View tracker

Alltså WOW. Wow vilken helg jag fick. I fredags firade vi Emma som äntligen fyllde 18, det firades med middag hos henne sedan utgång, vi dansade tills krogen stängde kl 03 sen drog vi även på efterfest. Riktigt rolig natt!

På lördagen var det bara att fixa sig igen för kvällens festligheter för då stor silvana imam och utgång i stockholm på schemat. Vi var bra slitna men konserten var så jävla bra, bästa silvanelizzz. Efter konserten drog vi ut i Stockholm på en klubb som heter marquise, det var inte så kul tyvärr. Jocke kom och hämtade oss kl 02, det var så jäkla snällt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Jag och Denise utanför mentalsjukhuset i Säter / En selfie jag tog hemma hos Emma

Jag i väntan på något i mina snygga jeans / jag på gymmet

Godis på lisebergs julmarknad / Hemmagjort snus på lisebergs julmarknad

Hallihallå! Detta är lite bilder jag tagit de senaste dagarna/veckorna. Så nu ser ni lite vad jag har hittat på. Har varit på säters övergivna mentalsjukhus två gånger haha, har festat i Göteborg och gymmat en hel del. Något jag inte har gjort så mycket är pluggat och tagit tag i skolan, tyvärr. Jag tar en sak i taget typ. Men jag måste verkligen skärpa till mig innan jag får min ångest tillbaka. För det känns fan inte bra att ligga efter i så mycket som jag gör. Tagga omprov i privatjuridik imorgon, jag försöker att plugga, men går sådär. Hoppas att er nästa vecka blir fantastisk!

Likes

Comments

Hej! Hur är det med er? Med mig är det sådär. Jag börjar bli sjuk tyvärr så jag var hemma från skolan idag. Ska se om jag kommer upp till skolan i morgon men tvekar på det. Förutom att jag börjar bli sjuk så har jag haft en riktigt rolig helg med mina vänner. I fredags var vi på hemmafest hos Filip, vi hade så kul att vi somnade där på golvet haha, på lördagen gymmade jag och på söndagen jobbade jag hela dagen. Vad har ni gjort i helgen?

Likes

Comments

blev kär i Big Sean efter jag såg denna

Likes

Comments

Hej människor! Har inte bloggat på ett bra jävla tag men nu vill jag slänga in ett inlägg. Vad har jag haft för mig? Förutom att jag har jobbat och gått i skolan så har jag varit på en och annan krogenutgång och fest, jag har varit på UF-möte med Tilda och Mattis i Eskilstuna, shoppat i Uppsala med Alexander, jag har varit bra jävla trött och sliten och sen har jag även varit på middag hemma hos släktingarna. Men nog om det, på fredag ska äntligen jag och pappa bege oss mot Tyskland! Har längtat efter den dagen så jäkla länge. Vi ska köra bil ner och väl där ska vi bland annat kolla på handboll, shoppa i hamburg, dricka tysk öl (trots att jag inte gillar öl ska jag fan dricka) samt strosa omkring i den fina hamnstaden Lübeck, alltså tagga tagga tagga!! Innan dagen är kommen ska jag ta itu med ett och annat plugg, tyvärr. Inge semester här inte. Ha en trevlig tisdag trots att det är sämsta dagen, kram kram.

Likes

Comments

​Har ju glömt att berätta för er att jag faktiskt har gått och blivit jätteblond, typ platina. Emma färgade det för någon vecka sedan och jag tror att jag är nöjd. Måste lägga i lite blonda slingor och nyansera det när mitt hår har fått vilat ett tag för att få bort de sista gula nyanserna. Det var så jäkla stressigt när mitt hår färgades! Haha första gången vart det oranget och Emma var så jäkla stressad, men resultatet blev förvånansvärt bra trots processen. 

Jag har i alla fall varit i skolan både igår och idag, inte en enda inställd lektion. Kanske bra. Igår satt jag med RPP (vår festkommitté) intervjuer till cirka 17:30 på skolan innan jag fick åka hem. Ganska kul ändå. Vi får se vad denna vecka har att erbjuda förutom skola och jobb. Sov gott vänner!

Likes

Comments