Sådär ja, ungefär 12 timmar senare på resande fot efter tåg och flyg så befinner vi oss äntligen i Phuket!! Vi landade runt 06:00 lokal tid och satt sedan på en buss i ungefär 2 timmar, fick verkligen oss en rejäl chock över hur varmt de faktiskt är här, men så jävla underbart ändå!!

De första vi gjorde va att dra på oss bikini och drog sedan ut till poolen, så vi har mestadels spenderat förmiddagen vid poolen samt solat och beställt roomservice första vi gjorde Hahah. Så vi har de jävligt bra vi 🙌🏽

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ahhh inte alls långt kvar nu, för i morgon åker vi!!
Morgonen har bestått mestadels utav att tvätta, ugh trodde verkligen inte att jag hade sååå mycket som jag har att tvätta men går snabbt de här.
Skulle ju fixa fransar och färga ögonbryn igår, men hann inte riktigt med det. Så får bli dagens att göra, ska sedan försöka packa i allting i resväskan också haha går lite segt de.


Likes

Comments

Igår var det UF mässa i Strängnäs och Lisette stannade kvar hos mig under natten just på grund av att vi fick en bra idé just för tillfället att hon skulle vara här så skulle vi dygna eftersom vi båda är morgontrötta och inte kommer upp så tidigt på morgonen. Bussen till Strängnäs åkte ungefär vid 6 på morgonen, så vi hade absolut inte sovit något, snacka om helt slut ughhh.

Somnade nästan på en gång när jag kom hem och vaknade lite senare på kvällen och sen dess har jag inte sovit något alls faktiskt. Idag blir det en dag där jag ska fixa massvis inför resan på tisdag. Ska bland annat tvätta, fixa naglarna, fransar, färga ögonbryn ja ni vet allt det där.

Likes

Comments

Älska mig när jag mår som sämst.
stötta mig när jag behöver din hand
Förklara för mig när jag blir osäker
Berätta vad du tänker när jag inte fattar
Ge mig trygghet när jag behöver närhet
Ge din famn till mig när jag behöver någonstans att gråta ut
Hör av dig när du saknar mig
Va inte iskall emot mig
Glöm inte bort mig
Framförallt stäng mig inte ute.

Jag har redan gett dig mitt hjärta, jag önska jag kunde ge dig så mycket mer än vad jag redan gör.


Likes

Comments

Gäller ju att hålla bloggen levande också, aa inte direkt min bästa sida.
Anyway, senaste dagarna har jag varit på praktiken, umgåtts med vännerna, fest i lördags, var även med honom i söndags, haft det jävligt mysigt bara det att vi båda var bakis men what to do hah.
Igår träffade jag Lisa och Bella på stan och satt mestadels och bara snacka lite shit och skrattade en hel del, så glad att jag har dom som kan få en på andra tankar och få så jävla bra råd när allting verkligen kaosar i hjärnan.
​ Efter praktiken drog jag mig hemåt och träffade sedan Lisette lite senare, vilket verkligen var behövligt kan jag säga. Satt ute på hennes balkong, drack kaffe och snackade om allt mellan himmel och jord. Annars då? Inte alls långt kvar tills jag åker utomlands igen, faktum är att de bara är 5 dagar kvar, hur sjukt?!

Likes

Comments

Jävlar hörrni redaonsdag och äntligen helg igen, har så mycket inplanerat denna helg och känns så jävla bra eftersom jag inte mått bra dom senaste dagarna. Har varit så osäker om princip allting och övertänkt en hel del saker. Men är så jävla glad att jag har honom vid min sida, han förstår verkligen mig på ett sätt ingen annan gör.
Känner just nu att jag bara är så jävla less på människor i ens omgivning, som bara hör av sig när de väl passar dom men att man sedan blir luft när man inte behöver mig längre, nej orkar verkligen inte med sånt, ughhhh.
Praktik i morgon och nästa vecka är sista veckan på praktiken, trivs verkligen såå bra och vill inte att de ska ta slut men åker ju utomlands om 14 dagar!! Lite blandade känslor kring det, men det blir nog bra ändå hoppas jag.

Likes

Comments

Återigen har det varit en bra helg. I Lördags drog jag iväg på fest tillsammans med Bella och Frida där jag träffade ett skönt gäng som jag inte träffat på länge. Kvällen erbjöd mycket skratt, dans och jävligt mycket glädje.
Pratade även med en fin vän i telefon, som jag inte pratat med på länge påvägen hem när vi satt i bussen. Pratade om allt mellan himmel och jord. Och direkt när jag kom hem ringde min finaste och vi pratade tills jag däckade haha.
Önska att varje dag vore så här jäkla bra.
I morgon är det dags för praktik och nu är det cirka 2 veckor kvar tills jag åker utomlands igen. Åhh kommer bli så jävla bra!!

Likes

Comments

Något som var ett måste för min del när jag var i New York var att besöka Ground Zero, vilket är minnes platsen för de som dog under 9/11 vid World trade center.
Är verkligen glad att jag gjorde det också, så mycket att se och det var så himla fint!

Likes

Comments

Vilken hektisk jävla dag. Mensvärk, blandade känslor, huvudvärk och ångest på det, ugh saknar inte dessa dagar.
Anyhow, bloggen hamnade lite åt sidan ett par dagar men det är just för att praktiken började denna vecka och har varit alldeles för trött för att göra något när jag kommit hem. Men i måndags träffade jag Bella, Linnea och Lisette, var verkligen behövligt då jag hade massvis och prata om bland annat om min resa och även massor med annat som hänt!
Igår låg jag bara i sängen hela kvällen tills jag somnade efter att jag kom hem från praktiken.
Annars då? Åker iväg återigen om 21 dagar och i helgen blir det att dra ut med några vänner bara, blir bra det här ändå.

Likes

Comments

Glöm inte rabattkoden ni kan använda vid erat köp hos www.elsaandrose.com. Ange ''AMANDAWARM15'' i kassan när ni ska betala. Här ovanför hittar ni mina personliga favoriter och funderar på klicka hem en till som jag sedan kan ha till Thailands resan som blir av snart.
Puss.

Likes

Comments