BYTT TBX T http://amandaweidne.forme.se/

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej vänner! alltså vafan det här lovet har varit så jävla nice. Har inte tänkt på skolan och plugg en sekund, men imorgon börjar skolan igen så idag kom verkligheten ifatt mig. Men nog om det! Det här lovet har jag umgåtts med vänner exakt varje dag. Har haft en hel del familjespelkvällar, några utgångar, varit på bio, haft nyårsfest, tagit trippar till läskiga ställen, kört fyrhjuling i snön, haft tacomys och även shoppat litegrann. Jäävlar vad jag har ätit onyttigt också, tror jag och Denise har ätit antingen pizza eller hamburgare cirka varje dag. Vad har ni gjort??

Bild från när vi åkte fyrhjuling igår, kolla utsikten (!!) / Bild från en av alla våra spelkvällar

Likes

Comments

Alltså WOW. Wow vilken helg jag fick. I fredags firade vi Emma som äntligen fyllde 18, det firades med middag hos henne sedan utgång, vi dansade tills krogen stängde kl 03 sen drog vi även på efterfest. Riktigt rolig natt!

På lördagen var det bara att fixa sig igen för kvällens festligheter för då stor silvana imam och utgång i stockholm på schemat. Vi var bra slitna men konserten var så jävla bra, bästa silvanelizzz. Efter konserten drog vi ut i Stockholm på en klubb som heter marquise, det var inte så kul tyvärr. Jocke kom och hämtade oss kl 02, det var så jäkla snällt.

Likes

Comments

Jag och Denise utanför mentalsjukhuset i Säter / En selfie jag tog hemma hos Emma

Jag i väntan på något i mina snygga jeans / jag på gymmet

Godis på lisebergs julmarknad / Hemmagjort snus på lisebergs julmarknad

Hallihallå! Detta är lite bilder jag tagit de senaste dagarna/veckorna. Så nu ser ni lite vad jag har hittat på. Har varit på säters övergivna mentalsjukhus två gånger haha, har festat i Göteborg och gymmat en hel del. Något jag inte har gjort så mycket är pluggat och tagit tag i skolan, tyvärr. Jag tar en sak i taget typ. Men jag måste verkligen skärpa till mig innan jag får min ångest tillbaka. För det känns fan inte bra att ligga efter i så mycket som jag gör. Tagga omprov i privatjuridik imorgon, jag försöker att plugga, men går sådär. Hoppas att er nästa vecka blir fantastisk!

Likes

Comments

Hej! Hur är det med er? Med mig är det sådär. Jag börjar bli sjuk tyvärr så jag var hemma från skolan idag. Ska se om jag kommer upp till skolan i morgon men tvekar på det. Förutom att jag börjar bli sjuk så har jag haft en riktigt rolig helg med mina vänner. I fredags var vi på hemmafest hos Filip, vi hade så kul att vi somnade där på golvet haha, på lördagen gymmade jag och på söndagen jobbade jag hela dagen. Vad har ni gjort i helgen?

Likes

Comments

blev kär i Big Sean efter jag såg denna

Likes

Comments