This was cool!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Walking and talking och njuter av den fina naturen här på nordön. Loving it so far.

Likes

Comments

Bungyjump, skydive och river rafting, älskar det! Har velat göra allt detta så länge nu och det var lika kul som jag trodde att det skulle vara, om inte bättre!

Ser framemot vad Nya Zeeland har att erbjuda härnäst.

Likes

Comments

Extremt jobbigt och extremt roligt!!

Tips såhär efteråt: ta med mer än en miniflaska med vatten att dela på två.

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu har jag och Julia spenderat tre dagar här i Nya Zeeland och än så länge har det varit riktigt trevligt. Vi har hunnit med att köra från Christchurch ner längst kusten till Slope point och the Caitlins och sedan upp till Milford sounds. Allt är så fint och det är verkligen magiskt att köra genom detta landskap.
Älskar dessutom livet i en campervan. Jag och Julia hade en supermysig natt igår när vi tog in på en camping och äntligen fick duscha av oss och njuta av ordentligt lagad mat.

Nästkommande dagar ska vi spendera i Queenstown.

Likes

Comments

Good day with Elsa and Mats. Got to ride two helicopters (first time for me) and watch the incredible planes and choppers showing of some insane speed and cool tricks!!

Likes

Comments

Två månader har passerat här i underbara Melbourne! Har varit lite av en berg och dalbana att försöka hitta jobb och boende men nu har allting äntligen lugnat ner sig lite. Har gått och blivit au pair, vilket än så länge är superkul!! Och ska stanna här tills jag lämnar Melbourne om ungefär en månad. Känns både kul och sorgligt att dra iväg på nästa äventyr eftersom jag älskar Melbourne så mycket.

Tiden här i Melbourne spenderas i alla fall med att träffa vänner, hänga på stranden, äta acai bowls och hänga i CBD. Var även på St Kilda festival och white nights, vilket var helt fantastiskt båda två.

Kram på er så länge.

Likes

Comments

Julfirande här i underbara Melbourne. ✨

Och nyårs spenderades på en grym festival: Beyond The Valley. 💃🏼

Likes

Comments

Tillbaka till verkligheten efter 5 dagar i Wilsons promontory. Det var verkligen en helt magisk plats med både bergen, havet och floden! Så mysigt att få campa lite till och att få spendera lite kvalitetstid med dessa underbara tjejer.

Likes

Comments