Header

Wahhh, imorgon bitti åker jag!!! Äntligen så ska bussen börjar rulla mot Italien, som jag har längtat efter detta. Packat typ sedan klockan fyra idag, orutinerad som jag är när det gäller semesterresor och speciellt skidsemestrar så tar det sin lilla tid.

Känns så skönt att vi ska åka imorgon efter alla fixande och donande med inköp, som tagit sin lilla tid att fixa. Känns det nu som jag är redo nu för denna upplevelse.

Vi åker 07:00 hemifrån imorgon bitti och sedan väntar en 24 timmar lång bussresa. Tror vi beräknas vara framme vid hotellet vid 8-tiden på söndag morgon och sedan bär det av till backen direkt. Excited!!

Ska försöka med någorlunda uppdatering om denna vecka, vi hörs. Kram.

Likes

Comments

Häromdagen kom äntligen mina skidglasögon på posten och vilken service! Fick dom hemskickade dagen efter jag beställde dom, hur smidigt. Dom är från märket Spektrum i modellen G001 i färgen Rich Garnet som är mot det vinröda hållet.

Letat som en galning för att få tag på dom, men dom har varit slutsålda vart jag än har tittat. Men lyckades tillslut få tag på dom på huvudhemsidan. Ser framemot att använda dessa i backen på söndag.

Likes

Comments

Hej hjärtan, det var en tag sedan<3 Dom senaste dagarna har varit energilösa och det känns som allt bara går emot mig det senaste. Vet att man måste kunna möta motgångar men på kort tid känns det som att det har varit mer än jag mäktat med.

Jag fick bland annat beskedet igår att en vän har gått bort, vilket bara gjorde att den energilösa dagen blev som ett enda svart hål. Ett sånt besked som utan tvekan är det värsta man kan få, och det är just hanteringen av tankar och sorg som idag verkligen blev alldeles för svårt att hantera. Mina tankar går till alla andra nära anhöriga till denna fina människa som försvann alldeles för tidigt.

Jag vaknade imorse med spänningshuvudvärk och illamående vilket förmodligen är summan för hur jag mått dom senaste dagarna. Har därför idag varit hemma, vilat och tagit tag i diverse skolarbete som jag halkat efter i.

Hoppas jag är på banan inom kort igen. Har ju en en fantastisk resa att se framemot om 4 dagar. Kram.

Likes

Comments

Hej babes! Har haft en så bra dag idag, vaknade redan imorse med någon sån där go inställning.

Gick en kort dag i skolan och jobbade sedan kvällspass ikväll. Börjat reflektera över hur bra jag faktiskt trivs och gillar mitt jobb. Det har inte ens varit tungt det senaste att åka till jobbet, vilket känns så skönt. Dagarna blir ju ganska långa när man först går i skolan från 8 och sedan åker direkt och jobbar till 21, men just nu känns det inte ens motigt.

Idag kom även min närmsta vän Julia äntligen hem från New York vilket jag har längtat så efter, en stor anledning till att denna dagen varit så bra. Inte van vid att vara ifrån henne så länge, så den senaste veckan har varit tom utan henne. Men nu är ordningen återställd igen!

Imorgon väntar lite kvällsjobb och förhoppningvis något löparpass med tanke på att min löpar abstinens varit värre en någonsin idag.

Godnatt, kram<3

Likes

Comments

Hello, nu har dunder förkylningen nått fram även till mig och rinnsnuva, halsont och hosta är nu ett faktum. Det kom bara helt plötsligt i söndagskväll efter jag kom hem från lägret. Hoppas detta inte är något långvarigt då jag åker till Italien nästa vecka?!?!? Får helt enkelt vila mig och hålla tummarna för att jag får slippa att bli sjuk innan resan.

Idag blev en lång dag, var först i skolan mellan 8-14 och sedan jobbade jag kvällspass mellan 15-21. Hann med mycket och dagen blev därför mycket effektiv men lång. Stått och preppat 250 marängsviss semlor ikväll, så nu skulle jag kunna göra det med förbundna ögon, pust.

