Hörni!!! Här ekar det tomt. Är otroligt trött dessa dagar. Sover ju alltid dåligt på vardagar, och att pappa inte låter mig sova längre än 10 hjälper ju inte. Försöker i alla fall komma till baka på banan. Började morgonen med två rostade mackor med avokado och tomat. Ställde mig senare och gjorde chokladbollar på dadlar. Är det inte det bästa som finns??? Lite blodapelsin till det.

Ska försöka sätta mig och skriva klart på lite uppgifter. Ta en kopp kaffe måste jag göra. Har ju försökt avvänja mig från att dricka två koppar kaffe och 1-2 nocco om dagen. Kanske hinner träna innan Frida kommer hit.

Likes

Comments

Sportlov, va!? Går inte tiden lite för fort, kanske? Och lov bllir det väl inte riktigt för mig. Har flera uppgifter att bli klar med och ska jobba två korta pass i veckan. Med ögonen i knät försökte jag få klart en uppgift, men det är som att veckans all sömnbrist slår mig riktigt hårt i ansiktet på en och samma gång. Är inne i en ond cirkel då jag sover för lite, dricker kaffe, kan inte somna förns 12/01 och måste gå upp efter 6/7 timmars sömn. Vill helst ha 9. Gärna 10.

Ska hänga också, så klart. På söndag sover Fridis hos mig. Nostalgiska som fan ska vi vara. Det blir The Vampire Diaries. Någon gång nästa vecka ska Nathali sova här. Myz. Det är ju classic Nathali att utan förvarning skicka iväg ett sms "sover hos dig ikväll" och sedan inte dyka upp. Nu får hon ta mig fanken stå utanför dörren when I say so. Och Fifty Shades ska jag se också. Karolinska Tvillingregistret bjussar på biobiljetter med jämna mellanrum. Skjysst, ändå.

Näh. Nu blir det sova av. Ska blåsa ut doft ljuset och släcka alla lampor. Ska sova lääääänge. I hope.

Likes

Comments

Google Chrome bestämde sig nyss att vägra samarbete med mig, mitt i ett försök att faktiskt få klart en uppgift. (Skriver i ett Word dokument) Kom in på en blogg via Nouws app med beskrivningen ''En dagbok till mitt framtida jag'', eller något sådant. Längtar till jag blir 25 eller så och kan kolla tillbaka på denna sketna blogg och se hur jag växt som person. Bläddrar ibland igenom min dagbok med texter skrivna av mig och några av mina kompisar från 2011. Mycket flabb, t.ex. när jag och Hanna ritade vad vi hade på oss, men på vissa sidor är jag arg. ''Jag är ledsen just nu'' börjar ett av styckena. Förvarar min dagbok i en liten shopping kasse av hårt papper med massa minnes saker. Hade en burk från 2014 eller 2015 med minneslappar över årets händelser.

Loggade in på tumblr härom dagen och kom på att jag hade en lösenordsskyddad bloggis 2015. Alltså dagbok. Hade så sjuka kroppsideal såg jag också. Usch. Var väl mitt i träningshetsen. Nathali loggade in på sitt gymkort för att se hur ofta vi tränade, då vi aldrig riktigt tränade utan varandra. 10 gånger på en vecka. 10 GÅNGER. Det resulterade dock i att vi inte tränade på en månad eller så, sedan var vi tillbaka på Friskis. Verkligen allt-eller-inget-tänk. Tankefälla, va.

Likes

Comments

Contains affiliate links
Sunglasses
1 / 2 / 3 / 4 / 5

Snart är ju solglasögons-tiden inne!!?? Äger ju inte ett par ens en gång, och glömde de enda par jag äger i min byrå i Spanien för snart två år sedan. Gjorde ett aktivt val att lämna dem kvar för att få ner andra saker i min resväska, bland annat mina live-love-laugh-tavlor. (USH) MEN. Ska ta mig fan köpa ett par riktigt stora härliga solglasögon. Jag har ju tyvärr ett väldigt stort huvud. Allting ser liksom litet ut på mig, vilket gör ju att huvudet ser ännu större ut. Ser fram emot att få klicka hem ett par. Går ju att gömma sig bakom dem ju.

Likes

Comments

Contains affiliate links

1 / 2 / 3

4 / 5 / 6

7 / 8 / 9

10 / 11 / 12

Har skrollat runt på NA-KD och verkligen letat efter mer färgglatt nu när våren snart står i blom. När jag internetshoppar klickar jag alltid i svart, vinröd och grå. Tråkig som jag är. Är dock otroligt sugen på en pälsjacka i kanske rosa eller grönt, till en helsvart outfit, så klart.

Ughh. Blir dock jobbtaggad. Tur att jag faktiskt ska jobba ikväll då. Dock endast två timmar, eftersom att jag ska lära mig posten. David visade hur det går till igår, men för mig går det ju inte lika snabbt. Och när jag står i posten med någon annan än David känner jag press och ballar ur totalt i huvudet. Blir helt vimsig och varm. Äh, övning ger färdighet.

Får vänta till 25 mars. Kryper i fingrarna.

Likes

Comments

Mmm... grönt äpple och hemmagjord müsli av nötter och sånt. Vill egentligen ha mer, men frukten är slut. Ligger i sängen och äter också, mest för att inte ta bilder i köket. Mysigare än vad jag trodde det skulle vara. Vill inte lämna sängis. Määhh. Låg och vred mig till klockan ett inatt, trots att jag släckte lampan runt halv tio. Blä.

Ska äta klart, ta en kopp kaffe, göra mig iordning och sätta mig på bibblis. Kan liksom inte koncentrera mig här hemma. Hittar på annat roligt. På bibblis blir jag ju tvungen att plugga. Måste boka läkartid också!!! Skjutit på detta i 6 månader...
Runt 16 åker jag dirren till ej trabajo också. Kanske blir lite övningskörning på det. Och om jag hinner ska jag gå igenom den där 15 min fatburner. Har fortfarande träningsverk från i fredags morgon. Prova den, vettja!!!!

Likes

Comments