Hej människor! Har inte bloggat på ett bra jävla tag men nu vill jag slänga in ett inlägg. Vad har jag haft för mig? Förutom att jag har jobbat och gått i skolan så har jag varit på en och annan krogenutgång och fest, jag har varit på UF-möte med Tilda och Mattis i Eskilstuna, shoppat i Uppsala med Alexander, jag har varit bra jävla trött och sliten och sen har jag även varit på middag hemma hos släktingarna. Men nog om det, på fredag ska äntligen jag och pappa bege oss mot Tyskland! Har längtat efter den dagen så jäkla länge. Vi ska köra bil ner och väl där ska vi bland annat kolla på handboll, shoppa i hamburg, dricka tysk öl (trots att jag inte gillar öl ska jag fan dricka) samt strosa omkring i den fina hamnstaden Lübeck, alltså tagga tagga tagga!! Innan dagen är kommen ska jag ta itu med ett och annat plugg, tyvärr. Inge semester här inte. Ha en trevlig tisdag trots att det är sämsta dagen, kram kram.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Har ju glömt att berätta för er att jag faktiskt har gått och blivit jätteblond, typ platina. Emma färgade det för någon vecka sedan och jag tror att jag är nöjd. Måste lägga i lite blonda slingor och nyansera det när mitt hår har fått vilat ett tag för att få bort de sista gula nyanserna. Det var så jäkla stressigt när mitt hår färgades! Haha första gången vart det oranget och Emma var så jäkla stressad, men resultatet blev förvånansvärt bra trots processen. 

Jag har i alla fall varit i skolan både igår och idag, inte en enda inställd lektion. Kanske bra. Igår satt jag med RPP (vår festkommitté) intervjuer till cirka 17:30 på skolan innan jag fick åka hem. Ganska kul ändå. Vi får se vad denna vecka har att erbjuda förutom skola och jobb. Sov gott vänner!

Likes

Comments

Förra veckan fick jag hem ett brev från skolans rektor. 

Där det stod att jag hade alldeles för hög frånvaro från skolan. 
Jag blir så himla trött, jag orkar inte. 
Jag är inte i det stadiet i livet där jag dag in och dag ut vill bli påmind att jag måste göra någonting med mitt liv. 
Skolan är en sådan plats. 
En plats där vi ständigt påminns. 
Jag orkar inte ta tag i saker. 
Allt jag vill är att ha kul med mina vänner. Ha en fritid. 
Men inte är det lätt, när samhället har så höga krav på en själv. 
När ska det bli inne att vara som jag?

Likes

Comments

Hej! Idag är det tisdag, fortfarande långt kvar till helg men jag mår bra. Har blivit väldigt skoltrött, skulle jag ha flera prov denna vecka hade jag aldrig pluggat till dom. Vill bara krypa ner i sängen och gömma mig eller festa tills jag inte orkar mer. Orkar inte göra viktiga saker. Imorgon ska vi till Stockholm med klassen, det blir nog riktigt kul. Vi åker tidigt på morgonen och kommer hem sent på kvällen. Sen blir det nog att fira lill-lördag. Livet är så nice som 18! Ikväll ska vi förmodligen vara ett gäng hos Mattis och äta tacos och hänga, det blir kul. Just nu längtar jag väldigt mycket till min iPhone 7 så jag kan börja ta fina bilder med min mobil som jag kan dela med mig av till er på bloggen. Ha en fin tisdag!

PS! Min dator är trasig så har en lånedator nu som jag inte har några bilder på tyvärr.

Saga kl 02:30 påväg hem från krogen jävla babe är hon

Likes

Comments

​Hejhej! Nu börjar äntligen helgen närma sig.. Var tänkt att jag skulle vila hela helgen och plugga men blev självklart tvärtom. Igårkväll var riktigt trevligt, hängde med David och Mattis på allstar och kollade på hockeyn, Sverige är i SEMI weho!! Efter det gick jag och David till publik och hängde där tills det nästan stängde. Jag, David och Jocke åkte till donken innan jag åkte hem och sov. Idag är det en ganska lugn dag i skolan. Jag började kl 13 och slutar 16, endast två lektioner. Efter skolan ska jag köpa gymkort på member24 sen ska jag plugga ordentligt. 

Btw, jag har fortfarande lite kläder kvar på min bloppis, länk dit -> HÄR

​Min skitsnygga klänning från ZARA (obs ej med i bloppis)

Likes

Comments

de bästa låtar/musikvideosarna just nu, däremot ska Frank Ocean - Ivy från hans nya album BLONDE vara med på denna lista men hittade verkligen inte ens låten på youtube, orkade inte länka via spotify men ni måste verkligen lyssna på den! GNIGHT

Likes

Comments