Idag såv jag rätt länge, vaknade och gjorde klart lite skolarbeten. Sen ikväll for jag ut, rätt kul att vara tillbaka i Närpes ibland. Imorgon väntar fest och lördag åker jag möjligen tillbaka till Vasa.

Fick hem lite piercingar idag hihih

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Äntligen Tisdag. Har varit i skolan 1 lektion idag. Det var denna veckas schema haha. Ikväll blir det Ollistisdag med några andra, kul! Idag gjorde jag också världens konstigaste middag. Hade av någon konstig anledning köpt hem ett blomkålshuvud som har bott i kylen ganska länge. Eftersom planen är att åka till Närpes i morgon tänkte jag att jag skulle göra något ätbart av det. Blomkålsmos blev det.

Det var faktist riktigt jätte gott. Har inte ätit blomkål förut insåg jag, men helt jätte äckligt okokt var det inte heller. Jag kokte alltså bara blomkålen och mosade den med en gaffel lite slarvigt i grädde. Och mycket kryddor förståss. Supermums!

Likes

Comments

På lördagen blev det att förfesta lite hos lindeman innan vi drog iväg till Arom. En bra kväll, även om jag inte kunde åka till Vasa med de andra eftersom jobbet väntade nästa morgon. For hem och såva rätt tidigt. Söndagen har jag mest såvit och nu har jag kommit till Vasa och ska stanna här till Onsdag.

Har myst med doggen rätt mkt hemma.

Likes

Comments

Blev att stanna över helgen eftersom det fanns jobb här hemma åt mieg över helgen. Ska bli trevligt med lite jobb. Igår fick jag en spontan fin idé att töjja mitt öra ännu 2 mm, så nu är nya töjningsspiraler pvg hem. I brist på annan sysselsättning kan man ju spränga örat.

Just nu väntar jag på att mina vänner ska komma från Vasa , sen ska jag vel försöka ta mig hem någon gång och åka i jobb.

Just nu är 8 mm i, men tänkte lämna den sen som 10mm
Jaa, javet att folk tycker det är fult. But me kinda dont give a fuck ☺️

Likes

Comments

Sista kvällen i Närpes bjöd på det finaste den kunde.

Likes

Comments

Har varit hemma nu ett par dagar. Har träffat mina fina Närpesvänner å frasse. Har även varit roligt att kunna äta vad man vill i hela huset haha. Åker nog tillbaka till Vasa antingen i morgon eller på Lördag.

Har kört bil ijen, känner mig lika ovan varje gång jag kommer hem och ska sätta mig bakom ratten.

Och min vän Abbe har nyss fått körkort så blev att åka ut med han, Elias och Anton.

Likes

Comments

Är i bussen påväg hem till Närpes nu. Ska vel stanna ett par dagar, åker antagligen tillbaka fredag eller lördag. Ska försöka jobba med skoluppgifter medans jag är hemma eftersom uppgifterna och tenterna börjar bunta ihop sig. Ligger iallafall bra till innan deadline ännu men vill kunna slappna av i helgen. Första gången jag åker buss hem, men helt ok det också. Tar dock 1,5 timme men överlever vel. Var riktigt billigt också, ynka 5€.

Gårdagens studieföda. SÅ JÄVLA TAGGAD PÅ MAMMAS MAT ❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Lördagen kom min fina syster hit. Sen kom några fler människor på förfest innan vi drog iväg till Ollis. En trevlig kväll, sen blev det efterfest här innan alla somnade. Söndagen blev det att ta det lungt. Denna vecka har jag bara skola på Tisdag så åker möjligen hem till Närpes och stannar där någon dag.

Sändra å jag, har tydligen inte en enda bild från helgen.

Likes

Comments

Före

Efter

I morse blev det väckning kl 8. Agerade hårmodell till Thang idag, helt underbart att få gratis behandlingar och hårmassage och klippning. Hade dock kommit hem från halarkalaset 5 tiden så såg kanske inte riktigt pigg ut men. Det var roligt iallafall! Idag ska jg ta det lungt och i morgon ska jag slåss för Vasa centralsjukhus på torget haha.

Likes

Comments

Tisdagen blev det sitz. Igår och idag har jag tagit det lungt, ikväll blir det åxå mitt första halarkalas. Fick också veta inatt att jag klarade Anatomitenten, så jävla nöjd! Lämnar antagligen i Vasa i häljen och det ska bli riktigt skönt.

Likes

Comments