Header

Idag var jag ledig ifrån jobbet och drog hem till Agnes som jag inte träffat på år och dar och hon lagade grönärtssoppa haha. Åkte till Ikea och köpte djupa tallrikar och fikade även på hennes balkong, mycket trevligt. Efter det åkte jag till stan för att titta när eboniks fortsatte filma till en ny musikvideo som kommer snart. Haha jag är även med i den, blir kul att se resultatet. Sen har jag även hängt lite med Matilda ikväll. Imorgon blir det jobba, men snart är det semester och FKN EMMABODA<3<3<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Klickade hem denna otroligt balla byxdress från HELLOMOLLYFASHION för några dagar sedan och den kom idag, ska bära den på min kusins bröllop på lördag och massvis med andra gånger. Skulle jobbat idag men hade feber så fick vara hemma och vila upp mig till morgondagens jobbpass på 12 timmar, lagom peppad. Blir sova inom en timme, godnatt!

Likes

Comments

Idag har jag jobbat och slitit och efter jobbet hämtade jag upp Matilda och sen mötte vi Tuva på maxi. Köpte lite tacosingredienser och nu sitter vi hemma hos mig och myser på altanen. Börjat käka alltmer vegetariskt av flera anledningar och jävlar vad gott det var med sojafärs istället för vanlig köttfärs till tacos, tips tips tips. Nej hörruni nu ska jag mysa vidare.

Likes

Comments

EN SNYGG BILD PÅ MIG I STUDENTMÖSSA

Har precis kommit ur duschen och ska laga lite lunch. Laga -> brer mackor. Börjar jobbet om lite mindre än två timmar och jobbar fem dagar i rad nu. Yay :-) Efter jobbet ska jag antingen förbi Matilda på lite krök eller ta det lugnt hemma vi får se hur jag känner när jag slutat jobbet.

Likes

Comments

Idag vaknade jag upp med Matilda David och Filippa och jag hade lovat dem kvällen innan att göra pannkakor till frukost. Vi satt ute i solen och käkade med glass och jordgubbar till, lyx ju. På dagen träffade jag min kompis Oscar som har kommit hem till Västerås i några veckor och sedan på kvällen har jag umgåtts med Matilda, Albin, Lisa och Sofia. Så TREVLIGT :D Godnatt nu!

Likes

Comments