View tracker

När allting inom sig tillslut inte orkar mer, att kroppen inte längre orkar samarbeta, då vet man verkligen hur jävla trasig man är. Trodde verkligen det skulle bli lättare med tiden, men som sagt. Tiden läker alla sår som man säger och just därför har jag bestämt mig för att ta en bloggpaus. Vet inte hur länge eller något. Vet bara att jag behöver hitta mig själv återigen och försöka gå vidare med allting. Ugh fruktade sååååå jävla mycket över att skriva den meningen, men insett nu hur allting ligger till och trodde de skulle hjälpa att kanske skriva av sig men behöver bara tid för mig själv helt enkelt.
Puss på er

Likes

Comments

View tracker

Bilder från google.
Vaknade runt halv 1 idag och kände ångesten trycka emot bröstet och kände att dagen verkligen skulle bli åt helvete. Men senare kom Lisette över och vi satt och kollade lite resor och nu har vi äntligen bokat våran resa!! Om 66 dagar åker jag och Lisette iväg till Thailand i hela 2 veckor!! Är så jävla taggad och känner att detta verkligen kommer bli stört kul. Leva som kungar i 2 hela veckor med sin bästavän, kan de bli bättre?

Likes

Comments

View tracker

Ikväll är det verkligen ingen bra kväll för min del, ångesten väller över inombords och har så satans jävla ont överallt.
Att känslor kan vara så laddade och när allting bara har ett slut att de bara exploderar att det nästan känns som en själv ska explodera av ärret man fått i hjärtat pga att hjärtat gått sönder i tusen bitar.

Likes

Comments

Hörrni, jävlar vad snabbt veckan gått, redan onsdag. Annars då? Började halv 11 idag men lyckades försova mig ändå :-))
Satt hela dagen med Lisette och planerade en resa vi snart ska göra, kommer bli så jävla kul men samtidigt är det något som verkligen är behövligt just nu.
På fredag drar jag på chillkrök tillsammans med finaste vännerna. Länge sen nu jag träffade alla, så de blir nog bra det här. Det är verkligen sånna här små saker som gör en glad som behövs när man mår som sämst.

Likes

Comments

View tracker

Somnade runt 5 i morse och vaknade vid 8 idag, började fixa i ordning mig men allt gick verkligen åt helvete. Så bestämde mig för att stanna hemma dels för jag var för trött och dels för jag verkligen inte orkade. Så somnade om och vaknade runt 12, super skönt att äntligen få sova ut lite.
Ska strax iväg och kolla på nya tapeter till rummet samt lite annat, äntligen!!
Annars då? Tar en dag i taget, blandade känslor kring allting som hänt.

Likes

Comments

Under ett års tid kom vi närmare så fort, han såg på mig som ingen annan någonsin gjort och fick mig att känna mig så jävla speciell. Att bli sårad av den personen som haft en så stor betydelse i ditt liv, kan vara bland de jobbigaste som finns, tär på en så grovt jävla hårt. Trodde bara att jag lämnat allt detta bakom mig och att denna person bara var en del av mitt förflutna, de förflutna jag bara vill glömma bort. Men så fel man kan ha. Att känna hjärtat brista i tusen bitar och man inget kan göra. Att man känner den där smärtan inombords och bara önska att de gick att stoppa, men smärtan blir bara värre och värre.Känner mig bara så extremt jävla lurad, sårad och helt förstörd helt enkelt.


Likes

Comments

Med Huvudvärk och alldeles död i kroppen lägger jag mig i sängen för att i morgon börjar skolan igen efter några veckors jullov. Är absolut inte taggad överhuvudtaget, men inte alls långt kvar till studenten nu ju!!
Anyway, helgen var bra. Åkte till Stockholm i Torsdags för att fixa nytt pass, träffade sedan upp Jacob och var med honom en stund. Så hela helgen har jag umgåtts med honom och Cassie.

Likes

Comments

Igår var de verkligen en sån där kass dag, då jag absolut inte orkade med nånting. Orkade inte göra något utan låg i sängen hela dagen utom när jag drog till gymmet vid 12 på natten, orkade inte svara någon som hörde av sig till mig. Kände mig bara helt slut i kroppen, helt tom typ. Hatar verkligen sånna dagar, då de verkligen kan förstöra ens dag helt.

Likes

Comments