Alltså nybakade bullar med mjölk är sååå gott, finns typ inget bättre.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ännu en resa bokad och denna gången blir det till Singapore och Bali! =D

Finns verkligen så mycket att göra i Singapore så jag och Jesper skrev ner lite saker som vi tycker är ett måste i alla fall =) Vi kommer vara borta i 16 dagar så någon dag innan resan kommer jag ladda in gamla bilder i datorn så att nya får plats =P Kan lova att jag kommer lägga in massor med bilder här sen!

På Bali blir det mest att bara få vara på stranden och sola och bada men några aktiviteter kommer vi säkert göra!

Likes

Comments

Fick fina påskpresenter av mamma och mormor idag <3 Ska lägga på en ansiktsmask och skrubba kroppen nu för att bli fräsch inför jobb imorgon! Oljan från Rituals luktar förresten så gott! Något jag kan rekommendera =)

Likes

Comments

Den här årstiden är det vanligt att man är väldigt trött på morgonen. Jag och säkert fler behöver tips på hur man kan bli piggare på morgonen så här är några:

° Gå upp direkt klockan ringer! Znooza inte eftersom om du somnar om igen flera gånger innan du går upp förstör du sömnkvaliteten och du blir därmed tröttare under dagen.

° Direkt du stigit upp tänd så många lampor i taket som möjligt eftersom det skickar signaler till hjärnan att det är dags att piggna till.

° Drick ett stort glas med vatten eftersom det sätter igång cirkulationen och dessutom har kroppen varit utan vatten en hel natt så det är vad kroppen behöver.

° Ha något att se fram emot så att det känns roligare att stiga upp på morgonen. Ett tips jag har är att handla hem god frukost som du längtar till att få äta och kanske någon god juice.

° Drick en kopp kaffe för att bli piggare och mer uthållig under dagen.

° Vistas i dagsljus så mycket som det går. Ta till exempel cykeln eller gå till jobbet istället för att ta bilen. Då får du även med motion som höjer humöret och du blir piggare.

°

Likes

Comments

Först ut: Maldiverna! Det är så himla vackert och ser så lyxigt ut. Någon gång i framtiden när jag och Jesper har sparat ihop tillräckligt med pengar så ska vi åka dit.

Jag vill åka till Hawaii. Förknippar det lite med surfing, fina blommor dans och vulkaner. Skulle vara kul att testa på att surfa och se en vulkan...

Madagaskar. Tänker på filmen "Madagaskar" med alla möjliga sorters djur! Skulle vilja se till exempel kameleonter och lemurer...

Grönland för att det verkar väldigt fint och häftigt att se så höga isberg. Skulle helst vilja åka dit på sommaren eftersom det är midnattsol där då.

Dubai. Läste nyss om det och det är drömstället för mig. Dock lite för varmt på sommaren med sina 40 plus grader men runt vintertid skulle vara perfekt att åka dit. Drömmen är att bo på ett superlyxigt hotell som heter Burj Al Arab och gå på bland annat Dubai mall som är världens störta köpcentrum med 1200 butiker.

Jag skulle också vilja åka till USA igen men till Miami och till Los Angeles!

Indien skulle vara häftigt att åka till! Tänker på affären Indiska som är väldigt färgglad haha. De har en annorlunda kultur och religion som jag vill lära mig mer utav. Att få äta typisk indisk mat och kanske kunna ta del av deras religion, buddhismen eller hunduismen.

Kina. Skulle vilja besöka kinesiska muren som sträcker sig hela 6 000 kilometer, besöka Hong kong och kramas med pandor.

Vill också besöka Paris och se Eiffeltornet, kanske besöka Disneyland med mera.

Thailand. Jag vill uppleva igen att rida på en elefant och att dyka med tuber, det var häftigt!

Likes

Comments

Bara 20 dagar kvar till julafton idag! Nu är det julpyntat och klart här hemma och det lyssnas för fullt på julmusik <3 Igår slog jag in ett par julklappar (men har drygt hälften kvar!!) och lyssnade på julmusik samtidigt, så mysigt!

Införskaffade chokladkalendrar igår. Det blir man aldrig för gammal för, eller? haha =)

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej hej på er! Hoppas ni mår bra. Jag har kämpat mot min förkylning i drygt två veckor nu och den vill aldrig ge sig. Igår blev jag ännu sämre och nu har jag ingen röst kvar och väldigt ont i huvudet. Min plan var att jobba hela veckan så det känns inte alls kul att bara ligga hemma hela dagarna!

Mamma kom hit med detta igår så nu hoppas jag på att bli frisk till helgen =)

Likes

Comments