View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

I torsdags åkte jag och hämtade upp min syster och farmor för en tripp ner till Småland. Det har varit så mysigt och hade kunnat stanna i flera veckor. Vi ordnade en liten minibabyshower till min faster som ska få barn nr 2 om en månad, var en sväng till Kosta Boda, åt gott, lekte med älskade lillkusin på 2,5år och bara hade det bra. Det är så tråkigt med avståndet mellan oss men det gör att man verkligen uppskattar tiden man får tillsammans.

Älskade coola Arvid <3

Likes

Comments

View tracker

Äntligen en resa till Mallorca bokad, lite sjukt att vi åker om två veckor. Första resan ensam med pojkvännen. Så skönt att äntligen se fram emot något och förhoppningsvis komma hem med en massa ny energi och en härlig solbränna.

Likes

Comments

54 stadiga pannor, det går helt åt rätt håll och min kropp mår så bra!

Likes

Comments

Hade en helt underbar hotellövernattning med syster lördag-söndag i Gävle. Det ska börja göras oftare! God mat, hotellfrulle, shopping, bad och gym. Har haft det sämre kan jag säga.

Likes

Comments

Bild från påskfrullen i helgen

Så himla skönt nu när man ställt fram klockan och det är ljust länge på kvällarna. Idag står träning och mockning på schemat efter jobbet och sen är jag helt ledig ikväll. Jag har nästan aldrig lediga kvällar och måste börja lära mig att säga nej och börja tänka mer på mig själv. Det går bra till en början när man jobbar till kl 14, drar och tränar, stressar hem duschar och lagar mat sen jobbar till kl 21 ungefär sen jobb på det var 3e helg. Nej hälsan är viktigast!

Det ska bli skönt att få åka och vara bland hästar idag, de va alldeles för länge sen.

Likes

Comments

Nu väntar lite jobb sen är det äntligen lite ledigt.

Likes

Comments

Min pojkvän har inom loppet av två veckor bakat både bröd och gjort den här cheesecaken. Jag hoppas hans bakhumör håller i sig. Tröck nyss i mig cheesecaken som bestod av oreokakor, nutella och en massa grädde. Perfekt för mig som ska lägga på mig.

Likes

Comments

Sådär såg min fredagkväll ut framför let's dance. Idag äre lördag och nu ska jag ta mig iväg till gymmet och köra lite ben&rumpa.

Likes

Comments

Igår stod äntligen personlig träning på schemat igen och kan säga att det känns idag. Vi körde mycket överkropp och dels axlar så har svårt att få upp händerna över huvudet idag. Efter att vi hade tränat gjorde vi lite mätningar på min kropp så vi har något att jämföra med framöver. En tjej/kvinna i min ålder har normalt mellan 20-26% kroppsfett om man inte tränar super mycket. Min kropp har en fettprocent på 11% och då har jag gått upp i vikt. Jag fick ordinationen att "nu är det dags att börja trycka i dig mat och dels mat med mycket fett".

Jag vet om att jag är väldigt smal men att jag har så lite kroppsfett trodde jag inte. Jag som vill bygga muskler måste lägga på mig lite fett för att lättare kunna göra det. Vi ska mäta igen om några veckor och se hur det ser ut då.

Sen är det ju så att alla är vi olika byggda och har olika anlag. En annan person som är lika lång som mig och väger lika mycket kan klassas som sjuk medan min kropp är byggd såhär. Så länge man mår bra ska man nog inte gå så mycket efter siffror men jag tycker att sånt här är riktigt intressant och så häftigt hur olika vi alla är.

Idag myser jag runt hemma i träningsbraller. Ni ser den randiga tröjan på bilden. Min pojkvän satt och kollade jätte länge på mig igår utan att säga något och tillslut frågade jag honom va det va. "Att du har på dig den där randiga tröjan är som att jag skulle gå och köpa en röd skinnjacka, du passar inte i den". Därför har jag på mig den idag igen!

Likes

Comments