Ska kasta i mig en smoothie så fort pappa kommer hem med matkassarna. (Denna är från gårdagens frukost/lunch) Och lite avokado också. Måste se till att äta något som stannar länge i magen. Sedan bär det av till jobbet för ett kort pass. Trots två Nocco dras det i ögonlocken as we speak. Vill egentligen bara läggw mig i sängen och sussa några dagar. En kopp kaffe på det.

Helgen, ändå? Ser egentligen inte på helgen som de flesta. Det enda är väl att en får sova ut? Det ska jag göra imorgon. Och plugga. Ligger efter i allt. Så svårt att fokusera hemma. Stirrar bara på ett tomt dokument. Träna vill jag försöka göra. Ska försöka släpa med pappa till gymmet. Och på söndag ska jag träffa Frida. Planen var shopping och avsnjuta ett glas vin i solen, men får se hur det blir då jag inte fått min lön eftersom att jag skrev fel clearnr... Det löser sig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mår verkligen skit. Känner mig bakis. Som att jag krökat flera dagar i rad. Inte ens två stora koppar kaffe har hjälpt mig på traven. Påminner om sista dagen på Ios. Vill egentligen bara sussa nyss? Ögonen svider och kroppen känns för tung att släpa runt på hela dagen.

Har inte krökat flera dagar i rad. Har agerat inkastare på Älvsjömässan i flera timmar. UF-mässan, ni vet. Jag och Nathali gick runt bland montrar och pitchade Girls United så fort vi såg ett tjejgäng. Hela benen och ryggen gick nästan sönder. Ledproblem + att gå i den snigeltakten vi gick i. Usch.

Nog om det. Var otroligt sugen på avokado denna morgon. Klockan 10 ställde jag mig i köket och gjorde en sallad. Fy, vad gott det var. Och nödvändigt med vitaminer i detta tillstånd. Ska gå och svälja en B-vitamin omedelbums. Sussa lite ska jag göra också. Sedan bär det av mot bibblis för att skriva klart engelskan. Hej så länge.

Likes

Comments

Another day, another black outfit. Eller? Hade i och för sig en vaniljvit tröja igår, och mina skinnkostymisar. Vill leva i dem. De har liksom en faux suade sida, inte stela som skinnisar kan vara. Kastade väskan på golvet, slet av mig jeansen och satte på mig skinnisarna det första jag gjorde. Ska börja göra middag redan nu för att slippa stress i köket när la familia aka två personer kommit hem. Ogillar starkt att vara fler i köket, förutom friendos så klart.

Ska sätta mig och plugga efter jag ätit. Kanske kolla på någon serie också. Har inte riktigt fastnat i Homeland, det händer liksom inte så mycket. Och Girls finns ju inte på Netflix. Antingen blir det att kolla om Skam, eller plöja igenom Sex & the City.

Likes

Comments

Contains affiliate links

1 / 2

3/ 4

5 / 6

Har inte ändå Chiquelle ett riktigt swimwear-sortiment? Men det är väl sen gammalt. Eller hur? Trots att mina associationer till Chiquelle skriker bloggare med ''Givenshy-'' eller ''Celineväska''. Pleasantly surprised av dessa. Tyvärr har jag inte riktigt kroppsformen för varken deras baddräkter eller bikinis, men om allt går vägen finns det en och annan möjlighet.

Jag tycker i alla fall att ni ska klicka er in på en favorit för att vara förberedd på sommaren eller framtida solsemester redan nu. Gäller att vara ute i god tid, hörrni. Mina favoriter är 1, 3, 6 och 7!!!!

Likes

Comments

LOL ännu några tomma dagar. Känner inte för bloggis om jag inte gör något liksom. I tisdags gick jag på en huvudförhandling och sedan jobbade jag. Inget speciellt. Ni vet, blir inte roligt för någon att läsa om vad en gör om en faktisk inte gör något.

Hur som, gårdagen var riktigt bra. Då skolis serverade sojaprotein för veggosarna beställde vi Från Unereats, vilket var ju helt fantastiskt. Blev falafel i pita. Rinner i munnen nu när hag tänker tillbaka....
Jag och Nattis skulle inte träffa Hedwig och hennes kompisar förens kl 10 så satte oss på Starbucks och rörde oss mot Vidgårda för ett glas runt halv 9. Och let me tell you!!! Jättemysigt. Även om det enda jag såg var Nattis och en bilväg. Kan knappt tänka mig hur Nattis hade det då. Vi hoppade på tunnelbanan till Medis och kämpade för att hitta till Skånegatan där gänget hängde. Verkligen jättehärligt gäng. Färgstarka. Lätta att prata med. Pratade om jätteintressanta saker. ALLT möjligt. Från skolis till en man som var sexuellt attraherad av sin bil till en kannibal i Tyskland. Detta ska deffinitivt göras om.

Likes

Comments

Back in buisness, både bloggis och skolan. Gjort något roligt under lovet? Ni som fortfarande går i skolis det vill säga. Satt i bilen i 2 timmar för att komma ut till landet i fredags med pappa och Lisa. Meningen var ju att jag skulle plugga, men det är ju konstant liv där. Läste knappt 10 sidor i boken. Men det var mysigt ändå. Hängde lite med Frida när jag kom hem.

Är på g till skolis nu. Jobbigt att kaffet var slut i morse. Är verkligen i behov just nu. Fick nöja mig med en amino pro. Hoppas föresten att Nartis kan hjälpa mig ta bilder senare. Ska jobba denna vecka också. Tisdag, fredag och söndag. Hoppas kassa.

Likes

Comments

ÄNTLIGEN sovmorgon. För en gångs skull blir jag inte väckt av pappa eller vaknar av ljuset. Fick ligga och dra mig i sängen till 11. Gjorde en grön smoothie på broccolli, mango, banan och dadlar till frulle, vilket tog ju verkligen en evighet. Men yuuuum, verkligen.

Har satt på gårdagens avsnitt av Paradise och ska njuta extra av att ligga i sängen. Läsa lite bok blir det också. Och plugg. Ska jobba imorgon och sedan på barrunda på söder mot kvällen med några tjejkompisar. Hej!

Likes

Comments