Hemkommen efter ännu en dag på praktiken, är verkligen helt slut. Ska strax hoppa in i duschen och sedan börja fixa i ordning mig för kvällen, blir dock en lugn kväll tillsammans med finisen men det funkar det med. 😌

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

// Selfie ​​//En otroligt mysig fika med bästavännen, så jäkla glad att jag har den tjejen. Vi går igenom allt tillsammans och klarar allt tillsammans, så mycket kärlek till henne.  ❤

Mensvärk, humörsvängningar och bara allmänt irriterad är jag hemkommen efter ännu en dag på praktiken. Går dessutom in på sista veckan för praktiken nästa vecka och sen tar jag lov i en vecka för att sedan återgå till skolan igen, man klagar ju inte? 
Anyway, precis käkat och ska strax städa rummet med högsta volym i högtalarna och bara hoppas på att mansvärken dämpar sig en aning. Likes

Comments

Har haft en sån bra helg. Roligt folk. Rolig fest. Bra musik och massvis med prat, skratt och dans. 
Kan inte bli bättre?

Likes

Comments

Igår var en riktigt bra dag, träffade bästa vännen som man inte träffat sen i somras. Så glad att jag har honom, får mig alltid på andra tankar. ❤️
Träffade sedan Bella, Linnea och Frida. Satt bara snacka om allmänt. I helgen blir de förmodligen Stockholm för min del, inte bestämt mig om helgens planer riktigt. Men tar allting som de kommer.

Likes

Comments

När allting inom en bara brister, att man bara vill springa långt bort ifrån allting.
Tills kroppen inte orkar mer, tills man inte känner någonting längre.
Bara bli fri.
Men man ligger i sängen, tårarna rinnandes ner för ansiktet och bara känner hur allting inom en är så jävla trasigt.
Ser sig i spegeln, mascara i hela ansiktet, tvättar bort, kollar sig i spegeln och ser inget. Att det faktiskt inte finns någon där, bara ångest.

Livet är som en uppförsbacke, det är så jävla jobbigt och det gör så in åt helvetes ont. Men det finns alltid ett slut, ett mål. Fortsätt kämpa på.

Att prata om psykisk ohälsa är inte en självklarhet för vissa.
Men det kan va väldigt lätt och säga att man har en fysisk smärta så som ont i magen, ont i huvudet. Men att kunna säga att man har ont inombords är otroligt svårt.
Många gånger känner man sig så fruktansvärt jävla ensam, man bara önska att man hade en famn att gråta ut i, någon som finns där.
Att inte behöva förklara något, bara få vara där, gråta och veta att man absolut inte är ensam.
DU är inte ensam heller.

Likes

Comments

Skrik, sång, tårar och ren glädje i kroppen. 
Umgåtts med vänner jag älskar och avgudat personen man följt sen 7 år tillbaka tillsammans, kan inte bli bättre? 
Dessa två dagar with the biebs har verkligen varit dom bästa på länge och var verkligen behövligt för min del. 
Justin Bieber levererade helt enkelt med storm igen. 

Likes

Comments

tisdag natt vare ja, so were have i been?
Spenderat 5 dagar i Stockholm från onsdag förra veckan till i söndags, grymt jävla kul vare och det behövdes verkligen. Umgåtts med vänner och bara snackat allmänt shit. Men det duger det med.
Längtar som satan till i helgen, då blir det full fart. Har redan införskaffat mig en riktigt härlig outfit, så detta blir nog bra.

Likes

Comments

I fredags samlades ett härligt gäng hemma hos Andre för chill-krök och helt galet vad kul det var. 
Skratt, prat, dans och ännu mer skratt är ungefär så jag kan summera kvällen. 
Blev sedan efterfest hos ett par sköna människor, så kom väl hem ungefär vid 6 på morgonen men det var det absolut värt. Så jävla rolig helg och fan vad jag älskar er. 

Likes

Comments

I crash and I break down
Your words in my head, knives in my heart
You build me up and then I fall apart
Cause I'm only human.

Likes

Comments

Helt galet vad fort den här veckan gått, redan fredag i morgon liksom och helgen spenderas med mina fina vänner. Så jävla glad att jag har dom. Dom finns alltid där oavsett vad och får en att tänka på helt andra saker när man har det jobbigt, kärlek till er.

Anyways, har verkligen haft fullt upp den här veckan. Med allt ifrån UF företag, jobb, städning, fixat studentmössan och kirrat biljetter till två studentkryssningar, kan det bli bättre? Kan fortfarande inte förstå att jag går sista året nu och ska studenten i vår, vart tog tiden vägen?

Likes

Comments