View tracker

Här spenderade jag gårdagen med Frida, medan hennes bror och hans kompis bryggde öl. Luktade väl sådär när när se lyfte locket på tunnan. Är förvånansvärt inte särskilt bakis idag trots tre helfyllda glas? Är vanligtvis död dagen efter och kan inte äta förens på kvällen. Nu väntar jag på att linssoppan ska blir klar.

Hanna och Nathali älskade soppan jag lagade till dem? Trevligt hade vi det med djupa diskussioner om identitet, religion och vår avsky för Trumpis. Gamla vanliga med dessa tjejer. Tills Davids vänner tog över och spelade musik på högsta. Vi var lagom arga.

Har blivit en av dem som jag hatar. De som lägger upp 1000 storys på fyllan. Fan. Men, kul att kolla på sedan på morgonen och skratta lite åt sig själv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • Allmänt
  • 10 readers

Likes

Comments

View tracker

Dagen frulle blir en sketen smoothie på banan och hallon och en skål gröt med kanel och banan. Havremjölken är inte att missa heller!

Vad står på schemat idag? Efter frullen ska jag fixa lite tvätt och sedan ska jag dra mig iväg till gymmet för ett redigt benpass. Är riktigt sugen på att svettas? Vill träna till jag faller ihop, typ? Lär väl säga annat när jag väl kommit genom dörrarna.

Igår tränade jag endast 15 min, sedan tog jag mig därifrån med ögonen i böj till Liljeholmen för att följa med Frida att titta på ett par byxor. Sedan var det dirren hem, ett stop på Coop för att hitta en smarrig vattenmelon, och plugga. Avslutade kvällen med en promenad med Frida.

Ikväll kommer Nathali och Hanna över. Vi ska äta linssoppa vid poolen och bara hänga. Kanske kollar på någon mysig film? Osäkert om Hanna stannar över natten eftersom att gärin vill sova och både kag och Nathali ska upp tidigt imorn.

Nu ska jag njuta av min frulle framför något eller några avsnitt av Skins.

  • 11 readers

Likes

Comments

View tracker

lace


Topshop - Calvin Klein - River Island - Monki

Är ett år sen men tycker verkligen att det är sååå snyggt att ha en svart eller färgglad bh/bralette i spets under en vit tisha? Passar lika bra till svarta jeans, slitna boyfriend, eller varför inte ett par Levi's jeans. Släng på en choker också. Ett måste i sommar. 

Oj, vad jag låter som om jag kan något om vad som är snyggt eller inte. Kan nada. Svårt det där.

Likes

Comments

Ligger och väntar på svar från en snubbe som anser att har en gett samtycke, så kan en inte ändra sig. Om en då ändrar sig och säger nej så är det inte våldtäkt. Va? Que? 4realz? Så fort det kom motargument så slängde han ur sig whore, idiots, "I'll stop before you commit suicide" "You're rasist towards me" osv. I slutet av min kommentar skrev jag något på svenska och han svarade att han kan tyska och att jag är ful. Det märks tydligt att han är en Trump supporter, vilket klargjordes när jag checkade hans bio och det stod "Make America great again". Lätt att det blir så när en växer upp i Arizona, där även Big Bang är påhitt.

Annars då? Blev ett snabbt benpass idag. Försöker samla energi för att orka lära mig min engelska redovisning som är på måndag. Börjar bli nervös. Hoppas inte scenskräcken tar över när jag står där. Heh.

  • Que
  • 17 readers

Likes

Comments

Oj, vad jag åt gott igår!

Eftersom att Cila fyllde år för några veckor sedan bjöd farmor oss på en mysig middag. Farmor aka stressens mamma, var i vanlig ordning där 30 minuter tidigare än bestämd tid. Vi åt på O'Pizzicato, en italiensk restaurang precis vid Södra Station mot Medborgarplatsen. Har slängt ett get öga åt det hållet när jag tagit pendeln till skolan och fått för mig att det är en sunkig pizzeria, men icke! Maten var någon över det vanliga. Till förrätt tog jag en brushetta med lite av pappas mozzarella, och sedan blev det en ryggbiff med sparris, bea och pommes. Portionerna är väldigt stora vilket resulterade i att jag var sekunden från att spy efter halva rätten. Vi vinkade av farmor vid spärren och avslutade kvällen med en glass. Yum!

