Ytliga människor som bara bryr sig om status o bekräftelse från andra, snälla ni är patetiska.
Snackar skit bakom mig och mina vänners ryggar är vidrigt. Vad fan har ni och göra med vilka jag umgås med, jag dömmer inte mina vänner från deras bakgrunder eller vad dom går igenom, dom stöttar mig oavsett vad och JAG trivs att umgås med dom jag umgås med. Smutskasta ingen för ni vet inte något om personen. Vissa människor behöver växa upp och inse vilka som är ens riktiga vänner och inte som bara finns där för statusens skull. Så fortsätt smutskasta ni för de förändrar ingenting från min sida. Jag älskar mina vänner oavsett vad och ni vet vilka ni är

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

.Efter en hel dag med oklara planer igår så slutade det med en jävligt lyckad kväll med bara en jävla massa glädje runt om en.
Mötte upp Bella igår vid ungefär 18 och sedan gick vi till Linnea och drack en stund där innan vi fick för oss att åka till Norrköping. Efter en jävligt spontan bilresa och massa annat shit befann vi oss på Puls och hade det jävligt kul, drinkar, dans och skratt bjöds de på.
Kan ju säga att man vakna upp och mådde som man förtjänade i morse. Dessutom att åka tåg i sisådär 1,5 timme gjorde inte saken bättre, haha.
Anyway, ligger just nu i sängen nyduschad och helt sliten men det var det värt.

Likes

Comments

Ugh för den här dagen, trött, hungrig och grinig är ungefär så jag skulle kunna beskriva dagen.
Sitter just nu på min näst sista lektion och lyssnar på genomgång och typ drömmer mig bort, nåt sånt.
Efter skolan ska jag och Bella träffa linnea, snacka ikapp lite och bara snacka allmänt shit. Senare ska jag iväg och käka med Hampus och drar mig förmodligen till gymmet efteråt.

Likes

Comments

Godmorgon.
Vaknade för ungefär 10 minuter sen och känns verkligen som man sovit bort hela dagen, eller kanske man har?
Har faktiskt inga planer för idag, blir väl antagligen bara en lugn söndag eftersom det är skola i morgon, ughhh.
Gårdagen spenderades med Moa och Bella och några andra hemma hos Sebbe.
Landade i sängen vid halv 4 och var helt död verkligen. Kände att kvällen kunde ha slutat bättre, men aa ibland blir det inte som man tänkt sig kanske.

Likes

Comments

Då var det äntligen våran tur, studentrkyssning #4 var nämligen i Torsdags och vi anlände till Stockholm igår eftermiddag.
Verkligen en kryssning jag inte glömmer. Alla var så himla taggade och hade det jävligt kul!
Umgicks med gamla PH deltagare, och kan verkligen säga att dom inte är så ytliga som man tror, verkligen hjärtat på rätt plats så att säga. Träffade även massvis med andra underbara människor och ja det vara bara så jävla kul. 😍

Likes

Comments

Godmorgon, vaknade för cirka 20 minuter sen med riktigt grov huvudvärk så ska ligga i sängen ett tag och kolla på en ny serie jag börja kolla på igår, Switched at birth riktigt bra än så länge faktiskt!
What else, i onsdags träffade jag Alex, umgicks med Bella och Linnea igår, och idag kommer SImon hem så blir väl en allmänt chill kväll med massa gott eller utgång, får se helt enkelt vad jag har lust för.

Likes

Comments

Tisdag vare ja. Tappat bort dagarna nu sedan jag kom hem.
Haft så mycket och tänka på men skönt som det är kan jag hantera allting på ett bättre sätt och vet vad jag ska prioritera först.
Har för övrigt inget speciellt inplanerat idag, träffa Bella efter skolan och sedan ska jag försöka städa, tvätta och packa upp resväskan eftersom den ligger över hela rummet fylld med kläder och tar bara en jävla massa plats. Men har verkligen ingen lust, haha.
Anyway, ska snart ha min näst sista lektion snart och ska fortsätta skriva klart uppgiften jag håller på med nu. Kände att jag behövde ta en paus så att jag inte stressar ihjäl nu efter att ha varit borta, ughhh.

Likes

Comments

Men hallå där!!
Efter två hela långa veckor utav att varit i Thailand är jag hemma. Wow har så mycket jag vill visa er och berätta för er. Allt jag upplevt under dessa två veckor. Verkligen en resa jag ALDRIG kommer glömma både det negativa och positiva. Kände att jag verkligen behövde komma i underfund med vem jag verkligen är och kan definitivt säga att jag vet vad jag vill med livet just nu och vem jag är. Har nog aldrig vuxit så mycket som människa som jag gjort på dessa två veckor, är själv helt chockad.
Anyway. Kom hem i onsdags och fick den värsta nyheten en hund människa kan få, att min hund försvunnit men alla i ens närhet är ute och letar varje dag även jag. Jag försöker så gott jag kan att vara ute och hjälpa till. Men energin räcker inte till ibland eftersom jag slagit till med rejäl förkylning, både feber och illamående konstant, ugh vill bara bli frisk och få hem min lilla bebis.. Gör så ont i hjärtat och inte ha henne hemme och ha henne vid min sida nu när jag verkligen mår som jag gör eftersom direkt när man satte sin fot i sverige fick man även hjärtat krossat, så känner verkligen att vafan gör ja hemma ens. Men känner att det inte ska trycka ner mig längre, för vet att människor kommer och går men endast dom som verkligen känner något för en stannar, easy.
Känner att de blev ett väldigt rörigt inlägg och ska nog avsluta här innan jag berättar alldeles för mycket.

Likes

Comments

Sådär ja, ungefär 12 timmar senare på resande fot efter tåg och flyg så befinner vi oss äntligen i Phuket!! Vi landade runt 06:00 lokal tid och satt sedan på en buss i ungefär 2 timmar, fick verkligen oss en rejäl chock över hur varmt de faktiskt är här, men så jävla underbart ändå!!

De första vi gjorde va att dra på oss bikini och drog sedan ut till poolen, så vi har mestadels spenderat förmiddagen vid poolen samt solat och beställt roomservice första vi gjorde Hahah. Så vi har de jävligt bra vi 🙌🏽

Likes

Comments

Ahhh inte alls långt kvar nu, för i morgon åker vi!!
Morgonen har bestått mestadels utav att tvätta, ugh trodde verkligen inte att jag hade sååå mycket som jag har att tvätta men går snabbt de här.
Skulle ju fixa fransar och färga ögonbryn igår, men hann inte riktigt med det. Så får bli dagens att göra, ska sedan försöka packa i allting i resväskan också haha går lite segt de.


Likes

Comments