View tracker

Vaknade runt halv 9 i morse, eftersom jag hade sovmorgon till halv 11. Men fick stressa ihjäl mig då jag var tvungen och dra mig mot sjukhuset för att ta blodprover och shit. Så en stressig morgon är lika med en irriterad Amanda under dagen, men de gick bra trots allt.
Resten av kvällen blir man sängliggandes då man slagit till med feber och kan säga att jag inte har såpass mycket energi till något typ blääääh.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ännu en gång sitter jag här på golvet, tankarna snurrar medan musiken är på hösta volym i lurarna.
Ibland behöver man må dåligt för att sedan kunna må bra igen. I helgen fick jag ett besked som helt ärligt stannade upp allting för en sekund, men men tar en dag i taget.

Har haft så svårt och sova dom senaste dagarna, somnar sent och vaknar sent, ungefär så mina dagar ser ut.
På helgerna gör det inget, dock på veckodagar då detta påverkar min närvaro i skolan en hel del. Men kommer verkligen inte upp ur sängen nu för tiden, får hoppas att de blir bättre annars får jag försöka göra något åt saken.
Ska strax hoppa in i duschen och sedan börja fixa i ordning mig lite smått.


Likes

Comments

View tracker

Att man ibland kan vara så dum och falla pladask för en människa som inte ens är redo för att älska sig själv, hur ska personen ens kunna älska någon annan?

Men för varje dag som går saknar jag dig mer och bara önskar att jag kunde få vara en stor del i ditt liv.

Minns första gången vi sågs, blicken från dina ögon sitter kvar än idag även fast det var över ett år sen. Du var det finaste jag sett. Vi klickade absolut inte i början, du lekte tuff med din attityd men ändå föll jag för den. Men jag borde satt stopp på allting som var påväg och bli något, för innerst inne visste jag vad som var påväg att ske. Du var livsfarlig för mig och ta in i mitt liv. Trodde inte att du skulle vara den som ger mig så enormt mycket smärta inombords, att gråta varje dag för dig, för du var ju trots allt den som tog bort all smärta inombords. Du var allt jag ville ha och önska vi hade mer tid och att saker inte blev som dom blev. Du var den jag ringde när jag var full, när jag behövde någon att prata med. Du var den enda som visste exakt allt om mig och förstod mig på ett sätt som ingen annan kan men framför allt, du var den personen som fick mig att känna mig speciell som ingen annan någonsin gjort. Fan vad jag saknar dig.

Likes

Comments

Galet vad bra en onsdag kan bli. Var nämligen dags för första studentfesten, drog dit med världens finaste vänner och hade de hur trevligt som helst! Behövdes verkligen, att få bryta på vardagen lite samt rutinerna.
Inte alls långt kvar till studenten nu!!

Likes

Comments

Var ett tag sen sist. Igår var jag i Stockholm, tatuerade höger armen samt gick runt inne i stan med Simon.
Gick mestadels runt överallt och letade efter någonstans att äta, slutade med subway, standard.
Kom hem runt 19 och gick sedan vidare mot Linnea, skulle egentligen spenderat natten där men eftersom jag inte sovit ordentligt på ungefär 5 dygn och är inne på mitt 6e dygn nu så gick jag hem istället.

Ska strax hoppa in i duschen och sedan börja göra i ordning mig för skolan, helt död.
Likes

Comments

Vaken ännu och inte ett dugg trött, går bra det här.
Blir att kolla på några youtube videos till och sedan slå på någon film eller nåt.

Likes

Comments

Arkiv bild.
Att vakna upp när det är mörkt och gå hem när det är mörkt, aaaah vad jag hatar denna vinter period, blir bara deprimerad.
Vill ha sol och värme, yes det vore fint.
Jo annars då? Sover ingenting om nätterna sover istället på dagarna efter skolan, räcker med att jag bara ska vila mig i 5 minuter, slutar med att jag vaknar upp 3 timmar senare och är alldeles för pigg för att kunna somna om igen.
Likes

Comments

Gråten i halsen, ångesten som kryper sig igenom kroppen på en och kramar om allting inom sig så jävla hårt att man knappt kan andas. Ångesten, fan vad jag hatar den. Den glada lilla flickan jag var för ett par år sedan finns inte, hon försvann inom mig när hon blev äldre och började förstå saker på ett annat sätt.

Likes

Comments

Endast när man är ledig orkar man göra sån här frukost. Och jävlar va gott de var också.

Likes

Comments