View tracker

Igår blev det att vara modell till Thang igen, så jag och sören fick nya bryn och fransar. Var också och shoppade och åt till hese innan. Sen blev det dags för årets sista halarkalas, ett lyckat sådant!

Helt nöjd!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Lördagen blev det förfest i Närpes innan jag spontat ändrade mig och for iväg till Vasa. Blir antagligen utgång Månda och Torsda denna vecka så lämnar här till nästa helg som det ser ut nu.

Fredakväll

Likes

Comments

View tracker

Idag har ja första och enda skoldagen på ca. 3-4 veckor. Såklart sätter de en obligatorisk föreläsning samma dag som glöggrundan, så nu är jag lite sad. Hade plnerat att åka dit och stanna hos min syster ett par dagar, men det blir det inget av nu. Annars åker jag till Närpes en sväng i helgen, vet inte hur länge jag stannar men får se. Ska iallafall till Vasa och färga mina ögonfransar på Onsdag så åker möjligen ut då sen.

Saknar sommaren. 19 dagar kvar till Vietnam!

Likes

Comments

Igår kom äntligen dagen då våra halare skulle bli invigda. Det blev en rolig kväll!

Likes

Comments

Igår fick jag den fina idén omm att slinga mitt hår, själv. Det gick ju inte alls, så nu har jag en randig och väldigt fläckig hårbotten. Har iallafall lärt mig ännu en gång, jag är inte frisör.

Snyggt.

Likes

Comments

Fredagkväll blev en idolkväll tillsammans med Sandra, Petra och Vanessa. Övrigt idg hae jag fyndat lösgodis på halpahalli, 2,99€/ kg. Amazing. Imorgon ser jag fram emot att dra tillbaka till Vasa för utgång!

Likes

Comments

Igår blev det en sitz jag hade väntat på, nämligen " ett ljus i staken" . Det var en bra sitz, även om jag fick straff även denna gång. Sen blev det eftersläpp på Olivers Inn , en lyckad kväll! Dagens planer är mest att åka hem till Närpes för att åka i jobb i morgon.

Såklart jultema på sitzen!

Likes

Comments

Läkningen går bra men är lite jobbig. Den kliar (vilket den ska, och är helt normalt) och skorporna är påväg av. Till alla som inte visste att en tatuering skorpar av sig första lagret får ni se fresha bilder på det här under. Annars går det bra, men med tanke på att den är en vecka gammal idag så är det knappast så många dagar kvar innan alla skorpor lossnat och jag får känna på den som en del av min arm istället för ett lager med knölar och salva!

Och ja, den ska alltså se ut på dethär viset när den leker. Bilderna är tagna just innan jag smorde den ijen så den är för torr på bilderna.

Likes

Comments

Min mor har en liten crush på jul. Tomtarna och annat tillbehör åker ofta fram enligt mig, allt för tidigt. I gårkväll åkte tomtarna upp, visserligen inte alls i de stora mängder vi hade när jag var liten. Är själv påväg till Vasa nu och ska vel möjligen köpa någon ljusslinga för att göra lite julstämning i lägenheten, men gillar inte jul överhuvudtaget. Ska bli jätte skönt att fira julen i Vietnam detta år!

Likes

Comments

Denna champange flaska fick jag av Lina när jag blev student, och nu har den flyttat in hos mig i Vasa. Eftersom den är så vacker har jag inte vågat öppna den ännu utan har den mera som en prydnad. Är också rädd att den inte ska smaka så gott och ångra att jag öppnade den. Någon som har smakat den?

Likes

Comments

Title