Dessa marängsviss semlor med namnet "Swishlor" har blivit en stor succé på jobbet. Efter att vi börjat med swish i kassan för någon vecka sen kom min kollega på den briljanta idén att göra "marängswish" semlor. Så numera är det typ det ända man står och gör med tanke på hur stor efter frågan det är på dom.

Lär drömma om dessa semlor inatt, haha, natti.

Likes

Comments

Hello igen, hur har helgen varit?

Min har varit fantastiskt lärorik, och uthållighets mässigt mycket krävande. Har ju som sagt varit på träningsläger sedan i fredags, vi kämpade oss igenom 4 bassängpass och 1 gympass under helgen som lär kännas i kroppen imorgon.

Varje bassängpass var grundade i att vi skulle fördjupa oss i de olika poolgrenarna inom livräddning. Det var otroligt givande och lärorikt för mig att få fördjupa mig och utvecklas i just poolgrenarna. Fått med mig många nya tips hem som jag kommer ha stor nytta av framöver.

Är nu sjukt taggad inför ett nytt träningsår och att denna sporten ska utvecklas. Kram.

Likes

Comments

Äntligen fredag! Checkade idag av mitt Italienska prov, vilket känns så skönt att lägga bakom sig nu.

Gick efter skolan och köpte mig min favorit sushi och åkte upp till min fasters lägenhet där jag nu ska bo i helgen i samband med träningslägret. Jag satte mig på balkongen för att ta vara av det fantastiska vädret som uppstod i eftermiddag, fast det var något kallt för att sitta ute och äta.

Ska nu ligga och läsa en stund, om det inte blir någon powernap innan jag beger mig mot simarenan och helgens första pass. Kram

Likes

Comments

Hello. Igår skrev jag in mig på körskola och imorse var jag på min första körlektion, nervöst men spännande.

Känns så konstigt att sitta med dom här böckerna och inse att det inte är många månader kvar till jag står med ett körkort i handen. Men så klart är det mycket plugg och träning kvar innan jag väl har det i handen, men längtan är stor.

Ska nu bläddra lite i böckerna innan jag somnar och se vad jag har framför mig. Kram.

Likes

Comments

Jag hade två riktigt mentalt jobbiga pass ikväll, vilket för stunden endast upplevs som ångest men som i efterhand känns som en styrka. Pressar mig oftast så nära smärtgränsen som det går utan att känna någon smärta, men ikväll var det nog det mentala som var skyldig till dom halvt vattenfyllda simglasögonen av tårar i slutet av träningen.

Något som jag dock märkt en stor förändring på sedan förra året är att jag har ett helt annat fokus under framförallt simträningarna. Det är liksom något slags driv och fokus som får mig att genomföra dom där dubbelpassen på tisdag och torsdag kvällar. Att trots dagen kanske haft dåliga förutsättningar för att prestera på träningen, så är det någon inre vilja och målmedvetenhet som får mig att köra ända in i kaklet.

Vi hörs imorgon, kram på er <3


Likes

Comments

Nya vecka, nya möjligheter? Klyschigt men för visso sant, gillar ändå kontrasten mellan söndagar och måndagar. Att liksom gjort en liten snabbuppladdning på helgen till att starta upp en ny vecka. Denna veckan består mest av plugg då både matteprov och italienska prov ska avverkas innan den kommande helgen kan startas.

Men helgen blir dock helt baserad på träning då jag ska på träningsläger, och som jag längtat. Det är ett utvecklingsläger för landets aktiva tävlingslivräddare här på (nästintill) hemmaplan i Borås. Ska bli kul att träffa alla aktiva, snacka ihop oss om året vi har framför oss och att få utvecklas i bassängen.

Blir något att verkligen se framemot under veckan.

Hur ser eran vecka ut? Kram.

Likes

Comments