Header

Allmänt, MUSIK

Alltså wow jaden Smiths nya album!!
Vad har ni gjort ikvälll/idag? Jag har jobbat hela dagen faktiskt, äntligen tjänat lite pengar. Efter jobbet mötte jag upp Shanti på Rosengård centrum och handla lite mat. Sen har vi kollat stranger things typ hela kvällen. Snackade med Denise till min godnattcigg<3 shit vad jag saknar henne..... I helgen dåee? i fredags festade vi litegrann i vår lägenhet vilket ledde till att grannarna klagade haha. Mycket trevligt hade vi iaf. Lördagen var en riktig bakisdag. Jag, Phil och Shanti låg inne ungefär hela dagen och spelade cod och bara käkade massa mat. Förutom att jag och Shanti drog iväg en snabbis och spelade biljard på ett ställe i närheten. Hoppas ni mår fint!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Vilken dag! Solen strålar i Malmö idag och det är fredag. När shanti kom hem från skolan gjorde vi en mango chutney wok och jag har chillat på balkongen i solen. Ikväll ska jag nog hänga med Ida och dricka vin. Vad gör ni ikväll?

Likes

Comments

Allmänt, TANKAR

Vad händz? Sov länge idag då vi var uppe sent igårkväll då Phil och Eddi var över och vi spelade cod och fikade en massa haha. Idag har jag inte gjort så mycket mer än bakat en sockerkaka och diskat lite. Sitter på spinneriet nu och tänker på vad fan jag ska göra med mitt liv. Vill jobba i en klädaffär, jobba med event vad som helst. Kan jag bara få mitt drömjobb. Igår fyllde min bästis Denise år och är så ledsen att jag inte kan vara i Västerås och fira henne då jag har 0 para. Behöver verkligen mina tjejor just nu. Ikväll blir det bara att chilla, hoppas på att helgen har ngt att erbjuda. Vad gör ni ikväll??

Likes

Comments

Allmänt, OUTFIT

gårdagens outfit

Hej! Hoppas ni har en fin tisdag. Jag är hemma och slappar som vanligt. Ska i alla fall ta mig till stadsbiblioteket i veckan och skriva ut CVn då vi inte har tillgång till ngn skrivare. Igår följde jag med till grabbarnas skola en liten stund, sen åkte jag hem och bytte om för jag och Ida har bestämt oss för att börja gymma på fitness 24/7 som ligger 100 meter från vår port. Då har vi inte riktigt någon bortförklaring för att inte gå dit då det ligger så nära. Det gick jättebra att gymma! Tror jag inte gymmat sen april så klagade hela tiden på hur svag jag är. Vi körde ben/rumpa och lite mage. Sen drog vi hem till oss och lagade en jättegod vegetarisk lasagne med spenat, halloumi och pumpakärnor. Vet inte riktigt vad som händer idag, kanske drar till skolan eller så stannar jag hemma och städar. Blir i alla fall träning ikväll också! 

Likes

Comments

Allmänt

Sushirullarna blev faktiskt ganska bra för att vara första gången vi gjorde. Riset kunde varit lite klibbigare men ändå bra för att vara första gången sen skulle vi haft japansk soja istället för kinesisk, mycket godare! Snart kommer Shanti hem och då blir det förmodligen att somna till en film om vi inte går upp och spelar lite super smash först hos Eddi. Godnatt i alla fall!

Likes

Comments