Hallåhallå!
Att det är semladagen tror jag inte någon har missat, har faktiskt ätit två... inte ok! Tur det bara är en gång om året. Idag har jag fixat mina fransar och bryn inför resan så man är lite fräsch åtminstone. Jag gör mina fransar på nuna. Jag tycker dom är duktiga och jag har blivit nöjd, så ett tips.
Har varit ute och ätit med mamma och pappa på venezia som en liten avskedsmiddag även fast vi inte ska vara iväg så länge så ska vi ju faktiskt inte ses på ett tag så det var mysigt! Kommer sakna dom. Är en lite familjekär tjej hehe.
Nu kollar jag Parneviks och har packat det sista. Har förhoppningsvis med allt!!!!
Pusspuss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 711 Readers

Likes

Comments

Hejhopp mina kära läsare!
Igår var mitt sista jobbpass på några veckor vilket kändes oerhört skönt. Känns behövligt med semester nu!!! Tog en skön sovmorgon till 10:30 tiden, gick upp och gjorde lite frukost sen gjorde iordning mig.
Hade nageltid bokat 13:00( får ej ha naglar på jobbet så passar på hehe)
Linn kom hit för att kolla min packning. Jag är sämst på att packa? Hur kan man vara så dålig🤔 så svårt att veta vad man kommer använda eller inte.
Köpte de sista till packningen, solkräm osv.
Nu är det nära!!! På onsdag tar vi tåget upp till Stockholm där vi sover på elit hotell en natt. Flyger går inte förens på torsdag mitt på dagen men vi ville vara uppe i tid ifall det skulle vara förseningar med tågen.

Hadeeeee❤❤💯

  • 722 Readers

Likes

Comments

Vardag

Hejhopp! Ikväll har jag en lugn lördag med familjen, farmor är här och har ätit så har vi kollat på mello. Nu har vi spelat wordfeud i över en timme haha, riktigt roligt.

Jag kan inte förstå varför Loreen inte gick direkt till final? Jag blev helt tagen av låten och hennes budskap.

Min mamma är världsbäst på pasta med räksås, kolla vad fint❤❤❤❤❤🍷🍴

Likes

Comments

Igår slutade jag 22:15 så jag åkte hem och sov nästan direkt för jag börjar jobba nu vid 10. Har hunnit äta lite frukost med mamma, pappa.
Tilda ska strax åka på tubcon?? Hon är helt exited😂

  • 759 Readers

Likes

Comments

Wow vilket fantastiskt väder! Man känner hur gladare man blir och piggare. Jobbar dock hela dagen så får titta på det inomhus iallafall haha.

Xoxo

  • 768 Readers

Likes

Comments

Vardag

Hej och välkomna till ännu ett försök till att börja blogga! Har haft många bloggar under åren och tycker det är roligt att ha någonstans där man kan skriva av sig samt dela med sig av sin vardag. Jag som tycker det är så kul att ta bilder på allt, så passar väl en blogg perfekt. För några år sen hade jag och Linn en blogg tillsammans där vi var riktigt duktiga på att uppdatera måste jag säga!! Den finns faktiskt kvar om ni vill läsa... Nouw/Amandalinn

Nu ska jag sova, har 4 jobbpass kvar innan jag åker till Bali för en månads semester. Ska bli gött!!!!!

Likes

Comments