Den här årstiden är det vanligt att man är väldigt trött på morgonen. Jag och säkert fler behöver tips på hur man kan bli piggare på morgonen så här är några:

° Gå upp direkt klockan ringer! Znooza inte eftersom om du somnar om igen flera gånger innan du går upp förstör du sömnkvaliteten och du blir därmed tröttare under dagen.

° Direkt du stigit upp tänd så många lampor i taket som möjligt eftersom det skickar signaler till hjärnan att det är dags att piggna till.

° Drick ett stort glas med vatten eftersom det sätter igång cirkulationen och dessutom har kroppen varit utan vatten en hel natt så det är vad kroppen behöver.

° Ha något att se fram emot så att det känns roligare att stiga upp på morgonen. Ett tips jag har är att handla hem god frukost som du längtar till att få äta och kanske någon god juice.

° Drick en kopp kaffe för att bli piggare och mer uthållig under dagen.

° Vistas i dagsljus så mycket som det går. Ta till exempel cykeln eller gå till jobbet istället för att ta bilen. Då får du även med motion som höjer humöret och du blir piggare.

°

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Först ut: Maldiverna! Det är så himla vackert och ser så lyxigt ut. Någon gång i framtiden när jag och Jesper har sparat ihop tillräckligt med pengar så ska vi åka dit.

Jag vill åka till Hawaii. Förknippar det lite med surfing, fina blommor dans och vulkaner. Skulle vara kul att testa på att surfa och se en vulkan...

Madagaskar. Tänker på filmen "Madagaskar" med alla möjliga sorters djur! Skulle vilja se till exempel kameleonter och lemurer...

Grönland för att det verkar väldigt fint och häftigt att se så höga isberg. Skulle helst vilja åka dit på sommaren eftersom det är midnattsol där då.

Dubai. Läste nyss om det och det är drömstället för mig. Dock lite för varmt på sommaren med sina 40 plus grader men runt vintertid skulle vara perfekt att åka dit. Drömmen är att bo på ett superlyxigt hotell som heter Burj Al Arab och gå på bland annat Dubai mall som är världens störta köpcentrum med 1200 butiker.

Jag skulle också vilja åka till USA igen men till Miami och till Los Angeles!

Indien skulle vara häftigt att åka till! Tänker på affären Indiska som är väldigt färgglad haha. De har en annorlunda kultur och religion som jag vill lära mig mer utav. Att få äta typisk indisk mat och kanske kunna ta del av deras religion, buddhismen eller hunduismen.

Kina. Skulle vilja besöka kinesiska muren som sträcker sig hela 6 000 kilometer, besöka Hong kong och kramas med pandor.

Vill också besöka Paris och se Eiffeltornet, kanske besöka Disneyland med mera.

Thailand. Jag vill uppleva igen att rida på en elefant och att dyka med tuber, det var häftigt!

Likes

Comments

Bara 20 dagar kvar till julafton idag! Nu är det julpyntat och klart här hemma och det lyssnas för fullt på julmusik <3 Igår slog jag in ett par julklappar (men har drygt hälften kvar!!) och lyssnade på julmusik samtidigt, så mysigt!

Införskaffade chokladkalendrar igår. Det blir man aldrig för gammal för, eller? haha =)

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej hej på er! Hoppas ni mår bra. Jag har kämpat mot min förkylning i drygt två veckor nu och den vill aldrig ge sig. Igår blev jag ännu sämre och nu har jag ingen röst kvar och väldigt ont i huvudet. Min plan var att jobba hela veckan så det känns inte alls kul att bara ligga hemma hela dagarna!

Mamma kom hit med detta igår så nu hoppas jag på att bli frisk till helgen =)

Likes

Comments

Simrishamns strand vi gick längs och längre bort spelade vi minigolf =)

Hittade massor med maneter längs strandkanten! Tror inte dem levde :(

Minihus fanns i Simrishamn!

Vi gick upp på en kulle när det var solnedgång och oj så fint det är i Skåne ändå när de har så platt landskap!

Vi var på Grönalund och åkte det mesta. Bland annat frittfall som var så himla läskig men rolig! haha

Vi bodde i en lägenhet på Kungsholmen och dessa bilder är tagna just innan Weekendfestivalen =)

Enda bilden från Weekendfestivalen haha... Alla spelade mest in videos! 

Likes

Comments

Vi köpte en stor flytmadrass så att båda skulle kunna flyta på den samtidigt. Dessvärre användes den bara två gånger så kanske lite onödigt köp med tanke på att vi även glömde den där haha...

"Skååål!"

Mitt fina hjärta! <3

Fick ett hjärthalsband av Jesper när vi åt på finrestaurangen <3

Efterrätten!

Frukosten! Blev typ samma för mig varje morgon, speciellt plättarna med nutella. (såå gott!!)

Vi spelade Yatzy och kort varje dag och jag var tvungen att föreviga en bild på en av gångerna som jag fick Yatzy på ett slag. :P

En av dagarna var vi på Konnos Beach

För att sammanfatta resan kort kan jag säga att det var den bästa resan jag varit på. Maten var väldigt god med mycket valmöjligheter, hotellet var stort ( tre stora pooler ) samt att man fick ta hur mycket glass, pizza, drinkar med mera även när man solade vid poolen. Det var också shower på kvällen där bland annat en trollkarl showade :P

Likes

Comments

Varit på brygg cc ikväll med bästa Emelie! ❤️

Likes

Comments