en dum idé, vilket det verkligen också var. Mitt hår är nu orange-blonde-brun fläckigt. Fick ringa Thang och han ska fixa det åt mig imorgon. Att jag aldrig lär mig, suck. Tur att man har en vän som snart är färdig frisör! Färgen jag använde ser ni nedanför. Den var ändå rätt dyr och kommer från L'oreal Paris men den var nog allt för stark för mitt hår, mitt hår var helt vitt där jag hade börjat att sätta i blekningen innan jag ens hade kommit halvvägs med isättningen. Nåja, förhoppningsvis blir det bättre imorgon. Ska också försöka färga en liten ''utväxt'' så att det inte syns en rand sen, för nu har jag faktist fått nog av att färga mitt hår.

Likes

Comments

Första dagen utan lilla Edwin. Han är iallafall i Kotka tillbaka hos sin mamma och sina syskon nu. Jag sov iallafall länge idag, sen blev det pizza och serier innan jag åkte till Sandra på lite fika. Bestämde mig också för att lämna i Närpes tills imorgon, sen blir det Vasa resten av veckan så ska jag försöka ta mig ut på Wasa by Night på Onsdag.

Likes

Comments

Idag kom dagen då Edwin skulle åka tillbaka till sin uppfödare. Har myst hela dagen enda tills vi startade mot Humppila för att möta upp henne halvvägs. Han är men henne nu och hon lovade uppdatera mig om hans tillstånd, även om hans chans att klara sig egentligen inte existerar. Är iallafall glad att uppfödaren ville hämta tillbaka honom och fortsätta undersökningarna eftersom han bara blev sämre och sämre. Känns verkligen som att jag har haft honom flera månader redan, kommer bli tomt att vara ensam igen.

Mysbilder från idag.

Likes

Comments

Idag har han också haft krampanfall och varit på djurkliniken mer eller mindre hela dagen. Hämtade honom just innan de skulle stänga och for till Närpes. Läget ligger nu till på det vis att hans uppfödare kommer och hämtar honom imorgon och ska göra ett eget försök på att få honom frisk. Så himla sorgligt att han måste tas ifrån mig redan.

Likes

Comments

Idag fick min lilla älskling dåliga nyheter. Han har förmodligen vattenskalle, vilket det inte finns någon behandling till. Har iallafall hämtar hem honom nu så ska han vara här över natten, sen imorgon vet vi inte vad som händer men möjligen tar uppfödaren honom till Helsingfors. Han kommer iallafall inte stanna hos mig över helgen, antingen blir det Helsingfors sjukhus eller så blir det himmelen. Min lilla lilla älskling ❤️

Likes

Comments

Title