Har haft både regn och solsken under min vistelse uppe i Greensborough, men åh så trevligt det varit. Det var så kul att träffa Trevennas igen!! Vi var också iväg och träffade Dawkins vilket var riktigt trevligt det med!

Nu har jag återvänt till det mer centrala Melbourne. Dock inte länge alls, åker nämligen ner till Mornington med en kompis och hennes värdfamilj imorgon. Det kommer bli awesome!

Kram❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 6 readers

Likes

Comments

Tack Sydney för en underbar tid.

  • 95 readers

Likes

Comments

Tidigt på torsdagsmorgon drog jag och Simon iväg med bilen till Jenolan Caves! Har länge varit så sugen på att se en "riktig" grotta med kristaller och gammal historia osv. Upplevelsen var verkligen över min förväntan och sååå värt att köra 2 timmar för! Vi hade dels en underbar guide som verkligen kunde allt om grottornas historia och kristallerna. 

Jag vet inte riktigt vad jag trodde att jag skulle få se men det var verkligen över förväntan!!! 

  • 104 readers

Likes

Comments

vardag

10 km senare och jag är helt slut. SÅ VÄRT DET DOCK!😍

Likes

Comments

Har anlänt i Sydney och började min vistelse här med äventyr!!
Jag, Simon och Franzi åkte igår dag iväg på roadtrip. Vägen dit gick precis vid havet (en oceanroad) vilket var helt otroligt!! Vi stannade dessutom och kollade på vackra stränder och solnedgången innan vi kom fram till Murramarang national park. Där parkerade vi bilen som också var vår sovplats för natten haha. Gick förvånansvärt bra!
På morgonen ringde alarmet 5:30 och vi åkte ner till Pebbly beach där vi äntligen fick se dessa älskade djur, kängurus!!! Även fast de var vilda så vågade de ändå komma fram och nosa på oss. Kort och gott en perfekt morgon.
Vi åkte sedan vidare till både cave beach och Seven mile beach som båda två var fantastiskt fina!!

Åh vad jag har det bra här borta på andra sidan jorden.

  • 147 readers

Likes

Comments

Surfers paradise. Min första destination som jag reser till helt själv. Har haft ett par dagar som har varit helt otroliga här! Har hängt på stranden, haft barbeques, utforskat staden, provat på utelivet och varit upp i Q1 skypoint för att titta på den underbara utsikten. Har träffat så många nya vänner och har det verkligen så bra.

Nästa destination: SYDNEEEY.

  • 173 readers

Likes

Comments

vardag

Lake Makenzie🙌🏽

Champagne pools och Indian head🙌🏽

Solig dag vid wreck Maheno🙌🏽

Såg SÅÅ många djur; dingos, ormar, ödlor, valar, delfiner, manta rays och sköldpaddor!

The team, the camp and the cars🙌🏽

Regnskogen runt omkring Lake Makenzie🙌🏽

Solnedgången från sanddynerna🙌🏽

Likes

Comments

Hängt på rainbow beach i två dagar innan fraser och nu en dag efter. Har mest har vi bara återhämtat oss från allt resande den senaste veckan. Vi har även gjort lite tvätt och planerat lite inför den kommande framtiden.

Idag åker vi vidare till Brisbane!!
(Bilder från fraser Island kommer snarast)


  • 212 readers

Likes

Comments

(Som ni kanske förstår så var förra inlägget lite försenat haha)

Ännu en underbar resa som vi varit på. Denna gång var det whitsundays som stod på tur. 3 dagar och 2 nätter har vi spenderat ute på en segelbåt.

Kan inte fatta att jag äntligen fått se det otroliga whitsundays och speciellt whitehaven beach!! Vi fick både dyka och snorkla, hoppa från klippor och båten, bada och sola och ha det BÄST!

Fick även se både en sköldpadda på nära håll och både valar och delfiner på långt håll!

Är bara så konstant lycklig här borta. Kram på er alla.

Likes

Comments

Första åket med greyhoundpasset gjort! Det var faktiskt inte alls så farligt, dom tio timmarna flög iväg eftersom vi åkte nattbussen och sov hela vägen.
Har lite ont i kroppen och är lite smått trött, men vad gör det när vi är i Australien? Just nu ligger vi och njuter på Airlie Beach Lagoon så oss går det ingen nöd på✌🏽️

Imorgon åker vi på ännu en 3 dagar och 2 nätters tur. Denna gången åker vi till WHITSUNDAYS!! Som jag längtat!
Uppdatering på det kommer efter vi kommit tillbaka på fast land!

Likes

Comments