Midsommarsdagen blev faktist en riktigt lyckad en! For på förfest när jag hade slutat jobba, sen till fagerö på ett till förfest innan jag gick in och hade en kul kväll. Kvällen avslutades med efterfest och jag tog årets första dopp! Midsommarsvinterklådd. Idag är jag ledig och har just vaknat, skönt att vara ledig måndag efter midsommarfirandet.

Midsommar 2015

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår blev det att vara chaufför. Fullt upp hela natten blev det. 12 timmar senare och 403 km senare tog jag natt för att vakna upp till mammas underbara lax. Duschade och slarvfixade mig innan jag for på kvällsskift och ikväll väntar fagerö i det fina midsommarsvädret. Hoppas iallafall på en trevlig kväll!

Blev sisådär 292 varv på esköfärjan inatt, undrar hur pass irriterad färjechauffören hade av mig heh.

Likes

Comments

Idag är det midsommarafton! Igårkväll blev det ännu en gång brännboll, även om mina muskler är så sjuka från sist så var det kul. Idag har jag morgonskift och ikväll ska jag agera chaffis eftersom kvällsskift väntar imorgon. Hoppas på en kul kväll iallafall i nykterhetens tecken.

Likes

Comments

Tankar och åsikter

Idag tänkte jag berätta om mina tre mest traumatiska barndomsminnen. Till att börja med kan jag nämna att jag hade världens bästa uppväxt som barn, men en del ledsamma saker kommer man ändå ihåg.

1. Ögoninflammation. Detta hade jag helt glömt bort och fick faktist idag någon slags flashback till när jag var liten och hade ögoninflammation. Kommer ihåg att jag var livrädd för ögondropparna och mina föräldrar fick droppa mina ögon med våld så att jag inte skulle smitta ner mina två andra syskon haha. Ännu idag kan jag vara lite extra försiktig att behandla patienter med ögoninflammation bara för att jag har obehag för det på något sätt. Annars ögondroppar idag har jag inget emot men när jag var liten var det min största rädsla.

2. När jag fastnade med ett paraply i munnen. Detta är en väldigt konstig sak, I know. Men jo, när jag var liten fastnade jag med handtaget av ett paraply i munnen. Eftersom jag inte kunde prata med ett paraply i munnen fick jag aningen panik när jag inte kunde berätta för någon att det satt fast. Sen fick min pappa tillslut bort paraplyet ur min mun och det var ett sår i munnen ganska länge efter, som jag kommer ihåg det iallafall. Klantigt, jag vet.

3. När min katt dog. Kom också på för någon vecka sedan att det nu har gått 10 år sedan min första lilla kisse dog. Jag var då alltså 9 år och han bodde nästan bara i mitt rum som jag kommer ihåg det. Var helt hjärtekrossad när han blev sjuk och dog, dessutom var han endast fyra år gammal. Han var en fin katt.

Ja, som ni märker har jag inte haft speciellt stora hemska saker i min uppväxt haha. Men tänkte att det kan vara roligt att läsa för mig själv någon gång i framtiden ifall jag skulle glömma bort det.

Likes

Comments

Idag kom Sandra över för att fira vår yngre syster. Blev jordgubbar, hallon och morotskaka på det. Sen drog jag och Sandra efter Sören och sen for vi och spela brännboll med ett gäng. Riktigt roligt faktist fast jag inte har spelat sedan lågstadiet, vilket också märktes i mina bollträffarskills. Men kul var det iallafall! Mera sånt någon kväll blir det nog.

Gav som present åt lillasyster av Tessans egna bodylotion och showergel.

Likes

Comments

Idag inleder vi en ny sommarlovsvecka. Det blir en hel del jobb denna vecka, och sen väntar en midsommar. Ikväll var jag ute med Sören ett varv och chillade på Arom och nu väntar en god nattsömn innan morgondagen!

Likes

Comments

Lördagen bar det iväg till Vasa med Albin och Emil. Där blev det olivers inn hela kvällen innan jag stannade där över natten. Idag kom jag hem med bussen ganska sent och imorgon väntar jobb.

Blev att åka cab till Vasa.

Likes

Comments

1. Vad får dig verkligen att skratta? När jag är kring personer jag trivs med och har roligt i guess. Skulle inte säga att jag börjar skratta av något speciellt men är väl inte speciellt svårunderhållen.

2. Vilken är den fånigaste raggningsrepliken en kille använt för att få din uppmärksamhet? Hm. Fånigaste vet jag inte. Konstigaste däremot vet jag och det var nog när en ordningsvakt frågade mig när baren stängde om jag ville följa med honom hem. Detta var då en ordningsvakt jag aldrig ens hade sett förut och jag blev i totalchock och fick lust att ringa hans chef. Tycker ändå att man behöver sköta sitt jobb med en viss proffesionalitet, speciellt när man jobbar som ordningsvakt på en bar med berusade människor är det nog ytterst opassande beteende.

3. Om du kunde hoppa ner i en pool fylld med vad som helst, vad hade det varit? Pengar. Eller choklad.

4. Om du var tvungen att hångla med en kompis av samma kön för att rädda världen från utomjordingar, vem hade du valt? Har nog ingen större skillnad hah, någon av mina vänner troligen.

5. Vad är det roligaste som har hänt i ditt liv? Hm. Alla fester, resor, att flytta hemifrån osv.. Mycket!

6. Vilken ovana är du mest stolt över att ha slutat med? När jag gick i lågstadiet hade jag en period då jag gjorde ett ljud som lät lite som en fågel. Jag märkte det inte själv men jag slutade nog med det till slut när folk började påminna mig.

7. Om du måste välja, vilket djur tycker du är sexigast? Vit tiger.


  Vit tiger på Zoo i Vietnam.

  Likes

  Comments

  Idag blev det jobb till klockan 13, sen blev det att åka hem och njuta av solen! Försökte även bleka mitt hår med citron idag i solen men vet inte hur det lyckades. Åkte sen på pizza till Casa och en öl i solen innan jag begav mig hemåt igen. Resten av kvällen ska jag ta det lugnt och titta lite serier och imorgon väntar en härlig välförtjänt sovmorgon innan morgondagens kvällsskift!

  Hunden joinade mig ute i solen idag.

  Likes

  Comments

  Title