Ska göra absolut nada denna helg. Inget mer än att öva in mitt engelska tal, bli klar med en av två uppgifter i religion och skriva på min samhällstext. Måste också klämma in lite träning. Ska kunna ha mina levi's shorts om ca två veckor. Stress.

Likes

Comments

Här står jag med mina breda axlar och poserar. Ljuset i denna spegel var ju to die for.

Lite stolt över mig själv som tagit mig tiden att träna två gånger denna vecka. Inte för att jag har lite om tid, men har verkligen tappat rutinen och har under en månads tid försökt men det har slutat med en gång i veckan. Mest beror det på att jag glömde mina hörlurar någonstans i Slussen i början av april, men jag lyckades smita ner handen i Davids väska och sno ett par medan han somnade på soffan i väntan på bussen till skolan.

Vaknade sent idag. Sent och sent, mindre än 50 min innan bussen går och det tar minst 10 min att gå till bussen. Hatar. Ska försöka få lite skolarbeten klart. Har börjat skriva på min engelska redovisning som handlar om Police Brutality in the USA. Fy.

  • 22 readers

Likes

Comments

Blir nästan illamående av den översta bilden. Foten skakar lite lätt, så där som den gör när en är stressad. Vill inte bli vuxen, jag orkar inte. Jag vill bo under pappas tak restan av liten utan ansvar what so ever, och jag vill äta av hans mat.

Jag säger alltid att jag hanterar stress bra och att jag knappt har känt stress under mina 18 år, men har nu kommit i fund med att det beror på att jag låtsas som att stressen inte finns. Jag soppar den under mattan. Kommer jag hem en dag från skolan med fem uppgifter att göra på två veckor så drar jag på mig myskläderna och lägger mig i sängen för en "tupplur", istället för att sätta mig vid datorn och jobba. Jag vill inte ta i tu med arbetet. Jag har noll motivation till skolan, och det har jag inte haft sedan jag gick i 7an. Jag tror att det har mycket med min självkänsla + för höga förväntningar och att jag inte heller vet vad jag vill göra efter gymnasiet. Vad vill jag bli? Vad vill jag plugga? Vill jag verkligen läsa vidare? Klurigt det där.

Nu när vi läser om buddhism och hinduism i skolan så blev jag ärligt talat sugen på att börja meditera. Vill bara ligge på en madrass ute på gräset och lyssna på någon mindfulness-app. Eller läsa en bok, det var länge sedan.

  • Que
  • 25 readers

Likes

Comments

Här ekar det som vanligt tomt. Vet inte varför jag fortsätter posta ett sketet, ointressant inlägg var femte dag. Inte något jag har lust med, men ändå sitter jag i min säng å skriver detta inlägg och tar mig tiden att redigera de två överstående bilderna för att dölja min inperfektion. Konstigt det där. Skriver små blogginlägg som att mitt liv skulle på något sätt vara intressant. Kul ändå att om några år kolla igenom dessa, som jag brukar göra med min dagbok som jag skrivit i sedan 2011. Händer att jag tar mig tiden att skriva några rader varje kvartal eller så.

Likes

Comments

Hur locoloco är det inte att jag slutar tvåan om mindre än en månad? Minns ju till och med första dagen i ettan. Börjar skaka i foten när jag tänker på hur mycket jag har kvar. Vill inte, men vill ändå. Har en del planerat; summerburst, Hanna fyller år vilket betyder att hon kan hänga med på ett glas på en mysig uteservering, Grekland med las chicas, kanske en tripp till landet med Nathali och förhoppningsvis några veckor i Spanien, som vanligt. Hoppas verkligen.

  • 26 readers

Likes

Comments

Lite vad jag har haft för mig de senaste två veckorna sedan bloggisen uppdaterades.

Idag gjorde jag ett matteprov som jag egentligen skulle ha gjort för en och en halv vecka sedan som jag valde att skjuta upp då jag inte förstod mig på logaritmer. Det gör jag fortfarande inte. Fattar nada. Vadå 10^lg12=lg1,5? Qué? Det gick ju dock helt ok på resten. Att det var ett hårstrå i skolmaten gjorde ju dock ingenting bättre. Jag och Nattan satte oss vid kajen utanför skolan och mådde illa.

I helgen har jag och Nathali bokat in oss på en intensiv kurs i matte 2b inför nationella. Då jag har blivit underkänd på två prov så är jag lite nervös över np. Vi får se hur mycket två dagar total matte hjälper.

Likes

Comments