Helgen som va i lite bilder. Den bestod av firande av världens bästa vän på en mysig grekisk restaurang i Västerås, hotellövernattning i Gävle med svingod mat och roomservice och en dubbeldejt med trevliga vänner på pinchos. Och idag är det redan onsdag och snart helg igen :)

Likes

Comments

Mitt andra babynest som jag nyss blev klar med. Behåller nog det här då det blev lite större än det gråa. Nu ska Diva få en korg också bara :)

Igår var vi som sagt och mätte magen igen och den hade växt en halv centimeter på en vecka så den växer sakta men säkert. Fick en annan barnmorska som kände att bebis ligger väldigt långt ner och att man då inte får så stora mått och med tanke på hur jag ser ut så trodde hon heller inte att jag bär på en jättebebis. Hon sa att vi även har en egen liten kurva som vi ändå följt hittills så jag var väldigt lugn och glad när jag gick därifrån. Jag kom på idag att nästa vecka är det två månader kvar till bf. Alltså åh vad jag längtar efter att få träffa dig. Har svårt att föreställa mig hur allt kommer att kännas och att det över huvud taget ska komma en bebis samtidigt som jag vet att jag kommer göra allt för dig och älska dig över allt annat! Och bara tanken på att jag kommer att få se dig tillsammans med Anton, familjen och resten av alla nära och kära gör att jag blir så himla rörd.

En liten bild från den 27e januari när vi va i vecka 19 och fick se dig :')

Likes

Comments

Vecka 31 och mer än 75% är avklarat. Det står att bebis är ca 37cm lång och väger ca 1,6kg i början på den här veckan.
Jag har fått sluta helt på städjobbet då det inte går att göra så mycket när de kommer till mitt bäcken. I helgen började jag äntligen kunna gå ordentligt igen så det går åt rätt håll iaf. Var ju till barnmorskan i torsdags och måste dit imorgon igen. Livmodern hade växt en halv centimeter på två veckor och min barnmorska ville skicka mig på ultraljud men en läkare som hon skickade min kurva till ville se ett till mått den här veckan och om den inte växt blir vi skickade till Uppsala. Oron finns där samtidigt som jag verkligen känner själv att hon växer och blir större men vi får se vad som händer efter imorgon. Lilltjejen <3

Likes

Comments

På skärtorsdagen fick jag träffa mina älskade kusiner. Arvid var en liten påskhare och Elis var en liten påskgubbe. Fick en så fin tavla av Arvid så jag fick svälja hårt för att inte börja gråta, bästa killarna <3

Vi åkte till Haninge i torsdagskväll för lite påskfirande med Antons familj och i söndags åkte vi hem till mamma och pappa. Kolla klänningen vi fick till bebis, så himla fin :')

Likes

Comments

Det blev en amningskudde av det rosablommiga tyget som jag köpte :)

Likes

Comments

Och det firar vi med nya byxor och body till lilltjejen. Jag trodde jag skulle köpa hur mycket kläder som helst men det här är faktist bara det andra setet med kläder som jag köper själv. Har heller inte behövt köpa en massa kläder då hon redan blivit så bortskämd av familjen, vännerna och släkten <3 Väldigt skönt då det är en massa andra saker som måste införskaffas.

Det fick bli i strl 62 då hon redan har allt hon behöver i strl 56. Var iväg med syster och mamma till Västerås där vi lunchade och kollade i lite butiker. Hittade även en klänning till mig själv som kommer användas flitigt vid alla finare tillfällen som jag ska gå på under maj och juni med den här magen :)

Likes

Comments

Imorse blev det brunch med mina fina vänner <3

Och jag fick superfina blommor och nappar :')

Likes

Comments

Nu är vi inne i den tredje och sista trimestern. 70% är avklarat och det är 84 dagar till bf. Våran lilla tjej <3

Efter senaste besöket hos barnmorskan var jag inte på mitt bästa humör. Järnvärdet hade blivit betydligt sämre, är tvungen att återigen kolla upp en knöl som jag har under armen, fick tid hos sjukgymnast för mitt bäcken(är iof väldigt bra men är så rädd för att han inte ska kunna fixa till det) och på det så hade inte magen växt så mycket så ska tillbaka nästa vecka igen. Jag som inte var ett dugg orolig innan har börjat oroa mig för hur hon har det där inne. Växer hon inte som hon ska? Får hon inte tillräckligt mycket näring? Sparkar hon mindre? Ja hjärnan går på högvarv men barnmorskan klappade mig på axeln innan jag gick och sa att jag inte ska oroa mig och att allt kommer bli bra. Som sagt det är ju inte ovanligt att magen inte växt så mycket och jag känner henne väldigt ofta så jag försöker slappna av. Skönt att dom är noga och följer upp om det är något avvikande.

Jag har haft en väldigt mysig helg i Haninge. Träffade kusinen och hennes lilla kille och igår var jag och träffade en kompis som jag inte träffat på jättelänge. Var även iväg till tyggrottan med blivande farmor i fredags. Jag fick välja ut mönster och tyg då hon vill sy något till lilltjejen så de kommer att bli en rosa liten klänning som hon kan ha i sommar. Själv köpte jag två tyger så jag tänkte sy en amningskudde, ett till babynest och kanske en liten bädd till Diva så hon slipper bli avundsjuk på lillasyster.

Lilla William som var med och lunchade i lördags, så himla söt <3

Likes

Comments