​Ber om ursäkt för att jag har varit lite off senaste tiden här men hänt väldigt mycket saker i mitt liv som gjort allt jobbigt för mig att kunna ta min tid och sätta mig ner och kunna skriva ett blogginlägg. Detta är även tufft och jobbigt för mig nu med men tänkte att jag tar och försöker skriva av mig lite iallafall. Jag har under hela min uppväxt levt tillsammans med min mamma och pappa, men nu är det annorlunda. Efter 2016 övergång till 2017 har mina föräldrar tyvärr valt att gå skiljde vägar. Detta har gjort så att jag numera bor själv i ett hus med lillebror och F. Min mamma har då flyttat till sin nya och pappa min jobbar i Stockholm veckodagar och kommer hem Torsdagar. Alltså tar jag hand om ett helt hus själv, lagar mat, tvättar, diskar osv. Noll tid till att träffa kompisar, ha kul och leva som en normal snart 17 åring. Senaste tiden har även min psykiska hälsa blivit sämre och jag har blivit frånvarande ifrån allt, jag kan alltså inte ens fokusera mig påminn skolgång och skolan alls. Varit hemma nu en hel vecka, dock även på grund av sjukdomar. Allt mina nära och kära säger är att det kommer bli bra, ja jag vet att det kommer bli bra men just nu så känns det som en evighet fram tills dess. Tänkte bara berätta för er hur allt ligger till så ni kanske förstår, vi hörs nästa gång, kram!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tänkte bara skriva av mig om en hemsk händelse jag fick vara med om igår som jag aldrig hade anat att det skulle hända mig.

Igår en helt vanlig lördag, min kompis skulle ordna en hemmafest med det gamla goa gänget med kompisar, problemet där var då att jag tyvärr ej visste att det skulle komma några personer ifrån en annan stad till festen, alltså då personer jag inte visste vilka dem var. Jag hade med mig lite Bacardi Raz som vart kvar efter nyår men tyvärr inget att späda ut det med så det bjöd kompisarna på festen mig. Kvällen rullade på fint och jag hade jätte kul. Jag drack runt 4 drinkar innan jag fick vare med om det värsta. Med dem där 4 drinkarna i mitt blod så kan jag väll erkänna att jag var lite lullig ändå men inte stupad. När jag skulle gå in på rummet där jag hade gömt min flaska så var den helt plötsligt borta, alltså hade nån tagit den ifrån mig. Jag går ut till mina kompisar och frågade om nån av dem kunde bjuda mig på sista drinken innan jag skulle röra mig hemåt. Fick en apelsinjuice flaska i handen vilket skulle innehålla apelsinjuice och vodka. Jag visste själv att jag klarar av upp till 7 drinkar innan jag blir stupad så jag tog emot den och hällde upp i mitt glas. Efter knappa 5 klunkar av drinken så började jag känna mig konstig, började skaka och se tre av allt jag såg omkring mig. Alltså låg det någon drog i den där drycken. Jag blev drogad av min kompis. Jag visste att han hade med sig en flaska vodka och apelsinjuice men när jag skulle hämta mina grejer för att gå så insåg jag att hans vodka och apelsinjuice förpackningen låg på sängen alltså var det någon annans dryck. Efter spaning runt om min a symtom så kom jag fram till tillsammans med T att det är GHB jag har fått i mig. GHB är då en våldtäkts drog som gör att man skakar, får andningssvårigheter och även grova smärtor. Det finns självfallet massa andra symtom som jag fick vara med om men det orkar jag tyvärr inte skriva mer om. Efter denna hemska händelse så kommer det nog ta ett bra tag innan jag kan någonsin dricka alkohol eller apelsinjuice. Ta åt er detta nu, drick ALDRIG av någon annans drinkar, även om det är en nära vän!! Tack för att nå läser detta och lyssnar på min hemska händelse. Ta hand om er och var försiktiga, Kram!

Likes

Comments

Hej!

Tänkte eftersom detta är mitt första blogginlägg så hade jag planer på att berätta vem jag är. Jag heter Amanda om ni kanske inte märkt det på bloggens namn, en förklaring på namnet Vera så kan jag förklara att det är mitt mellan namn. Jag fyller 17 år nu i mars, alltså född år 2000. Jag lever väl ett typiskt vanligt tonårsliv, bor tillsammans med min familj och går gymnasiet. Det ända som kanske är annorlunda är väll att jag har ett jobb, jag jobbar då på helger, lov och även ibland efter skolan. Fritid? ja well vad ska man svara på det, är väll med vänner när jag har tid och lust annars så är jag hemma och bara tar det lugnt och njuter av den tid man får lugn. Det var väll ändå väldigt kort och simpelt om mig. Syns i nästa blogginlägg!

Likes

Comments