Header

Igår åkte jag ner på stan själv i Malmö och kollade mig omkring lite plus shoppade på Humana. Köpte ett sjukt snyggt Adidasset som ni får se någon dag. Sedan drog jag till grabbarnas skola och hängde där en stund. Jag har dessvärre gått och blivit sjuk, hoppas det inte är halsfluss som Ida har. Shanti kommer i alla fall hem från skolan snart med alvedon och snacks så tills dess ska jag städa lite. Ha en nice helg

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Shoo när jag kom till Malmö drog vi till Humana och käkade, ska nog tillbaka till humana idag för dom hade sjukt mkt snyggt men jag orkade inte lägga tid på att testa då jag hade så mkt packning osv. När vi kom till Rosengård åkte jag, Shanti, Albin, Phil och Ida till systemet och köpte vin. Riktigt trevlig kväll då vi hade vinkväll och sprang mellan lägenheterna. Tror jag verkligen kommer gilla Malmölivet.

Likes

Comments

Hej! Sitter atm på tåget påväg mot Malmö där jag ska spendera en vecka med shanti och gänget. Försov mig dock imorse då mobilalarmet inte ringde och jag skulle på möte med jobbet på morgonen. I alla fall är framme i Malmö vid kl 17 då ska vi käka halloumirulle sen vet jag inte. Pizz

Likes

Comments

Shooo. Måste börja med att droppa bomben att de inte blir nå Åre längre utan v 42 flyttar jag till Malmö hihihi. I alla fall igår var kulturnatten och de sprängdes. Jobbade först till kl 19 sen åkte jag till Emma en snabbis och fixade mig sen åkte jag och hämtade Shanti och hans mamma och lillasyster sen mötte vi upp alla och kollade på deras spelning. Efter de var det efterfest på prolounge och det var sjukt kul! Hoppas ni haft en riktigt bra helg!

Likes

Comments

Köpte dessa snygga brallor häromdan på Kennedies och matchade dom med ett sönderklippt linne

Hej! Nästa torsdag åker jag upp till Åre för intervju :))))) Ännu inte fixat boende men antar att d löser sig! Idag har jag lagat mat och bakat en sockerkaka på dagen sen åkte jag in och träffade Matilda, Carl Philip och Filippa en stund. Nu ska jag somna till Narcos eller Modern Family. Har så exalterad över helgen då det är kulturnatten, wehooo.

Likes

Comments